vineri, 8 noiembrie 2013

TOP ZECE cele mai spectaculoase INTALNIRI ALE OAMENILOR CU EXTRATERESTRI! Video

TOP ZECE cele mai spectaculoase INTALNIRI ALE OAMENILOR CU EXTRATERESTRI! Video
Fenomenele cu OZN-uri si extraterestri au captat atentia publicului de zeci de ani. Numeroasele incidente cu aceste fiinte din Univers ne duc cu gandul sa credem ca o intalnire cu extraterestri este din ce in ce mai aproape.
10. Teheran, 1976
Incidentul OZN de la Teheran a constat din observarea vizuala si pe radar a unui obiect zburator neidentificat trecand pe deasupra Teheranului, capitala Iranului, in primele ore ale diminetii de 19 septembrie 1976. In timpul incidentului, se afirma ca doua avioane F-4 Phantom II au pierdut afisajul instrumentelor si comunicatiile s-au intrerupt. De asemenea, se presupune ca un avion a suferit o cadere temporara a sistemului de arme, in timp ce se pregatea sa deschida focul asupra OZN-ului. Este primul incident in care un OZN apare pe radar. Atunci cand scepticii au incercat sa explice fenomenul, sustinand ca pilotii au urmarit lumina venita de la planeta Jupiter, ei a fost intampinati cu rasete din partea auditoriului.
US military report into a sighting of a UFO over Tehran in 1976.

1sao9. Sao Paulo, 1986
Peste 20 OZN-uri au fost urmarite de radar si aviatia braziliana. Obiectele sferice, avand – conform surselor militare – un diametru estimat de 100 de metri, au fost detectate de radare si reperate de piloti civili, blocand literalmente traficul aerian pe principalele aeroporturi din Brazilia, cum ar fi Sao Paulo sau Rio de Janeiro. In urmarirea intrusilor, au fost ridicate, timp de cateva ore, mai multe avioane de vanatoare Mirage si F5, fara succes. Ca rezultat al acestei „invazii”, ministrul Fortelor Aeriene – generalul de brigada Octavio Moreira Lima – s-a adresat a doua zi populatiei, prin reteaua TV, declarand deschis cele intamplate. Pilotilor care au participat la actiunile de urmarire, ca si comandantilor lor, li s-a permis sa vorbeasca deschis despre detaliile incidentului. Faptul ca Sistemul Fortelor Aeriene Braziliene pentru Investigarea Fenomenelor Aeriene Neidentificate (SIOANI), infiintata in 1969, nu a fost o agentie strict secreta, la procedurile sale participand si cercetatori civili, dovedeste ca Brazilia a fost de fapt prima tara din lume care a admis in mod oficial si public realitatea fenomenului OZN si primul care l-a investigat in mod deschis. A.J. Gevaerd aprecia ca, pe langa utilitatea sa nemijlocita, procesul dezvaluirilor OZN din Brazilia constituie un raspuns ferm, chiar daca dureros pentru unii, la scepticismul manifestat fata de ufologie, un raspuns clar la credinta populara ca ufologii ar fi – dupa expresia sa – „o adunatura de farsori nebuni”.

1pheo8. Luminile din Phoenix 1997
Probabil unul dintre cele mai recente si mai faimoase incidente OZN este cel care a avut loc in Pheonix, Arizona, in anul 1997. Ceea ce face incidentul cu atat mai spectaculos este numarul urias de martori (printre acestia aflandu-se chiar guvernatorul statului Arizona) care a asistat la neobisnuitul spectacol de lumini care a durat aproape trei ore. Martorii afirma ca au putut vedea clar mai multe lumini care se deplasau tacut dintr-o parte in alta, precum si o uriasa silueta triunghiulara a ceea ce parea un OZN de dimensiuni gigantice. Scepticii s-au grabit sa afirme ca, mai mult ca sigur, a fost vorba de un experiment militar, varianta adoptata ulterior si de armata americana. Disputa a ramas, insa, una apriga in jurul evenimentului din acea seara de 13 martie 1997, cu atat mai mult cu cat “experimentul” nu s-a produs decat o singura data, lasand loc speculatiilor din toate partile.

7. Levelland, 1957
Numerosi automobilisti au relatat ca au vazut un obiect luminos ciudat, in forma de ou, care a provocat oprirea motoarelor autovehiculelor. In momentul in care obiectul a zburat mai departe, masinile au inceput sa functioneze iar in mod normal.
Reports of a UFO sighting in Levelland, Texas in 1957.

1ronald regean6. Ronald Reagan, 1974
“Nu cred ca ne putem astepta sa apara vreo rasa straina de pamanteni care sa constituie o amenintare pentru noi. Dar cred, intre noi fie spus, ca putem provoca realizarea unui astfel de lucru.”
Reagan a mai declarat pentru Wall Street Journal:
“Am numarat pentru cateva minute lumina pe care am vazut-o, o lumina de culoare alb stralucitor si deodata a disparut, ea indreptandu-se inspre cer.”
Tot el spunea ca avem nevoie de aceste creaturi ca sa putem face legatura dintre spatiu (infinit) si pamant (limitat).

1ufff5. OZN-ul de la Rezervorul din Wanaque, New Jersey, 1966
Un OZN ca o lumina stralucitoare a fost vazut in apropiere de Rezervorul din Wanaque, provocand blocaje de trafic si supraincarcand retelele de comunicatii ale politiei. OZN-ul isi schimba culoarea continuu, albul fiind culoarea cea mai frecventa; a proiectat un fascicul de lumina in jos spre gheata din apropierea barajului, a ramas in zona timp de aproximativ o jumatate de ora, si apoi a zburat spre sud-est, unde a fost vazut de alti martori. O alta aparitie de natura similara, a unui OZN cu un zbor intr-o miscare inainte si inapoi, a avut loc in noaptea urmatoare, in Wanaque. Primarul din acel momentul, Warren Hagstrom, precum si seful politiei Floyd Elston si cu capitanul Joe Sisco au urmarit nava o perioada. Segentul de politie Ben Thompson si Edward Wester au asistat, de asemenea, la trecerea obiectului, impreuna cu alti locuitori din Wanaque. Unii au vazut OZN-ul mai devreme de ora 07:45 pm.

Kenneth Arnold4. Kenneth Arnold, 1947
Acum 66 de ani, pe 24 iunie 1947, americanul Kenneth Arnold, aflat la bordul aeronavei personale, a observat trecand pe langa el, cu viteza uluitoare, noua obiecte zburatoare neindentificate, in forma de farfurie. Kenneth Arnold, membru al “Search and Rescue Mercy Flyer”, face aceasta descoperire, in timp ce zbura peste muntii din nord-vestul Statelor Unite, in cautarea unui avion disparut in urma cu sase luni, nu departe de muntele Rainier. Aviatorul zareste noua aparate albe, rotunde in fata si triunghiulare spre spate, deplasandu-se cu o viteza incredibila, scrie Direct Matin. La intoarcerea pe Terra, barbatul s-a grabit sa-si spuna povestea celor care doreau sa-l asculte. Fiindu-i teama ca a vazut obiecte periculoase create de inamicul sovietic, Arnold incearca sa contacteze FBI-ul din statul Oregon, dar cladirea este inchisa. Atunci se hotareste sa se adreseze publicatiei stiintifice locale “Eastern Oregon”, explicand ca a vazut noua obiecte zburatoare care “ca niste farfurii ricosau pe suprafata apei”.

1was3. Incidentul OZN de la Washington D.C., 1952
O serie de observatii in iulie 1952 insotite de contact vizual si pe radar la trei aeroporturi distincte din zona Washington. Observatiile au aparut pe prima pagina a ziarelor in intreaga tara, si in cele din urma au dus la formarea unei comisii (Robertson Panel) de catre CIA.




1valul belgian2. Valul Belgian de OZN-uri, 1989
Valul belgian de OZN-uri se refera la o serie de aparitii de OZN-uri triunghiulare in Belgia, in perioada 29 noiembrie 1989 – aprilie 1990. Valul belgian de OZN-uri a inceput cu evenimentele din noaptea de 30/31 martie 1990. In aceasta noapte mai multe obiecte necunoscute au fost urmarite pe radar, fotografiate, si au fost reperate de aproximativ 13.500 de oameni – dintre care 2600 au depus declaratii scrise care descriu in detaliu ceea ce au vazut. In urma incidentului fortele aeriene belgiene au realizat un raport care detaliaza evenimentele din acea noapte.

1aaaaaa1. Roswell, 1947
In incidentul OZN de la Roswell se presupune ca s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre straine, de la un obiect neidentificat care s-a prabusit in apropierea de Roswell, sediul comitatului Chaves, statul New Mexico, SUA, in iunie sau iulie 1947. De la sfarsitul anilor 1970, incidentul a fost obiectul unor controverse intense si obiectul unor teorii ale conspiratiei cu privire la natura reala a obiectului care s-a prabusit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu