vineri, 27 decembrie 2013

2014 Portalul pleiadian – Conexiunea carpatică (4)

remer ra
O surpriză aparte pentru mine a fost entitatea numită Zaryiena (am scris cu y și i pentru a nu se confunda cu alte nume). Este vorba de o entitate pleiadiană feminină, a cărei energie mi s-a părut a fi, oarecum paradoxal, o combinație de putere și gingășie. De altfel, mi-am dat seama cine sunt conducătorii din civilizația sistemului Alyhon – mi-a fost clar că e  vorba de un sistem matriarhal.
Deși am vrut de câteva ori să intervin în timpul transmisiei, recunosc că nu am avut această putere. Conexiunea energetică a fost foarte puternică astfel că voința mea a fost cumva anihilată. Însă nu am simțit niciun fel de impunere ci doar o voință fermă, combinată cu o senzație de protecție.

Zaryiena: Eu sunt Zaryiena, din sistemul Alyhon, parte a Confederației Pleiadiene. Sunt comandantul unui echipaj format din 72 membri. Baza noastră de operațiuni se află în apropierea planetei Mercur. Aici sunt și alte echipaje ale Confederației Pleiadiene care au rolul de a monitoriza intrările și ieșirile din sistemul vostru solar. Toate operațiunile noastre sunt supervizate de către solarieni!
Planeta noastră, Alyhon, este parte a Confederației Pleiadiene de circa 120.000 de ani. Membrii acestui echipaj cunosc foarte bine vibrațiile planetei voastre, acest lucru datorându-se faptului că în urmă cu circa 70.000 de ani, cu toții au făcut parte din populația Atlantidei. Aproape toți atlanții – dintre cei care au învățat lecțiile acestei planete, s-au întrupat ulterior pe diferite planete din cadrul Confederației Pleiadiene.
În primul rând, vreau să vă spun că nu am venit aici pentru a forța schimbarea voastră! Nu suntem aici pentru a vă impune reguli sau principii de viață! Nu suntem aici pentru a profita de slaba voastră dezvoltare tehnologică și spirituală! Nu suntem aici pentru a vă acuza că vibrațiile voastre negative pătrund și agresează alte sisteme solare din confederația noastră – vă înțelegem, deocamdată! Nu suntem aici pentru pentru a vă impune o nouă cultură!
Am venit aici ca urmare a apelurilor voastre disperate!  Am venit cu cele mai bune intenții! Suntem aici pentru a asista populația planetei voastre la marea transformare! Și, mai ales, suntem aici pentru că sunteți frații noștri și nu vom mai permite niciunei puteri să vă mai folosească în experimente umilitoare!
Știm că pe Terra se derulează un experiment de convergență a trei curente spirituale, cu scopul de a evita un război de proporții în viitor și știm că voi ați uitat cu totul de acest lucru! Știm că Atlantida a fost, de asemenea, un experiment eșuat, care a avut același scop!
Nu mai putem permite continuarea acestui experiment odios! Planeta a intrat în sfera înalt vibrațională a Confederației Pleiadiene astfel că multe suflete din această mare familie se vor întrupa aici. Deja sunt întrupate pe planeta voastră mai multe milioane de suflete din multe alte sisteme solare!
Asistăm la acest spectacol grotesc de multe generații! Creatorii acestui experiment sunt o facțiune a lyranilor și o civilizație reptiliană foarte avansată din punct de vedere tehnologic, care a venit din celălalt braț al galaxiei. Deși suntem și noi, ca și voi de altfel, urmași ai lyranilor, nu mai suntem de acord cu acest experiment. Este un experiment eșuat din aproape toate punctele de vedere! Conducerea Confederației Pleiadiane a permis efectuarea experimentului în apropierea frontierelor ei din simplul motiv că și voi ați dorit-o.
Puteți continua experimentul dacă doriți, dar nu pe această planetă! Nu aici! Putem pregăti pentru acest lucru chiar și trei planete, cu absolut tot ceea ce vă trebuie. Dar dincolo de frontierele sferei noastre vibraționale!
Trebuie să înțelegeți că nu mai putem permite continuarea acestui experiment! Omenirea trebuia să intre pregătită în primul strat al sferei înalt vibraționale însă nu este nici de pe departe pregătită! Dacă am fi lăsat lucrurile să se desfășoare conform planului inițial, atunci ați fi intrat într-o spirală a negativității din care nu mai puteați ieși! Și așa, lucrurile nu stau deloc bine!
Dar acum să revenim la problemele stringente cu care vă confruntați. Putem spune că vă cunoaștem destul de bine, având în vedere faptul că vă studiem de mai bine de 200 de ani. Știm care sunt problemele cu care vă confruntați, știm care vă sunt neajunsurile, temerile, slăbiciunile! Vă putem ajuta pe toate planurile cu condiția să dați dovadă de echilibru, maturitate, altruism și bun simț!
Pentru cei care dau dovadă de responsabilitate în ceea ce privește propria lor viață, îi vom ajuta să meargă mai departe cu condiția de a-i ajuta și pe cei din jurul lor. Vom avea în vedere acordarea unor daruri de ordin spiritual și energetic unor anumite persoane, însă trebuie să aveți în vedere faptul că orice dar va trebui să treacă prin patru etape: a primi cu bucurie, a folosi cu pricepere, a mări cu înțelepciune și a dărui mai departe!
După cum ți s-a transmis în mesajul anterior, începând cu a doua parte a lunii februarie a anului viitor vom începe să transmitem energii și vibrații către un anumit număr de persoane. Acest lucru va fi făcut prin intermediul rețelei noastre de sateliți. De altfel, dinamica viitoarei noastre colaborări va avea în vedere trezirea, schimbarea, procesul de creație și implicarea voastră în dinamica societății.
Fără doar și poate, trezirea implică o anume conștientizare a misiunii voastre pe această planetă. Ea determină activarea unor forțe interioare uriașe, a unor energii impresionante, care trebuiesc ulterior administrate și folosite pentru binele și folosul tuturor. Fiecare suflet pleiadian întrupat pe pământ are inserat în subconștient un program evolutiv special. Acesta are în vedere schimbarea și progresul societății în care v-ați întrupat!
Trezirea implică refacerea legăturii dintre individualitatea voastră, programul vostru evolutiv și sinele vostru divin. Pentru a nu se ajunge la confuzii nedorite este bine să vă întrebați sufletul dacă sunteți cu adevărat un pleiadian care a venit să facă ceva pe acest pământ sau sunteți un suflet extraterestru venit pe Terra pentru a învăța o anumită lecție. Dacă atunci când refaceți legătura dintre conștient, programul evolutiv și sinele vostru divin rezultă o explozie de lumină, grație, energie, bucurie și chiar amintiri vii, atunci înseamnă că sunteți venit cu treabă pe această planetă. Cu multă treabă!
Pentru cei care încă oscilează, care nu-și dau seama ce se întâmplă cu ei sau care este rolul lor în această lume, le recomand să facă următorul exercițiu:
Vizualizați că în interiorul vostru, în zona mediană a plexului cardiac, se află o sferă de lumină cristalină de mărimea pumnului. Îndreptați-vă atenția și privirea interioară spre această sferă și încercați să-i conștientizați prezenta, luminozitatea, forța, consistența. Respirați adânc și ritmic, timp de 2-3 minute, având atenția concentrată pe această sferă. Veți alimenta astfel sfera cu energia voastră vitală. După aceea, în timpul inspirului, veți ridica sfera până în zona creștetului și apoi, în timpul expirului, o veți aduce înapoi în plexul cardiac.
Veți face cel puțin 20 de curse inimă-minte cu sfera cristalină, după care o veți expulza către Cosmos, direct din creștetul capului, în timpul ultimului expir.
Acest exercițiu va fi făcut timp de 3 săptămâni, în fiecare zi, începând cu a doua săptămână a lunii ianuarie. În prima săptămână, veți face acest exercițiu în timpul dimineții, în a doua îl veți face după-amiaza iar în a treia săptămână veți face exercițiul în timpul serii. Toate cele 21 de sfere vor fi captate și analizate de către rețeaua noastră de sateliți.  Apoi se va realiza un profil energetic și spiritual pentru fiecare în parte și se vor avea în vedere o serie de răspunsuri.

(va urma)

Din păcate, transmisia s-a întrerupt fără a reuși să intervin cu o întrebare. M-ar fi interesat în mod deosebit aceste răspunsuri. De ce avem nevoie de aceste sfere energetice? Cum vom ști că suntem conectați la rețeaua de sateliți? Sferele energetice ne pot ajuta să ne conștientizăm rolul pe această planetă? Există un risc în ceea ce privește acest exercițiu? Am scris acestea cu speranța că la următoarele transmisii să primesc răspunsurile dorite.
Trebuie să mai spun că în ultimele minute ale transmisiei am simțit o energie aparte, de o forță ieșită din comun. Parcă am fost cumva conectat la această rețea de sateliți și i-am simțit energia. O energie puternică, feminină. Un fel de foc rece, dar care are puterea de a purifica și transforma! E posibil să acționeze pentru grăbirea reinstaurării matriarhatului pe planeta noastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu