vineri, 27 decembrie 2013

Anul Calului de Lemn începe în data de 31 ianuarie 2014 și se încheie în 18 februarie 2015

2014 va fi anul Calului verde sau albastru de lemn. Cei care își doresc noroc în acest an vor trebui să poarte ca talisman un căluț de lemn. Acest an nou aduce cu el o viziune specială asupra lucurilor, iar deciziile luate vor fi unele dintre cele mai bune.
Elementul Lemn este asociat forțelor naturale ce depășesc orice obstacol, nu va fi un an ușor, dar la final roadele vor fi bogate. Anul Calului este considerat un an norocos care aduce bine şi multe şanse pentru fiecare.
Ar fi bine ca toată lumea să acorde o atenție specială vieții de familie. Cei care își caută de mult timp iubirea, o vor găsi.
Toate problemele trebuie rostite și arătate cu voce tare, 2014 va fi un an când trebuie să fim foarte deschiși unii cu ceilalți și mai ales cu membrii familiei.
Legenda spune că, înainte de a intra în Nirvana, Buddha a chemat la el toate animalele pentru a-şi lua rămas bun. La chemarea lui au răspuns Şobolanul, Bivolul, Tigrul, Iepurele, Dragonul, Şarpele, Calul, Oaia, Maimuţa, Cocoşul, Câinele şi Porcul. Chinezii spun că anul în care ne-am născut reprezintă animalul care se ascunde în inima noastră. Pentru ca sistemul să fie complet se foloseşte asociat cu Cei Patru Stâlpi ai Destinului.
Este un an bun pentru persoanele creative, care vin cu idei şi cu soluţii noi. Şi, reciproc, e un an mai puţin bun pentru cei care nu pot face altceva decât să imite, ca o maimuţă, comportamentul celor din jur, sau să reproducă mereu, ca un vechi patefon, aceleaşi vorbe şi acţiuni.
Încă un aspect important, referitor la anul chinezesc al Calului de lemn: necesitatea de a-i lăsa fiecăruia suficientă libertate de mişcare. Calului de Lemn nu îi place să fie dominat şi nu va accepta niciodată acest lucru.

Sursa: www.obiectiv.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu