miercuri, 6 noiembrie 2013

Horoscop: Planeta Jupiter va fi retrogradă în zodia Racului începând cu 7 noiembrie

Jupiter, planeta norocului şi a expansiunii, va fi retrogradă între 7 noiembrie 2013 şi 6 martie 2014, în zodia Racului.

Jupiter este planeta care reprezintă entuziasmul, şansa, norocul, oportunitatea, creşterea şi dezvoltarea. În perioada sa de retrogradare, toate aceste caracteristici şi influenţe sunt cumva răsturnate.
Este o etapă în care vei lăsa expansiunea şi exuberanţa de-o parte şi te vei axa mai mult asupra laturii tale interioare şi te vei baza pe propria intuiţie şi înţelepciune.
O astfel de etapă este mai potrivită unei introspecţii decât unei manifestări exterioare. Acum ai ocazia de a te analiza cu atenţie, de a observa cum eşti în prezent şi cât eşti de mulţumită de ceea ce ai realizat. Îţi va fi mai uşor să observi greşelile pe care le faci şi vei reuşi să descoperi cum anume de păcăleşti singură. Ai putea să descoperi că în unele aspecte ale vieţii tale ai nemulţumiri ascunse şi te minţi că totul este bine, când de fapt nu este.
Această perioadă de retrogradare te va ajuta să te cunoşti mai bine, să te dezvolţi şi să-ţi îmbunătăţeşti viaţa. Dacă ştii cu adevărat ce vrei, atunci îţi va fi mult mai uşor să obţii.
Jupiter retrograd este mai degrabă un aspect destinat psihicului şi sufletului decât chestiunilor materiale. De exemplu, acum nu este o perioadă prea bună în care să demarezi o afacere sau un proiect pentru că şansa nu va fi de parte ta. Dar pot apărea oportunităţi excelente în această perioadă dacă este vorba de o acţiune mai veche, construită în timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu