vineri, 14 martie 2014

Gaurile negre din Univers, in viziunea lui Nassim Haramein

Studiile si cercetările fizicianului de GENIU Nassim Haramein o demonstreaza faptul CA găurile negre DIN Univers reprezintă Dovada Ca noi, cca ființe Umane, suntem Una cu Universul. Cercetările lui Haramein oferă o Viziune inedită a structurii spatiu-timpului, precum si ONU de model coerent al Universului. Vânzare Utilizând version calculele Elemente de geometrie sacra si unele Coduri secrete găsite version monumentele antice si felurite Alte documente străvechi, fizicianul PREZINTA în filmul de mai Jos O noua viziunea o realității în îngrijirea trăim.

Inca De La vârsta DE 9 ani, Nassim Haramein a dezvoltat bazele unei teorii unificate hiperdimensionale a materiei si Energiei, îngrijire pe in finala o denumit-o "Universul holofractografic". Nassim a petrecut apoi majoritatea timpului studiind geometria fundamentală a hiperspațiului, felurite campuri de forte DIN fizica teoretica, cosmologia, mecanica cuantică, Biologia si Chimia, Antropologia si civilizațiile antice. Combinând aceste cunoștințe cu o atentă observare a "comportamentului" Naturii, el un domeniu ONU descoperit specific al geometriei, de ingrijire Despre AFIRMA CA Este din creatie fundamental. Astfel, el o bazele puroi Teoriei Câmpului Unificat de forte.

Această teorie unificatoare, cunoscută si ca "Metrica Haramein-Rauscher", reprezintă O noua solutie la Ecuațiile de tabara ale lui Einstein, ce încorporează efectele de torsiune si Cele ale forței lui Coriolis. Cea mai recentă lucrare a lui Nassim Haramein version Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at domeniu (Protonul Schwarzschild) stabilește Fundația o CEEA CE ar putea fi o Transformare de proporții a viziunii si înțelegerii noastre asupra fizicii si conștiinței. Lucrarea a primit un al prestigiosul Premiu "Best Paper Award" version Domeniul fizicii, mecanicii cuantice, relativității, teoriei gravitației Câmpului si la Universitatea Liege DIN Belgia, în Timpul Celei de o Nouă Conferințe Internationale CASYS'09.

Vorbind fluent Franceza Atat, CAT SI engleza, Nassim Haramein a ținut seminarii si prelegeri asupra teoriei vânzare unificatoare version APROAPE TOATE centrele Importante ale Lumii, în ultimii 10 ani. Vânzare Prezentările combinație vizualul cu audiția, conducând astfel pe CEI de îngrijire Il urmaresc pe firul logic al demonstrației teoriei vânzare.

în vremurile pe îngrijire le trăim, Hassim Haramein tăia o fi ONU FEL de "sol" al noii paradigmei version Stiinta, pasa omenirea pe îndreaptă Drumul Catre adevăratul progresiv al tehnologiei si mai beri Catre îmbinarea si corelarea Eficienta a științei cu spiritualitatea.



 https://www.youtube.com/watch?v=TW1gl6_QK-M

Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu