miercuri, 6 noiembrie 2013

Toată lumea știe, începe pe 5 decembrie 2013

COMENTARIU SFATUITOAREA:

Cititi cu atentie materialul de mai jos. Mie mi se pare deosebit de interesant. Fiecare va intelege ce este pregatit sa creada. Eu imi fac datoria sa informez. Voi treceti prin prizma mintii....

Citește atent dacă nu ai aflat încă care-i treaba! Nu da” like”!!! Apreciez la superlativ liniștea emanată de existența familiei, de existența unui stat de drept, de existența unei religii a cărei fundamente sunt respectate, dar constat că statul de drept, familia și legile fundamentale ale moralității sunt terfelite. Omenirea e terfelită. Viața e sugrumată și viitorul incert. Cu toții ne dorim ceva normal, ceva moral și ceva să ne ofere o viziune spre viitor și eu cred că ceea ce ne dorim va începe pe 5 decembrie 2013. Sărbătorim 1 decembrie ca fiind ziua Unirii, ziua armatei pentru eroii căzuți, comemorăm pe Lucian Blaga, pe Eminescu, … și tocmai de aceea vă propun o Vacanță, o Vacanță în care să ne sărbătorim pe noi pentru  hotărârea de a schimba în bine istoria  ce ne este scrisă   anticipat.
                  
ave
     Bineînțeles că sunt mulți cei ce  vor să nu  ne audă cuvintele și dialogul ce-l avem , dar oare de ce? … pentru că întotdeauna cuvintele reprezintă Puterea? Au pus monopol pe CUVÂNT?  Ne spun doar ei cuvintele lor lipsite de semnificație umană?  Le e groază de anunțarea ADEVĂRULUI? … Adevărul este că e CEVA  în neregulă cu lumea asta, nu-i așa? Cruzime, discriminare prin nediscriminare, toleranță prin intoleranță, opresiune prin facilitarea opresiunii, libertatea de a protesta limitată de  amenințarea sistemelor de siguranță din imediata apropiere…ce s-a întâmplat? Cine-i vinovat?

Cu siguranță  că sunt unii mai vinovați ca alții și le va pica greu acest dialog . Dar  dacă vor vinovați să se  privească  în oglindă!
                      Știu că vă e teamă  și eu o simt, dar credeți-mă că lor  le e teamă mai mare ! Cui  oare  n-ar putea să-i fie teamă? Lor le e teamă că pierd Lumea întreagă și nouă  ne e frică că ne pierdem pe noi ?  Războaie, teroare, boli.  Milioane de idei care să conspire și să corupă bunul simț cu asta s-au ocupat EI.  E  normal să avem un sentiment de frică, a fost cultivat de ei. Teama ne-a cuprins cu totul?  Și cuprinși de teamă ne-am lăsat amăgiți? După ce au făcut haos și război ne-au promis pace și liniște în schimbul supunerii tacite… în schimbul lașității? Acum 2000 de ani un Om a avut o idee …o idee pentru oameni. A preluat toate păcatele omenești și a plătit cu viața Lui. Oare de ce?
                           Dacă simțiți ce simt eu și dacă căutați ce caut eu ,  vă chem să veniți alături și pe 5 decembrie 2013. Împreună le vom oferi un 5 decembrie de neuitat!
                           Actorii folosesc minciunile pentru a spune adevărul, politicienii  pentru a-l ascunde.  Fiecare zi aduce mai aproape ziua de 5 Decembrie2013.  Până atunci dar și după aceea actorii , mediatorii, prezentatorii și jurnaliștii, ce se  joacă pe scena mass-mediei, vor face cel mai mare spectacol al Minciunii care a existat vreo dată pe TERRA  pentru a releva adevărul …timp în care politicienii se vor întrece în minciuni pentru ascunderea acestuia. … Acest dialog pe care -l avem acum POATE  pune capăt TĂCERII .
                        Știu și cred că și dumneavoastră știți… că CEVA NU-I ÎN REGULĂ,  nici în România dar nu-i în regulă …nici pe Terra. Au inventat terorismul pentru a ne teroriza. Au inventat boli și viruși pentru a ne înbolnăvi. Au inventat legi noi pentru a nu putea fi respectate…dar cei care le-au inventat ucid în același timp, preacurvesc și dau foc  , se-nchină la chipuri cioplite și ne fură zilele, copiii, părinții  și credința… nerespectând nici măcar o poruncă din cele 10 date, nici măcar una!!!! Cei ce ne conduc  mimează inteligența deoarece  cred că armele sunt la ei, dar sunt inconștieni deoarece adevărul  e la noi.
                         Au inventat “OZN-urile” …și chipul potrivnicului l-au remodelat pentru naivitatea noastră în chip de extraterestru. Și-au construit cu ajutorul “extraterestrului” ,   baze imense de supraveghere a cerului, a universului. Și-au construit bârloguri subterane, buncăre, scuturi anti- Rachetă, lasere imense, acceleratoare de particule, sateliți, cip-uri ….Și tot lor le e teamă??!  Și acum  le e teamă acum de 2 ori mai tare? … au dreptate!  , căci armele ce le au pregătite împotriva Celui care  va Veni sunt “pistol cu apă” iar    armele pregătite pentru El sunt ineficiente împotriva noastră deoarece dacă le vor folosi …vor rămâne fără sclavi. Inexplicabil pentru ei au început să le cadă blocurile (Gemenii), au început să le fie demolate ascunzișurile subterane și concomitent au început “să se frece” ei între ei. Ne urmăresc la milimetru tot ce vorbim, simțim sau găndim,  hrănindu-se cu fricile noastre. Ne-au pregătit și-un nou Dumnezeu FĂCUTFĂCUT de ei?…de magia științei ce NE-O ascund cu mare grijă. Hrana lor e frica noastră?  Cutremurele de pământ  ce vor urma sunt dureroase pentru noi “sclavii lor”,  dar pentru ei sunt devastatoare deoarece sunt consecința demolării ascunzișurilor, mai bine spus pe românește a buncărelor subpământene pe care se bazau. Din 5 decembrie 2013 lupta se va da la suprafață și va dura 7 ani! Buncăre cu miile cad zi după zi și ei se fac că nu înțeleg, dând vina pe placile tectonice.
                       Dacă cineva crede că robia de veacuri se poate aboli într-o singură zi …se amăgește. Dacă cineva crede că-i  posibil să te eliberezi de asupritorii de mii de ani în numai 7 ani … să fie pregătit de luptă! Pe 5 decembrie,  războiu nu va începe în Valahia însă,   de aici din România va începe PACEA! Israelul deja a amenințat Siria cu bomba atomică, a amenințat nu demult și Iranul,…însă în lipsa buncărelor subterane “ce cad” de la o zi la alta, cică datorită cutremurelor…războiul va fi pe alt tărâm, pe cel al ILUZIILOR , și al MANIPULĂRII !
                       ROMÂNIA va trezi TERRA!

Articol preluat de pe http://inforor.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu