vineri, 14 martie 2014

Cazul Maria Orsic: Femeia care a fost în contact cu o civilizație extraterestră

Maria Orsic Cazul Maria Orsic: Femeia care a fost în contact cu o civiliza?ie extraterestra
Maria Orsic este una dintre cele mai controversate femei din toate timpurile. Povestea sa începe în 1919, când devine membru de frunte al Vril Gesellschaft, o societate secreta înfiintata de ocultistii germani. Scopul principal al acestei organizatii secrete era de a intra în contact cu civilizatiile extraterestre existente în Univers si de a face un schimb de informatii si eventual tehnologii.

Toate femeile care faceau parte din aceasta societate secreta erau de o frumusete rara. Caracteristica de baza era parul lung, pretinzând ca acesta joaca rolul unei antene pentru a putea comunica cu diversele civilizatii extraterestre. Aceste femei erau extrem de dorite, chiar si ofiterul de rang înalt al SS, Rudolf Hess, a ramas vrajit când tinerele mediumuri au format un cerc de spiritism si au început sa primeasca informatii de la o rasa necunoscuta, demult alungata din buncarele Berlinului.

Mediumul Maria Orsic a fost liderul Vrilerinelor, frumoasele tinere ale Societatii Vril si i-a uimit pe liderii germani în clipa în care le-a prezentat o serie de mesaje pe care le primise de la o civilizatie extraterestra.

Interesant este faptul ca extraterestri cu care comunica Orsic au trait pe Terra cu mii de ani în urma, pe teritoriul Mesopotamiei si din motive necunoscute au ales sa paraseasca planeta. În acest fel, au ajuns sa populeze o planeta aflata în îndepartatul sistem solar Aldebaran, din Constelatia Taurului.

Comunicarea era realizata în mare parte prin telepatie si mesajele primite erau într-o limba care seamana izbitor de mult cu sumeriana. Una dintre conducatoarele lor, cunoscuta sub numele de Sigrun (dat dupa una dintre cele noua fiice ale lui Wotan, din mitologia scandinava), s-a alaturat grupului si a început sa descifreze imaginile transmise prin scrierea automata.

Cel mai important dintre mesajele primite de societatea secreta a fost schita de construire a unui OZN. Planurile erau atât de elaborate încât si în ziua de astazi este dificil ca cineva sa le realizeze din proprie imaginatie. Acesta a fost poate motivul pentru care Germania s-a apucat de construit primul OZN în 1922. Masinaria ciudata a fost numita JFM-ul („Jenseitsflugmachine“), sau ,,Masina Zburatoare de Dincolo“ si constructia sa a durat 2 ani. În fruntea proiectului s-a aflat cunoscutul om de stiinta W.O. Schumann, din cadrul Universitatii Tehnice din München.

Se spune ca acesta a fost punct de pornire al dezvoltarii tehnologiei extraterestre în Germania si ca astfel Hitler a beneficiat de aparate de zbor incredibil de puternice atunci când ar fi fugit în baza secreta construita sub gheata din Antarctica.

Sursa: http://bok.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu