vineri, 14 martie 2014

Evenimente Sincronizate pentru Poarta Echinocțiului din 20 Martie

portal
Mesaj actualizat în 9 Martie cu noi Coduri de Lumină
 
Sandra Walter
 
Binecuvântări Iubit Trib al Luminii
 
Avem la Echinocțiu deschiderea unei importante Porți, joi, 20 Martie la ora 9:57 AM PDT, 16:57 UTC (verificați ora locală a Echinocțiului aici).
 
Energiile pe care le experimentăm chiar acum sunt prologul la acest nou val de lumină – și este la 11 zile distanță de această postare. Este atât de vibrant! Acestea vor continua până la Solstițiu, cu amplificări în Aprilie și Mai. Este o furtună perfectă a energiilor Ascensiunii. S-ar putea să vă simțiți ca și cum ați sta la bordul măreței nave Gaia în timp ce ea se leagănă în acest nou val de lumină.
 
Această nouă lumină oferă ECHILIBRU, ORDINE, PACE și inițieri SOLARE ALE CHRISTULUI COSMIC. Din moment ce noi toți avem cărțile de joc acum, putem utiliza acest declanșator cosmic pentru a accelera divinitatea, puritatea, precum și o dizolvare cosmică a tot ceea ce nu măgulește întregul. Aici nu este vorba despre a judeca. Niciodată. Aici este vorba despre A FI Lumina Christică. Vibrație=Vibrație.
 
Participarea noastră în sprijinirea colectivului
 
Avem un imens sprijin de la nivelele Maestru Înălțat, Arhanghelic, Lumina Creatoare Supremă și Galactic. Așa cum tribul de vibrație înaltă înțelege, Legea Cosmică trebuie să fie respectată – prin urmare conștiința colectivă numai așa poate primi maximumul de beneficii a oricărei lumini care intră, dacă îi primește cu bucurie intrarea și o transmite apoi colectivului și tărâmurilor înalte.
 
Pentru a primi această lumină nouă care poartă coduri ale Voinței Divine, Iubirii Divine și Unității Divine, noi trebuie să trimitem același lucru întregii creații. Fiecărui Frate și Soră de pe planetă, într-o neutralitate divină. Accentul se pune aici pe OMenire – noi primim cu bucurie și apoi difuzăm această lumină iubitoare pură care intră la Echinocțiu într-un mod Unificat. Separarea s-a încheiat,  noi trebuie să dovedim că ne dorim cu adevărat această realitate, chiar acum.
 
Servere de Lumină, Simțiți-vă în acest mesaj
 
Știu că mulți dintre voi ați primit mesajul ”fii atent la Echinocțiu”, cu toate acestea noi avem oportunitatea de a ancora și amplifica lumina pură – asta presupune să primim cu bucurie lumina și să fim într-o stare de a primi și transmite Echinocțiul însuși.
 
Pregătirea cuprinde tot ceea am scris despre – purificarea corpului, minții, ego-ului, emoțiilor și o concentrare pe pacea bazată pe inimă. Încheiați tot conflictul și dizarmonia posibilă din propria voastră ființă. Nu-i atacați pe alții și nu aruncați cu opinii în jurul vostru. Opriți aceste energii pe făgașul lor, rezistați împinsului de la spate sau împărțirii de sfaturi/opinii nesolicitate. Acele energii vor câștiga pe deplin efectul de bumerang în acest nou val; dinamica Punctului Zero va deveni intensă pentru mulți care mai au distorsiuni sau dizarmonie în câmpurile sau în vehiculul lor corp. Suntem dincolo de punctul de oprire, vă rugăm să treceți prin orice ce vă reține de la Măiestria Voastră. 
 
Fiți plini de Măiestrie în exprimarea și în intențiile voastre
 
Vă rugăm să nu vorbiți despre dramă sau simptome – setați toate declanșatoarele emoționale pe pauză pentru voi și pentru ceilalți – și fiți centrați în inimă atunci când vorbiți despre Echinocțiu. NU SUNT ghidată să creez un eveniment global ca pagină pe facebook sau ceva asemănător. De ce? Pentru că mulți oameni trec prin declanșări datorate codificărilor luminii atunci când au bagaje sau probleme nerezolvate, ceea ce-i face să se prea aprindă (panicheze) sau pun o grămadă de întrebări atunci când concentrarea noastră este necesar să fie pe Pace, Stabilitate, Armonie pentru a Echilibra lumina care intră. Aceste energii vor fi intense, haideți să ne concentrăm pe rețeaua inimilor OMenești și pe intenția noastră de a servi colectivul, făcând ca acest lucru să fie cât mai ușor posibil astfel încât toți să experimenteze activările Christice divine. S-ar putea să simțiți că sunteți într-un balon de iubire – acestea sunt activările 5D/6D. Puneți deoparte discuțiile despre simptome și concentrați-vă pe Lumina Divină care intră.
 
Intențiile Unificate ale Echinocțiului
 
Toate sursele încurajează REUNIREA și UNIFICAREA FOCALIZĂRII pe Echinocțiu în sine. Adunați-vă împreună chiar acolo unde vă aflați – găsiți colectivul local (puneți fluturași, încercați pe rețele de socializare, centrele holistice, oriunde unde oamenii treziți au tendința de a se întâlni). Veți fi surprinși de cât de răspândită a devenit trezirea. Nu presupuneți că orașul sau cartierul vostru este adormit. Acest lucru este imposibil în acest moment. Haideți să pășim cu toții în rolurile de conducători cu grație și armonie.
 
Noua energie crează un sentiment de urgență pentru că ea se adresează structurii celulare cristaline. Pe măsură ce ele vibrează mai repede, corpul emoțional poate intra în starea de declanșare. Fiți calmi. Sunt mulți pe planetă care sunt capabili să ajute într-un mod armonios; nu judecați dacă nu se poate. Respirați. Așa cum Gaia spune întotdeauna, aceasta este o naștere, nu o înmormântare. Dacă sunteți ghidați către un Loc Sacru, reuniți-vă cu alții în Pacea și în Unitatea conștiinței. Orice fel de meditație liniștită în timpul Echinocțiului este apreciată. Ca întotdeauna, vizualizați noua paradigmă armonioasă în Acum.
 
Construirea rețelei, Păzitorii Porții și Intențiile Binevoitoare
 
Haideți să ne folosim creativitatea înalt vibrațională și să ne planificăm să fim în meditație – un echilibru interior și o armonie perfectă – pentru Echinocțiu. Păzitorii Porții și cei în serviciul noii lumini, noi vom ancora așa cum se obișnuiește, trei zile înainte și trei zile după această Poartă.
 
La Echinocțiu
 
Ca Ființe Trezite și Ascensionate – arătători de drum – noi avem o Poartă care deține codificări ale luminii, supratensiuni electronice, cerințe fotonic-magnetice și o mare accelerare a stării Christice Solar Cosmice. Toate acestea pot fi în intențiile voastre de ancorare înainte, în timpul și după Echinocțiu.
 
În ziua Echinocțiului, fiți deconectați și acordați-vă cu intențiile colective pentru Pace, Iubire, Lumină, Armonie, Echilibru și Ascensiunea OMenirii. Știm că este mai ușor să lucrați cu Elementalii și cu regatele, cu toate acestea, focalizarea noastră este pe OMenire, care sunt decidenții principali pentru experiența planetară (care sunteți VOI și toți cei din jurul vostru). Putem oferi un echilibru și o stabilitate frumoasă dacă suntem capabili să ne Unificăm în Unitate. În timp ce acest val intră, totul se schimbă. Definitiv. Noi putem amplifica acest lucru pentru toată lumea de pe planetă prin A FI în Unitatea, Grația și FIința noastră Înaltă.
 
Noi dovedim tărâmurilor Înalte și ființei noastre Înalte că suntem pregătiți, dornici și capabili să susținem mai multă lumină și intenții pașnice. Dacă susținem această intenție în meditațiile, ceremoniile și adunările  noastre,  amplificarea acestei lumini va fi miraculoasă. Vibrație=vibrație. Vibrație Înaltă=vibrație Înaltă. Dai mai multă iubire=primești mai multă iubire.
 
Vă rog să împărtășiți sau să republicați acest mesaj în Intenția Unificată de a primi și transmite întruparea Iubirii Divine, Păcii în toate națiunile, Echilibru în toate sistemele și Voința Divină în inimile întregii OMeniri.
 
Să fiți binecuvântați
 
 
Traducere Monica Poka
http://daniilgaucan.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu