miercuri, 30 aprilie 2014

Astrologie: Horoscopul complet al Dragostei pentru luna MAI 2014



Cum stai cu dragostea in luna mai? Vei cunoaste fericirea deplina? Cat de norocoasa vei fi in dragoste in luna lui Florar? Iti vei cunoaste sufletul pereche? Cat de bine va merge relatia ta cu partenerul de viata? Casatorie? Mutat intr-o noua locuinta? Ne mai desparte doar o zi de luna mai. Afla cum stai cu dragostea in luna mai citind horoscopul complet al dragostei, horoscopul dragostei pentru fiecare dintre zodii!

BERBEC

Pentru Berbec, luna mai inseamna o perioada a noilor inceputuri in dragoste si in relatii, dar si resudarea legaturilor in cazul celor care sunt implicati intr-o relatie sanatoasa, armonioasa. Miscarile planetare iti dinamizeaza viata si te vor obliga sa faci anumite schimbari legate de stilul de viata si de viitorul tau afectiv. Daca inveti sa te adaptezi si sa te lasi purtata de aerul schimbarii, ai putea experimenta una dintre cele mai benefice si norocoase perioade ale anului.
horoscop dragoste mai 2014
Foto: Femeie, Drum via Shutterstock

Ai nevoie sa iti clarifici sentimentele, dar si sa faci ordine si sa construiesti armonie in viata ta emotionala. Daca esti single, evita sa te uiti cu nostalgie in trecut caci viitorul nu a aratat niciodata mai roz pentru tine. Pregateste-te pentru o dragoste de zile mari, o dragoste benefica prin intermediul careia vei inflori pur si simplu si vei ajunge sa te iubesti mai mult pe tine. Zile benefice dragostei sunt cu precadere zilele de 1, 9, 13, 22, 25 mai.

TAUR

Realizarile tale in luna mai vor fi cu precadere pe plan profesional, mai ales dupa data de 15 mai. Toata energia ta si capacitatea ta se vor concentra inspre aceasta directie. Ai tendinta de a-ti neglija partenerul, insa esti norocoasa ca ai de partea ta o planeta care se misca inspre beneficiul tau: planeta Marte. Comunicarea devine stalpul de rezistenta al relatiilor de dragoste in aceasta luna si se va realiza fara probleme in cuplurile care se iubesc cu adevarat. Vei fi capabila sa ii spui partenerului cu usurinta si deschidere ce anume iti doresti, cum si cand, dar si ce anume esti dispusa sa faci pentru a-ti imbunatati relatia. Vei primi un feed-back pe masura. Daca esti single, optimismul si puterea ta de atractie vor atrage in preajma ta o persoana speciala care te va face sa uiti in totalitate de relatiile tale din trecut.

GEMENI

Cu planeta Venus aflandu-se intr-o buna parte a lunii in prejma zodiei tale, este practic imposibil sa nu ii simti pe propria piele efectele benefice. Relatiile de dragoste ale nativilor Gemeni vor traversa in aceasta luna o perioada spectaculoasa, incarcata de magie, pasiune si nebunia dragostei. Bucurati-va din plin de aceasta luna si traiti-va intens dragostea, insa nu uitati sa va cenzurati putin si sa va controlati impulsivitatea atunci cand vine vorba de neintelegeri si certuri. Pe langa pasiune, exista si o probabilitate mai mare de a intra in conflict cu persoana iubita. Daca esti single, ai grija de cine te indragostesti luna aceasta si studiaza persoana cu atentie, din toate punctele de vedere. Nu iti incredinta inima cuiva care nu este dispus sa o ofere in totalitate pe a sa.

RAC

Conexiunea cu persoanele apropiate, dar si interactiunea sociala… acestea sunt caile cele mai sigure prin care iti poti gasi sufletul pereche in luna mai. Este important sa te lasi prinsa in proiecte noi care te pasioneaza si iti fac placere. Cu cat te implici mai mult in propria viata, cu atat esti mai aproape de a-ti implini destinul in dragoste si a atrage in viata ta persoana potrivita tie. Cei implicati intr-o relatie trec printr-o perioada stabila si frumoasa a relatiei lor in luna mai, mai ales in a doua jumatate a lunii cand romantismul este la el acasa. Simti insa mai mult ca niciodata nevoia de stabilitate, dar si pe aceea de a fi iubita si apreciata. Iar atunci cand cel de langa tine nu iti intelege din prima trairile interioare, incearca sa discuti liber si deschis despre ele.

LEU

Pentru multi dintre nativii Leu, luna mai nu va fi o luna deloc usoara in sensul in care sunt nevoiti sa isi gestioneze anumite sentimente cauzate fie de o despartire recenta, fie de una din trecut. Taria, puterea de rezistenta si dragostea care te caracterizeaza de obicei scad din intensitate luna aceasta. De fiecare data cand te vei simti slabita, incearca sa te reconectezi cu cei dragi, cu membrii familiei tale sau cu prietenii foarte apropiati. Vei primi dragostea si sprijinul lor neconditionat si te vor ajuta cu draga inima sa iti recapeti bucuria de a trai, dar si increderea in viata. Foarte posibil ca tot prin intermediul acestora sa cunosti si o persoana speciala care intruneste toate calitatile pe care le vrei tu de la un barbat. Este important insa, ca inainte de a intra intr-o relatie, sa iti recapeti rechilibrul interior si sa te vindeci in totalitate.

FECIOARA

Nativul Fecioara trece prin una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii sale. Pentru multi din reprezentantii acestei zodii, luna aprilie a insemnat un nou inceput (poate chiar o casatorie sau logodna) cu o persoana care este speciala pentru ei. Ati luptat mult pentru a fi impreuna si ati luptat corect si frumos si acum culegeti roadele acestei lupte cinstite. Luna mai va fi o continuare a lunii aprilie, o luna de miere a sentimentelor si a dragostei. Este momentul perfect pentru a va intretine si a va hrani dragostea, pentru a va intari juramintele si a va bucura pur si simplu de celalalt si de faptul ca puteti fi impreuna. Pentru nativii singuri, sansele de a-si intalni sufletul pereche sunt enorme asa ca nu va autoizolati in saptamanile urmatoare. Este esential sa socializati. Daca aveti prilejul de a calatori, nu il refuzati. Va poate aduce fericirea chiar in brate.

BALANTA

Pentru nativul Balanta, mai reprezinta o luna perfecta pentru a alunga monotonia din cuplu. Incercati orice metoda va trece prin minte pentru a va condimenta relatia de dragoste, pentru a petrece timp de calitate doar in compania persoanei iubite, pentru a aprinde din nou flacara pasiunii in doi. Ai incredere in latura ta senzuala. Incearca sa ii arati partenerului care sunt aspectele importante ale relatiei voastre si cat de mult conteaza ca pe langa dragoste sa existe si gesturi care sa o afirme si sa o confirme. Daca esti single, energia ta emotionala va fi incepand cu zilele de 5 mai una extrem de puternica. Este important sa o valorifici intr-un mod pozitiv si sa profiti de sansele pe care ti le ofera destinul.

SCORPION

Instinctele sunt cele care te ghideaza si te calauzesc in luna mai inspre luarea celor mai bune decizii ce tin de domeniul sentimental. In viata ta pot aparea inopinat personaje fata de care te simti puternic atrasa si care iti starnesc sentimente intense, insa care nu iti fac in mod neaparat si bine. Unele iubiri te pot consuma in loc sa iti aduca linistea. Pentru a evita presiunea deciziilor si a elimina dezamagirea din peisaj, profita de faptul ca Mercur este de partea ta in multe din zilele lunii mai. Discutiile diplomatice, lungi si deschise te pot ajuta sa iti clarifici intentiile, dar si intentiile celuilalt si sa vezi daca relatia respectiva iti este benefica sau nu pe viitor. Dragostea nativilor implicati deja intr-o relatie stabila nu trece prin mari schimbari, ci isi urmeaza cursul normal, unul linistit si armonios.

SAGETATOR

Indiferent ca ai un partener de viata sau nu, schimbarile vor deveni pentru tine in aceasta luna mai mult decat o dorinta, vor deveni o necesitate. Ai nevoie de nou si de noutate in viata ta si iti este reactivata dorinta de a-ti trai viata la maximum, de a te simti din nou indragostita pana peste urechi. Aceasta dorinta de a schimba lucrurile se poate manifesta in cadrul cuplurilor bine sudate prin aventura si prin incercari de a dinamiza relatia. O escapada in doi, pe meleagurile noastre sau pe alte meleaguri, reprezinta o buna oportunitate de a va reinnoi relatia, dar si sentimentele. Aduci in discutie si alte schimbari viitoare pe care ti le doresti precum aducerea pe lume ale unui copil sau mutarea intr-o locuinta noua. Nativii single au mai multe intalniri romantice in luna mai, posibil cu persoane diferite. Sunteti deschisi posibilitatilor si vreti sa alegeti ce este mai bun pentru voi.


CAPRICORN

Primele doua saptamani ale lunii aduc pentru nativii Capricorn serenitate si liniste interioara, iar acest lucru transpare din conexiunile pe care le stabilesti cu ceilalti si mai ales cu persoana iubita. Esti copilaroasa si plina de intentii pozitive, iar gesturile tale incarcate de tandrete si afectiune nu trec neobservate de partener. Acesta se va simti un rasfatat si un privilegiat al sortii si va incerca sa te rasfete la randul sau cu atentie si cadouri surpriza. In ceea ce ii priveste pe nativii singuri, zilele de 5, 13, 22, 24, 29 si 30 sunt zile extrem de benefice pentru a face cunostinta cu o persoana care ii completeaza perfect. Ai grija in schimb la zilele de 10, 12, 16 si 27 cand sunt sanse mari sa cunosti concomitent mai multe persoane interesante, care iti vor capta interesul.

VARSATOR

O serie de schimbari se anunta pentru nativul Varsator inca de la inceputul lunii. Sunt schimbari ce vizeaza in primul rand mutarea intr-o locuinta sau loc nou alaturi de partener, poate chiar in alt oras sau in alta tara. Aveai nevoie de aceste schimbari in viata ta, mai ales ca vor avea un efect pozitiv asupra relatiei voastre de dragoste. Prin urmare, le vei imbratisa cu inima deschisa si vei aprecia aceasta perioada deoarece ai asteptat-o mult timp. In acelasi timp, vei cunoaste o serie de persoane noi in luna mai. Vei interactiunea social si informational cu persoane deosebite, creandu-ti noi conexiuni si legaturi care iti pot fi de mare folos pe viitor. Pe de alta parte, Varsatorii implicati in relatii neinspirate si nefericite, reusesc in sfarsit sa se desprinda de partener si sa mearga mai departe, luptand pentru a-si reface viata. Pentru nativii single, luna mai va fi mai mult o perioada de efervescenta spirituala si de refacere a bateriilor energetic-emotionale, fara a se implica neaparat intr-o relatie.

PESTI

Emotiile joaca un rol important in viata nativilor Pesti in luna mai, cu precadere in ultimele doua saptamani cand aveti tendinta de a deveni mai sensibili si mai vulnerabili decat in alte perioade ale lunii. Chiar daca lucrurile merg bine in relatia de cuplu, va simtiti putin neintelesi si acest lucru este vizibil in atitudinea pe care o aveti fata de persoana iubita. Sfatul nostru este sa va lasati iubiti si sa uitati de stresul acumulat in ultima perioada. Aveti nevoie de un moment de respiro si de clipe romantice in compania partenerului. Gaseste-ti usurinta nativa de a te exprima si de a comunica si lucrurile vor intra din nou in fagasul lor. In plus, vei avea parte de cateva surprize frumoase din partea partenerului. Vei vedea implicare si energie din partea lui si acest lucru te va stimula si pe tine. Astrele au in plan noi posibilitati si pentru nativii single. Ai incredere in univers si in faptul ca meriti sa fii iubita cu adevarat si sa ti se intample lucruri bune pe plan emotional.

Sursa: horoscop.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu