miercuri, 6 noiembrie 2013

TOP Zece PROFETII implinite ale lui Edgar Cayce! FOTO

Edgar Cayce, un medium de origine americana, devenise cunoscut datorita profetiilor sale facute de-a lungul timpului despre viitorul apropiat si indepartat al Pamantului. Va prezentam mai jos un top zece profetii impinite ale lui Edgar Cayce.


1Crahul bursier din 192910. Crahul bursier din 1929
Oricat de ciudat ar parea modul in care Edgar Cayce isi obtinea informatiile, multe dintre profetiile sale care priveau viitorul imediat s-au indeplinit. Astfel, in 1924, el a anuntat apropiata criza financiara ce avea sa zguduie Statele Unite, sfatuindu-si clientii in ce domenii sa investeasca. Multi nu l-au luat in seama pe Edgar Cayce, trezindu-se ruinati in urma crahului bursier din 1929.




1Al Doilea Razboi Mondial9. Al Doilea Razboi Mondial
In 1935, demonstrand o extraordinara perceptie precognitiva, Edgar Cayce a avertizat un agent de vama de 29 de ani, in legatura cu evenimentele catastrofice ce urmau sa aiba loc in comunitatea internationala. Ca raspuns la o intrebare in legatura cu afacerile mondiale, citirea a descris o intreaga lume in razboi.



1aparitia8. Aparitia misterioasa
Nascut in apropiere de Hopkinsville, statul american Kentucky, pe 18 martie 1877, Edgar Cayce a avut o copilarie cat se poate de normala. Pe la sase-sapte ani, el a inceput sa le spuna parintilor ca are un fel de viziuni si sta de vorba cu rude decedate recent, dar nimeni nu i-a dat atentie, aceste idei fiind puse pe seama unei imaginatii prea bogate. Copilul se cufunda atunci in studierea Bibliei pe care o citeste din scoarta-n scoarta de mai multe ori. La varsta de 13 ani, Cayce are o viziune care ii va marca toata viata. Atunci, i-a aparut o femeie foarte frumoasa care l-a intrebat ce isi doreste cel mai mult in viata. Adolescentul a raspuns ca ar vrea sa-i ajute pe ceilalti, in special pe copiii bolnavi, ceea ce s-a si intamplat, insa mult mai tirziu. Efectul imediat al misterioasei aparitii a fost acela ca Edgar nu a mai fost niciodata nevoit sa-si bata capul cu lectiile, doar dormea cu capul pe carti si a doua zi stia totul! Cu timpul insa acest dar s-a estompat.

1Inversarea polilor Pamantului7. Inversarea polilor Pamantului
In anii 1930, Edgar Cayce a afirmat ca va avea loc o inversare a polilor si un nou ciclu va incepe odata cu intrarea in noul mileniu, ce poate culmina cu evenimente catastrofice pe intreaga planeta. Se pare ca ne aflam chiar in miezul profetiei, in plina desfasurare a ei. Pentru ca aceasta oprire a miscarii Chandler nu are cum sa fie definitiva, urmeaza deci sa apara o incercare a planetei de a-si regasi balansul pierdut momentan. Probabil ca perioada care vine se va intinde pe mai multi ani.

1Unirea companiilor de comunicatii6. Unirea companiilor de comunicatii
Urmatoarea citire din 1929, este foarte interesanta si este despre unirea marilor companii de comunicatie. Aceste fuziuni chiar au avut loc. Intrebare: Va avea loc fuziunea companiilor de comunicare in 1928American Tel & Tel – Int. Tel & Tel? Raspuns: Aceste combinatii ale fortelor comunicative dupa cum se arata ele, vor avea loc. In legatura cu momentul sau modul in care vor avea loc, trebuie avute in vedere conditiile ce previn o asemenea fuziune acum. Nu numai ca exista unele legi ce trebuie schimbate, insa multe dintre marile companii se mostenesc. va exista o schimbare graduala in acelasi fel si mod in care companiile de transport au ajuns sub aceeasi directa conducere fizica.

1esenieni5. A existat o comunitate de oameni numiti esenieni
Edgar Cayce a descris esenienii cu multe detalii, cu multi ani inainte de descoperirea Manuscriselor de la Marea Moarta – texte atribuite unei secte foarte putin cunoscute la timpul acela, ai caror membrii erau numiti esenieni. Primul dintre Manuscrisele de la Marea Moarta a fost descoperit in anul 1947, la doi ani dupa moartea lui Cayce. Cayce a mentionat esenienii in 171 de citiri diferite.


1Atlantida regasita4. Atlantida regasita
Previziunile lui Cayce s-au dovedit de o precizie uluitoare si in domeniul arheologiei, vestind, spre exemplu, descoperirea manuscriselor de la Marea Moarta, din 1948, cu zece ani mai devreme. De altfel, profetul, care era pasionat de Biblie, a povestit o multime de lucruri despre vremea in care a trait Iisus, in timp ce le descria unor clienti ai sai vietile lor anterioare. Cayce a vorbit, cu mult inaintea oamenilor de stiinta, despre importanta astronomiei pentru vechii egipteni, explicand ca monumentele de la Gizeh sunt aliniate dupa pozitia astrelor, asa cum se puteau ele vedea pe bolta cereasca cu 10.500 de ani i.Hr. Unul dintre domeniile sale favorite era Atlantida, continentul pierdut, pe care exista o civilizatie superioara celei in care traim. Potrivit lui Cayce, mitica Atlantida era uriasa, “cat Europa si Asia la un loc”. Atlantida a trecut prin trei momente cruciale, primele doua producandu-se cu 15.600 de ani i.Hr., cand uscatul s-a divizat in trei insule: Poseida, Og si Aryan. Atlantii construisera un fel de cristale uriase, ca un fel de lasere, cu ajutorul carora produceau energie. Acestea aveau sa fie armele cu care, din pura lacomie, atlantii aveau sa-si distruga propria lume. Ca urmare a cataclismului produs, Atlantida s-a scufundat, ultimele portiuni ale sale fiind inghitite de ape cu zece mii de ani in urma. O parte dintre locuitori au avut insa timp sa fuga, stabilindu-se in Egipt. In opinia sa, scufundarea Atlantidei coincide cu ceea ce, ulterior, avea sa se numeasca “potopul lui Noe”. In 1936, Cayce a prezis ca Atlantida va reveni la suprafata, iar primele semne se vor vedea in apropiere de Bahamas, in zona Insulei Bimini. Multi si-au adus aminte de vorbele sale 32 de ani mai tirziu, cand un pilot american a descoperit in zona mentionata, la circa o mila de coastele Insulei Bimini, la mica adancime, un fel de drum de piatra, parte a unui complex mult mai mare. Ciudata formatiune de pietre este astazi numit “drumul Bimini”, fiind considerata de unii ca o ramasita a vechii Atlantide.

1Sangele ca metoda de diagnosticare3. Sangele ca metoda de diagnosticare
In cursul unei citiri oferita unui individ, aceasta a prezis avansul medical viitor ce va putea face posibila diagnoza dintr-o picatura de sange. Citirea a fost facuta in 1927, in momentul in care predictia putea fi considerata SF. Edgar Cayce: “… Pentru ca, dupa cum se vede nu exista nici o urma intr-un corp care sa nu poata fi regasita in sange, pentru ca sangele nu doar cara fortele reconstructive ale organismului ci si fortele uzate si le elimina prin canalele potrivite, in diversele portiuni ale sistemului. De aceea, descoperim sange rosu, alb si linfa orin toate venele. Ele sunt doar separate de mici portiuni ce functioneaza ca niste constructori opritori, distrugatori ai sistemului. De aceea, este evidenta, in sange, reflectarea conditiilor din interiorul corpului fizic. Va veni si ziua cand vom lua o picatura de sange si vom diagnostica orice corp fizic…”.

1Efectele la Niña si El Niño2. Efectele la Niña si El Niño
In mod uimitor, la 28 mai 1926, Edgar Cayce a facut o conexiune intre schimbarile temperaturii din curentii adanci oceanici si schimbarile climaterice in citirea 195-29: “Pe masura ce caldura sau raceala din diverse portiuni ale Pamantului se disipa si coreland acestea cu reflectia in atmosfera Pamantului, curentii din ocean se schimba…”. Aceasta citire lua in considerare viitorul culturilor de grau si modelelor climaterice iar comentariile lui Cayce pot foarte bine sa fie versiunea sa a ceea ce astazi am ajuns sa cunoastem sub numele de la Niña si El Niño. Acestea sunt modele meteorologice ce sunt rezultate ale schmbarilor climaterice din curentii de adancime sin oceanele Pamantului. Aceste schimbari in temperatura, pentru curentii oceanici, au avut efecte dramatice asupra climei, dupa cum a prezis Cayce.

1cay21. Profetia finala
Edgar Cayce si-a rezervat ultima profetie pentru sine, asa cum si prima citire a folosit-o pentru a se autovindeca. Batran si epuizat de numeroasele solicitari ale celor care ii cereau necontenit informatii despre soarta rudelor plecate pe front, la 1 ianuarie 1945 Cayce si-a anuntat propria moarte. Pe un ton lipsit de dramatism, el le-a spus celor din jur ca peste patru zile va fi ingropat. Profetia s-a dovedit cat se poate de precisa. Edgar Cayce a murit pe 3 ianuarie, fiind condus pe ultimul drum doua zile mai tarziu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu