vineri, 14 martie 2014

O reţea de peşteri descoperită pe o insulă îndepărtată, cheia ce permite descifrarea secretului formării continentelor

O retea de Pesteri descoperită pe o insula îndepărtată, Cheia ce permite descifrarea secretului formării continentelor (VIDEO)

O retea de Pesteri descoperită pe o insula îndepărtată DIN Patagonia ar putea furniza noi Informatii Despre Modul in ingrijire format s-au continentele Terrei, potrivit unui Multe Nou Studiu realizat de cercetători DIN Franta si Chile, informează Reuters.
Cercetătorii au descoperit Săptămâna aceasta, în Timpul unei calatorii Spre insula Diego de Almagro, în sud-Vestul Coastei STATULUI Chile, o retea de aproximativ 20 de Pesteri formiat version calcar.
Cercetătorii au Facut scufundări a scris o ajunge la Pesteri, unele având o adancime de circa 50 de metri.
Ei au descoperit version aceste Pesteri desene realizate pe pereti, Dar Si fragmente de oase, lăsate version Urma de populația INDIGENA Kawesqar, cu ajutorul Carora ar putea cavernele de date.
"Poti Realiza MODELE ale zonelor UNDE s-au fragmentat continentele, IAR acesta ar putea fi unul DINTRE acele locuri", a spus speologul Natalia Morata.
Expeditia Este Cea Mai recentă Dintr-o serie a asociației franceze Centru Terre, ce a descoperit version aceste Pesteri tipuri de Roci grijă normal se gasesc in Zona mod mai temperat.
Aceste Roci ar putea oferi Informatii Despre Modul în îngrijire s-au separat continentele.
Continentele de pe Planeta Noastră au Fost uni a scris Ultima oara version Urma cu circa 300 de Milioane de ani, cand formau ONU Singur supercontinent, denumit Pangeea.
Continentele Terrei se Afla Intr-o Miscare permanentă, influențată de Mișcarea plăcilor tectonice. Ele generează formațiuni spectaculoase, precum Dorsala Atlantica, format sa UNDE Islanda, si Coasta Japoniei, UNDE DOUĂ placi tectonice Majore se întâlnesc.
Geologii CA CRED, de-a Lungul timpului, aceste placi tectonice au unitate continentele, periodic, dand naștere unor supercontinente ipotetice: Nena, IN URMA cu 1,8 miliarde de ani, Rodinia, IN URMA cu un miliard de ani, si Pangeea, version Urma cu 300 de Milioane de ani.

https://www.youtube.com/watch?v=7uJVMJgePpI
Surse: Mediafax , Reuters  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu