luni, 2 iunie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 1-08 iunie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Ați trecut prin multe portaluri în ultimele luni , iar acum vine procesul de asimilare a energiilor și trecerea într-o nouă perspectivă în călătoria voastră personală și colectivă . Multi dintre voi ajung și percep, deși slab la început , potențialul care locuiește ca niște semințe magice în grădina vieții voastre. Vă dați seama că VOI sunteți cei care crează direcția în care ar trebui sa o ia viața voastră și totul implică folosirea constantă a atenției și gândurilor voastre . Este important să vă amintiți că gândurile voastre sunt acum în poziția de a fi mai puternice și mai potente decât oricând înainte , pentru că energiile prin care ați trecut au eliminat multe obstacole care au stat în calea voastră înainte . Ați muncit pentru a fi în armonie cu aceste noi energii , calea înainte va începe să aibă sens în moduri magice si minunate . Ceea ce părea atât de dificil și de neatins până acum va intra în manifestare , fără prea multă concentrare de la voi .

Cu aceste potențiale vine un avertisment de a fi responsabil , în fiecare gând , cuvânt și faptă , deoarece puterea voastră de a crea - a fost foarte mult mărită . Folosiți disciplina de sine și conștientizarea cu discernământ a gândurilor pe care le aveți în fiecare moment . Pe măsură ce ies la iveală , împreună cu sentimentele asociate lor , să învățați să schimbați acele gânduri și sentimente care sunt din vechea paradigma care v-au păstrat mici în percepțiile voastre despre propriile abilități și modul în care le-ați putea folosi. Realizați că nu mai sunteți în acel loc și spațiu și că acum , puteți fi tot ceea ce ați dorit să fiți și că puteți avea tot binele în viața de zi cu zi pe care l-ați dorit și l-ați meritat. Ați făcut munca și acum vă pregătiți pentru a crea frumusetea noii voastre vieți. Sărbătoriți fiecare moment prin recompensarea voastră de multe ori . Inconjurați-vă cu frumusetea naturii ori de câte ori puteți , pentru că în aceasta constă puterea de a vă regenera și întineri sistemele de operare umane într-un mod sigur și favorabil .

Fiți buni cu voi înșivă în gândurile și sentimentele pe care le țineți în voi și schimbați imediat gândurile care descurajează în cele care împuternicesc și vă ridică . Acest lucru poate fi o provocare la început, pentru că mergeți încă împotriva curentului de energii vechi , dar cu repetiție constantă și utilizarea acestei metode , veți câștiga incomensurabil în stima de sine proprie și încredere. Imaginați- vă în poziția de profesori , vindecători și maeștrii , ajutându-i pe ceilalții să învețe să-și echilibreze și să-și aducă sistemele lor energetice proprii în echilibru . Vedeți-vă încurajându-i și ridicându-i pe cei din jurul vostru și practicând acte aleatorii de bunătate de la care nu așteptați nimic în schimb , doar bucuria și plăcerea de a da altora într-un mod care vă înalță . Aceasta este o practică bună și o modalitate buna de a începe să fiți de serviciu altora fără a fi nevoie de recunoaștere pentru eforturile voastre .

Pe măsură ce energia Feminină Divină curge în atmosfera Pământului , oamenii se vor simti mai conectați unii cu altii , și vor fi dispusi să riște mai mult în deschiderea inimilor în timp ce lăsa jos scuturile de protecție ale modelele lor de gândire și comportament care nu mai servesc viitorul magnific care se află tangibil în fața lor. Multi de pe Pământ în acest moment suferă foarte mult în ei înșiși , pentru că pe măsură ce se trezesc ei își dau seama că ar fi putut face multe lucruri diferite în situațiile în care a fost necesară atenția lor . Este important pentru aceștia să înțeleagă că nu aveau aceeași perspectivă la momentulul acelor evenimente pe care o au acum și sa permită lor înșiși iertarea neajunsurilor percepute în acele vremuri. Acest lucru indică că ați parcurs un drum lung ! Sărbătoriți această realizare si rasplătiți-vă într-un mod care este semnificativ voi .

Viața pe această planetă este o calatorie a descoperirii de sine și așa cum cineva trebuie să țină cârma pe barcă pentru a o păstra pe linia de plutire în condiții de siguranță , așa trebuie să învețe și să se adapteze la curentul care îl azvârle când navighează în călătoria sa prin viață . Totul în viață este despre experiența ei și în acest mod o persoană se maturizează si progresează . Nu există nici o judecată din tărâmurile divine , doar învățare și creștere în fiecare individ . Fiecare dintre voi a ales calea sufletului vostru , pentru a obține mai multă conștientizare și putere a atributelor divine ale esenței voastre divine și voi experimentați direct calea voastră în momentul prezent.Cu alte cuvinte , voi participați pe deplin la călătoria voastră de viață aleasă , cu toate suișurile și coborâșurile aparente . În acest mod ca suflet ați ales că trebuie să aduceți în viața voastră pământească toți oamenii , situațiile și condițiile care stau în fața voastră în momentul prezent . Atitudinea voastră o poate face o experiență plăcută care împuterniceste sau una la care rezistați și care aduce cu ea sentimentele corespunzătoare de a nu fi susținut de univers . Puterea voastră de a alege în atitudinea pe care o luați vă poate ajuta să faceți un salt înainte la un nou mod de viață mai fericit. Când o persoană alege calea minimei rezistențe , viața începe să se desfășoare într- un caleidoscop de experiențe bogate și iubitoare . Totul depinde de voi .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati 


Sursa:  http://luminapegeea.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu