luni, 16 iunie 2014

gama Cardinal - Uleiuri presate la rece

gama Cardinal - Uleiuri presate la rece produse la firma 2E prod, reprezinta o gama de uleiuri presate la rece, 100% naturale, extravirgine  de calitate exceptionala, nerafinate chimic, fara conservanti.
 Preparate printr-o tehnologie bio, fara aport  termic sau chimic,  aceste uleiuri presate la rece extravirgine Cardinal sunt fabricate intr-o gama diversa: ulei de floarea soarelui, ulei de dovleac, ulei de susan, ulei de mac, ulei de in, ulei de germeni de grau, ulei de nuca, ulei de soia. Au un rol foarte important in alcatuirea unei diete echilibrate si sanatoase si sunt bogate în substante nutritive. Au gust foarte placut, vâscozitate si aroma aparte. Inlocuind consumul de ulei rafinat cu cel de uleiuri presate la rece extravirgine, veti realiza cu succes profilaxia imbatranirii precoce si veti rezolva multe probleme de sanatate.
Uleiurile Cardinal sunt cele mai bune uleiuri presate la rece extravirgine de pe piata romaneasca pentru ca le preparam printr-o tehnologie originala si unica. De18 ani le mentinem la aceasi calitate superioara constanta, care satisface cele mai exigente gusturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu