vineri, 8 noiembrie 2013

Sumarul stirilor Ben Fulford–6 noiembrie 2013

Picture


Sumarul stirilor lui Ben Fulford confirmate de David Wilcock. 
O schimbare iminentă de paradigmă e pe cale in Statele Unite in acord cu mai multe surse. Trei agentii spun că ceva foarte important se va intampla in Statele Unite dar nu se stie exact ce.

Pentagonul a preluat lagărele FEMA si au de gand să-i pună acolo in schimb pe politicienii de la Washington. Cineva de la servicile militare ale Pentagonului a confirmat că „există multă activitate si confuzie in randul militarilor”, semn că ceva important se pregăteste, dar nu se stie exact ce. A adăugat că toate sicriele FEMA au fost mutate in Porto Rico si au fost arătate pe posturile de televiziune din Porto Rico. Surse din ag. centrală de informatii, spun că vor inchide reteaua de energie electrică a Statelor Unite pe 11 noiembrie.

Un post de radio al fortelor armate americane din Japonia a anuntat că SUA nu are un buget stabilit pe 2014.

Un reprezentant de varf din guvernul Chinei a spus că s-a ajuns la un acord care prevede eliberarea de mari fonduri pentru finantarea unei campanii majore de eliminare a sărăciei si oprire a distrugerii mediului. 

O sursă din Pentagon spune că il sustine pe Obama pentru că a oprit al 3-lea război mondial (nu cu litere mari pentru ca n-a avut loc si nu va avea niciodată loc) de a incepe in Orientul Mijlociu. 

SUA este sub o enormă presiune externă. 

Critica dură a guvernelor Germaniei, Frantei, Spaniei la adresa regimului american este un semn clar că europenii se distantează de acesta si se apropie de Rusia.

O altă miscare masivă impotriva Statelor Unite săptămana trecută a fost cand Rusia a trimis 2 bombardiere nucleare strategice in Venezuela după care Venezuela a preluat imediat puturile de titei americane din tară.

Chinezii au anuntat că au inconjurat Statele Unite cu submarine nucleare care ar putea anihila intreg teritoriul continental al Statelor Unite. Ei investesc puternic in noua tehnologie de energie si vor fi pionierii lumii post-petrol.

Turcia, negociază o uniune vamală cu Rusia si cumpără rachete din China si elimină spionii mosadului care spionează Iranul din Turcia. Egiptul, de asemenea, cumpără arme si rachete din Rusia si oferă Rusiei o bază navală.

Săptămana care a trecut, cand fortele israeliene au atacat Siria, fortele armate americane au informat imediat Rusia de acest fapt, infuriand pe israelienii care au inteles ca fortele armate americane nu vor mai face războaie pentru ei. Ca rezultat acea tară va trebui să ajungă la o intelegere cu vecinii si cu Rusia dacă vor să rămană o entitate viabilă. Planul pe lungă durată este, in acord cu un mare maestru al iluminati din Europa de est, de a crea o federatie de tări musulmane in care Israelul să devină o regiune autonomă in cadrul regiunii.

Liderilor totalitaristi ai Arabiei Saudite, Ben le recomandă să-si amintească zicala arabă: „intr-o zi bătul e in mâna ta, in altă zi este pe dosul tău”.

Toate acestea inseamnă că banii de pe petrolul din Orientul Mijlociu si America de Sud nu vor mai fi reciclati in băncile proprietare a Rezervei Federale, ceea ce aruncă in aer petro-dolarul.

De aceea congresul american a trecut brusc o lege care permite marilor bănci americane să creeze din nou cantităti infinite de bani caraghiosi folosind derivatele.
Militarii americani sunt supărati de acest lucru dar, raspunsul lor este că lumea vrea ca ei să meargă la Washington si Wall Street si să elimine gangsterii paraziti care au cauzat atatea mizerii oamenilor lumii, inclusiv poporului american.
După aceea, vor avea fonduri pentru proiecte cum sunt protectia speciilor pe cale de disparitie, să lupte impotriva banditilor, si să ajute la a pune capăt supra-pescuitului, distrugerii pădurilor tropicale, etc. Sursele mai spun că membrii cabalei si familile lor, care au plănuit să se ascundă in baze subterane in timp ce omoară pe toti ceilalti, vor fi pusi in schimb in lagărele fema. Dacă asta nu se intamplă imediat, nodul se strange tot mai tare pană se intamplă. Populatia lumii sunt sătui si obositi de comportamentul criminal al pungasului regim american.

Dacă reteaua de alimentare cu energie electrică a SUA va fi inchisă in 11 noiembrie, asta inseamnă că nu va fi internet, televiziune si nici ATM-uri. Dacă acest eveniment se intamplă intr-adevar, si dacă este controlat de băietii buni, poate fi folosit să anihileze două dintre armele principale ale cabalilor, controlul distributiei de bani si folosirea propagandei de masă. Sistemul poate fi apoi restartat minus tot nonsensul isteric si se stiri false.

Incercările guvernelor slugi ale cabalei, japonez, american si britanic, de a reduce drastic libertatea presei sunt semne de disperare nu de putere. Au pierdut controlul si cred că pot pune spiritul inapoi in sticlă oprind adevărul. Asta nu se va intampla.
Liderii lor numiti din Canada, UK si Japonia sunt sub atac pe multe fronturi. In Canada un scandal de coruptie se finalizează. In Regatul Unit, trecerea unei legi draconice pentru presă a declansat o masivă campanie anti-guvernamentală. Parlamentul japonez va citi o altă partitură. Se fac, de exemplu, aplicatii militare ruso-japoneze.

Sfarsitul acestui joc va fi pacea in lume. In plus, dacă suntem norocosi, spune Ben, si dacă rasele extraterestre ne-au supus blocadei datorită conducerii noastre criminale, odată ce ajungem la pace in lume ni s-ar putea permite să iesim de pe planetă si să avem sansa să explorăm universul. Dacă nu, va trebui să lucrăm la a face această planetă cu adevărat frumoasă si veselă.

Comentarile lui David Wilcock la postarea lui Ben: 

Asta este exact ce imi spun si sursele mele. Foarte captivant să văd confirmarea. Acum pot să scriu următorul meu articol!
- David

Comment by dwilcock on November 6, 2013 @ 9:45 am
Să clarific, va avea loc o „surpriză”. Nu ne vom astepta la ea. Ei spun că va schimba in mod permanent viata fiecăruia din Vest. Putin si alianta sunt pe urcus. Asta e ceva mare, mare, mare. Noul sistem economic a fost deja pus la punct si va fi o reevaluare a monedelor in toată lumea. Chiar dacă dolarul va valora mai putin odată ce acest lucru se intamplă, efectul global va fi pozitiv.

Am simtit că această postare apare imediat ce se intamplă.
- David

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu