vineri, 8 noiembrie 2013

Ancheta bomba! Am gasit banii lui Ceausescu!

50 de miliarde de euro! Suma aceasta colosala ar putea scoate Romania din criza! Ce reprezinta? Averea secreta a sotilor Ceausescu. Nu pierde WOWbiz, luni, de la 22.15, pe Kanal D.
Luni seara, la WOWbiz, Madalin Ionescu impreuna cu investigatorul Stefan Stroe vor arunca cea mai mare bomba de presa din 1989 pana in prezent! La WOWbiz, vom rescrie istoria! Nu de alta, dar am gasit contul secret al sotilor Ceausescu, in care se odihneste o suma fabuloasa, o suma atat de mare, incat ne este greu sa ne-o imaginam, sa o rostim, sa o scriem, sa-i percepem puterea: 70 de miliarde de dolari canadieni! Ce inseamna asta intr-o moneda pe care, astazi, noi romanii o intelegem mai bine? 50 de miliarde de euro!


Banii acestia pot scoate Romania din criza financiara, pot plati datoria externa a tarii, pot salva poporul nostru, sarac si napastuit.

Nu rata editia de luni a celui mai tare late night show din Romania, WOWbiz, de la Kanal D, ora 22.15. Madalin Ionescu si Stefan Stroe vor prezenta documentele oficiale care confirma existenta acestor bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu