miercuri, 30 aprilie 2014

Astrologie: Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile

Luna aceasta sunt vizate in mod dosebit relatiile de orice natura si sunt aduse in lumina reflectoarelor de catre astre. Se pare ca este o luna benefica pentru toti nativii zodiacului.

Vedetele lunii mai sunt relatiile. Relatiile de prietenie, relatiile de cuplu, relatiile sexuale sau relatiile profesionale. Ne invartim in jurul lor si nu facem mai nimic singuri in aceasta luna mai ales ca o incepem intre prieteni.
foto: cuplu magic, Shutterstock
Berbec

Luna mai este o luna benefica pentru tine din toate punctele de vedere. Rasfatul se indreapta catre sectorul dragostei unde se intampla lucruri minunate. Daca ai o relatie, aceasta va atinge nuante senzuale si pasionale. Daca nu ai o relatie ar fi bine sa te pregatesti pentru ca dragostea sta dupa usa gata-gata sa atace cand e momentul potrivit.
In privinta finantelor se intrevad castiguri promitatoare in aceata perioada si chiar fara sa te chinui prea mult. In a doua jumatate a lunii "te pui cu burta pe munca" si tragi din greu pentru proiecte noi.
Chiar daca este o perioada stresanta, sanatatea nu iti da batai de cap.

Taur

In general se intampla lucruri bune pentru ca este luna in care te-ai nascut asa ca trebuie sa se intample lucruri bune si frumoase. Dragostea nu exceleaza dar nici nu se lasa mai prejos. Se mentine oarecum pe linia de plutire cu mici perioade de ascendenta usoara. Mai pe romaneste, lucrurile merg ca si pana acum, doar ca din cand in cand o sa iti bata inima un pic mai tare.
Din punct de vedere profesional reusesti sa te pui in valoare asa cum vroiai sa o faci de ceva timp. Colegii incep sa te observe si chiar sa te aprecieze. S-ar putea chiar sa calatoresti in interes de serviciu.
Energia este la cote maxime!

Gemeni

Luna asta o lasi mai moale cu viata amoroasa pentru ca acolo lucrurile oricum merg bine si daca nu merg, nu faci din asta o prioritate. Relatiile amoroase sunt confortabile si nu iti dau mari batai de cap asa ca iti indrepti toata energia spre celelalte sectoare ale vietii.
La job ai o luna sclipitoare! Iti gasesti intotdeauna cuvintele potrivite si reusesti sa ii impresionezi pe cei din jur, iar satisfactia ta este uimitare.
Este posibil ca stresul sa iti dea ceva batai de cap atunci cand se acumuleaza prea multa oboseala asa ca nu ar strica sa te odihnesti mai mult.

Rac

Pentru tine este o luna destul de tensionata la prima vedere insa tensiunile nu sunt foarte grave asa ca vei avea timp sa te si relaxezi si sa iti tragi sufletul. Relatiile amoroase se precipita si tinzi sa cresti pretentiile dintr-o data lucru ce nu este tocmai pe placul partenerului, dar asta se va rezolva cu un pic de rabdare.
La locul de munca atragi atentia asupra ta si in acelasi timp invidia colegilor care ar vrea sa iti fure locul insa nu reusesc. Cu putere de munca si calm o sa treci peste aceste mici inconveniente.
Stresul acumulat in ultima perioada incepe sa se vada pe chipul tau asa ca ar trebui sa te odihnesti mai mult.

Leu

Vrei sa descoperi lumea alaturi de persoana iubita si te-ai hotarat sa pornesti intr-o calatorie in jurul lumii si sa descoperi locuri minunate. In acelasi timp este posibil sa stabilesti relatii la distanta, asta daca nu ai deja o relatie stabila. Cert este ca vei avea parte de surprize in ceea ce priveste dragostea.
Cariera ta este rasfatata de razele soarelui care aduc numai benefici si lucruri bune in ceea ce priveste job-ul si proiectele profesionale care se dovedesc un success garantat.

Incearca sa eviti suprasuprasolicitarea fizica pentru ca ai nevoie de odihna in perioada urmatoare.

Fecioara

Fecioarele sunt binecuvantate daca vorbim despre dragoste. Luna mai este luna lor in ceea ce priveste sectorul amoros. Pentru cele singure sunt sanse foarte mari sa isi gaseasca jumatatea, iar cele care sunt deja implicate intr-o relatie vor trai clipe magice alaturi de peroana iubita.
Si in privinta sectorului profesional fecioarele sunt favorizate pentru ca reusesc sa faca o impresie mai mult decat buna la job si sa primeasca oferte tentante.
Sanatatea este in forma maxima!

Balanta

Si balantele sunt rasfatatele horoscopului in luna mai. In dragoste totul merge ca pe roate si nimic nu pare sa strice armonia din cuplul tau. Ai mai multa nevoie de afectiune, dar ai nevoie sa si oferi in acelasi timp asa ca persoana iubita va aprecia asta si iti va intoarce sentimentele si emotiile inzecit. Daca inca nu ai o relatie este o perioada benefica pentru inceperea uneia.
In ceea ce priveste viata profesionala se intrevad multe ocazii si oportunitati demne de luat in calcul. Initiativa este la cote maxine si este posibil sa incepi proiecte noi care sa te faca sa iti indeplinesti unele dorinte mai vechi cu privire la cariera.
Se aduna oboseala asa ca mai ia o pauza din cand in cand.

Scorpion

Ai nevoie de partenerul de viata mai mult decat oricand si asta pentru ca simti nevoia de iubire, afectiune, trairi si emotii pe care le-ai cam neglijat in ultimul timp. Faci tot posibilul pentru a intelege persoana de langa tine si incerci sa ii fii alaturi ori de cate ori are nevoie de tine. Daca nu esti intr-o relatie este posibil sa dai curs unei invitatii din partea unei persoane din acelasi mediu profesional.

Trebuie sa inveti sa cooperezi cu colegii de la birou. Nu este timpul pentru proiecte individuale ci trebuie sa stabilesti relatii profesionale peste tot astfel incat sa iti poti pune ideile in practica.
Ai grija la sanatate pentru ca este o perioada delicata in ceea ce te priveste.

Sagetator

Pentru tine este luna distractiei si a dragostei. Este o luna pasionala care te va trece prin trairi si emotii nebanuite din punct de vedere sexual si sentimental. Relatia de cuplu evolueza exact asa cum ti-ai dorit si asta nu poate decat sa te bucure. Daca nu ai o relatie nu este cazul sa disperi pentru ca se va intampla mai repede decat crezi.
Se intrevad oportunitati de afirmare in ceea ce priveste domeniul profesional in care activezi asa ca ar fi bine sa profiti de ele cat poti de mult.
Problemele de sanatate mai vechi incep sa reapara asa ca ar fi bine sa te ocupi de ele.

Capricorn

Iubirile din trecut sau pasiunile ascunse revin in viata ta si este posibil sa iti dea unele batai de cap. Daca ai o relatie serioasa simti nevoia sa o duci la nivelul urmator, simti nevoia de siguranta pe care numai un camin ti-o poate oferi asa cum iti doresti tu si nu te feresti sa impartasesti asta cu persoana iubita.
Daca stii sa iti canalizezi energiile asupra a ceea ce trebuie sa faci si sa te organizezi asa cum trebuie o sa reusesti sa faci tot ceea ce ti-ai propus in plan profesional. Noi proiecte se arata destul de profitabile asa ca ar fi bine sa le acorzi o sansa.
Ai energie sa faci tot ceea ce ti-ai propus.

Varsator

Este o luna in care ai nevoie de liniste si preferi sa te retragi in intimitatea familiei sau a cuplului tau. Ai nevoie de afectiune, de relaxare si de timp petrecut alaturi de persoana iubita. In a doua jumatate a lunii te cuprinde romantismul mai mult ca niciodata si traiesti clipe de neuitat alaturi de jumatatea ta.
Creativitatea ta prinde din nou glas si reusesti sa te pliezi pe proiecte de suces. Reusesti sa iti impui punctul de vedere si sa ii convingi pe ceilalti sa lucreze cu tine.

Puterea de munca te face sa treci peste micile afectiuni sezoniere.

Pesti

Daca pana acum iti placea sa fii in centrul atentiei si sa fii acolo unde este agitatia mai mare acum ai nevoie de liniste si de caldura caminului propriu. Partenerul de viata nu iti mai trezeste fiorii de alta data ci il vezi mai degraba ca pe un asociat in afaceri, o persoana care iti asigura bunastarea financiara.
O sa ai parte de o perioada in care va trebui sa alergi mai mult decat o faceai pana acum si sa calatoresti in afara granitelor pentru a atrage potentiali asociati in afacerile pe care vrei sa le dezvolti.
Te-ai hotarat sa iti faci un set complet de analize ca sa stii exact care este starea ta de sanatate.

Sursa: horoscop.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu