luni, 2 iunie 2014

O NOUA ABORDARE



Dragilor, se pare ca foarte multi dintre voi sunteti nerabdatori in privinta declansarii mai rapide a Evenimentului, ceea ce nu este de condamnat. Fiecare fiinta trezita la adevar, vede in declansarea Evenimentului, scaparea o data si pentru totdeauna a influientei intunericului asupra marilor mase de oameni de pe planeta. 

Este corect rationamentul, fiinta trezita, in egala masura a ales in contractul de viata, ca in aceste vremuri tulburi, de tranzitie, sa fie lumina care sa se imprastie in toate colturile lumii pentru ca, toti cei care dorm sa se trezeasca la adevar.

Mijloacele prin care putem sa facem cunoscut adevarul sunt putine, caci caracatita manipulatoare a intunericului detine in proportie foarte mare uneltele prin care se face propaganda impotriva luminii, prin care se spala creierele si se rapeste evolutia. La o prima vedere asupra situatiei de fapt, ati zice unii dintre voi ca ei detin puterea si ca reprezinta un mecanism mult prea sofisticat, mult prea puternic pentru a fi deturnat in folosul egalitatii si abundentei fiintei umane. Nu asa se castiga lupta.

Taria adevarului sparge intotdeauna cochilia fortificata a intunericului deoarece lumina este de ajuns pentru ea insasi. Unii dintre voi socotesc ca apa practic nu are nicio putere sa dea gaura in beton. Mai ganditi-va inca o data, si puneti de aceasta data aceasta prejudecata in lumina altei abordari.

Dragilor, metodele de imprastiere a adevarului au drept tinta, inimile oamenilor, adevaratele minti care ar trebui sa conduca vietile voastre, de aceea de fiecare data cand incercati sa faceti cunoscut adevarul, vorbiti din inima, caci daca veti vorbi din minte, inimile celorlalti nu vor percepe mesajul.  Vorbind din inima, indiferent pe ce cale o faceti, ca-i prin intermediul computerului vostru, ca vorbiti direct cu fratele vostru, cu sora voastra, puterea este detinuta de inima, mesajul este puternic daca vine din inima.

Fiecare constiinta trezita alimenteaza mentalul colectiv cu adevarul revelat al acelei fiinte. Cand ceilalti vor gasi o portita deschisa catre ei insisi, catre Sinele Inalt, vor putea accesa din mentalul colectiv exact acest adevar universal valabil.

Incepeti cu familia voastra, apoi cu vecinul, cu colegul de la munca, cu varul, cu verisoara apoi, cu oricine manifesta un real interes pentru ceea ce transmiteti. Este adevarat ca nu multi va pot intelege, insa o data ce informatia este transmisa, subconstientul acelei persoane va lucra, fara ca ea sa-si dea seama.

Mesajele pot fi transmise prin orice mod gasiti de cuviinta ca poate fi inteles, practic prin orice cuvant, sau propozitie cheie care sa produca un click mai intai in inima. Mesajele sunt de fapt coduri pe care le puteti recunoaste doar cu inima. Atunci cand inima sesizeaza mesajul, va trimite mintii impulsul pentru a-l exprima. De exemplu, daca fiecare dintre voi ar dori sa se exprime non-verbal, alegand sa exprime mesajul prin cuvinte, le puteti alege dupa vibratia pe care o simtiti atunci cand le pronuntati.

“Noi suntem Iubire” - ne transmite legatura dintre noi si Creatorul nostru (Mama/Tata), care ne-a creat din iubire neconditionata. Din Creator noi izvoram, in EL/Ea ne gasim identitatea, linistea, bucuria, zambetul, armonia, pacea, unitatea, frumusetea, creatia, si mai presus de toate ne regasim pe noi insine, in Iubire.

“Noi suntem Unul” – vibratia Unimii te va invalui de fiecare data cand gasesti apartenenta ta la intreg, caci vibratia intregului te imbratiseaza, vibratia intregului te inalta, esti cuprins/a de Oceanul Iubirii, de unde fiecare inima se hraneste.

“Extraterestrii sunt fratii nostrii”- din energia acestei afirmatii noi nu excludem celelalte forme si idei prin care Tatal/ Mama Creator a infrumusetat Creatia, a dat viata fiecarei creatii in parte, suntem frumosi fiecare in felul nostru, suntem unici in felul nostru, iar ceea ce ne leaga este Iubirea care ne anima.

“Fiecare jucam un rol in viata”- ce frumos este spus si adevarat. Aceste cuvinte si energia lor va pun intrebari fiecaruia si intr-o oarecare masura, va da un indiciu foarte important de cum trebuie privita viata si care este insemnatatea ei. Asta bineinteles presupune a reflecta, a medita.

“Noi suntem Lumina”- bogatia pe care o ofera lumina vietii, este de necontestat, insa cand totii constientizam ca purtam in noi insine lumina Creatorului, vrem sa o si exprimam prin paleta de sentimente si emotii pe care inima o are la dispozitie.

Dragilor, faceti cunoscuta prezenta lui Dumnezeu prin voi insiva, si unii cu ceilalti, lasati-va inimile sa cante rapsodia Iubirii in cele mai profunde feluri posibile. Faceti cunoscut ca Dumnezeu reprezinta Forta Iubirii care anima Pluriversul in toate formele posibile, Mana care face ordine in Haosul Primordial.

Asadar ca o concluzie la cele spuse aici, nu stati sa faca altcineva treaba pe care fiecare trebuie sa o faca, caci fiecare dintre voi reprezinta o rotita intr-un mare ceas, iar daca acea rotita nu se invarte, intreg ansamblul va stagna. Dragilor, nu asteptati ca fratii vostrii stelari, sa va salveze de la consecinta creatiei voastre, caci nu are sa se intample acesta. Fiecare dintre voi reprezentati o scanteie care atunci cand ajunge destul de puternica, va aprinde fara niciun dubiu focul divin si va manifesta lumina si iubirea caracteristice. Amintiti-va ca viata este un joc frumos ilustrat in care punem in scena ceea ce dorim sa invatam. Este sublim, este creator, este cuceritor pentru fiecare actor in parte, sa constientizeze adevaratul sau rol in legatura cu lumea inconjuratare, in legatura cu ceilalti actori din teatrul vietii. 

In linistea noptii, faceti o analiza a modului cum puteti contribui la salvarea planetei, cum puteti face ca lumea sa devina mai buna, cum puteti face ca oamenii sa gasesca numitorul comun al vietii si cum trebuie viata traita in conformitate cu legile divine. Sunteti importanti cu totii, de aceea, nu conteniti in a da ajutor. Este normal sa va simtiti neputinciosi cand vine vorba de o asemena grandoare a misiunii de salvare a Terrei, cand va credeti asa mici. Nu uitati ca sunteti in fiecare clipa ghidati si povatuiti de ingeri. 

Pe Dumnezeu il gasiti in sinea voastra daca veti face liniste si-L veti asculta cu mare atentie. Este atat de simplu ceea ce simtiti ca trebuie sa faceti, dragilor. Mergeti pe mana intuitiei cum va place sa spuneti si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Haideti sa redam planetei frumusetea si stralucirea de odinioara, haideti sa redam omului imaginea de ansamlul a identitatii sale divine, si in spiritul echilibrului sa construim lumea mult dorita. Avem puterea sa infaptuim totul pentru ca am redescoperit ce zacea adanc in strafundurile fiecarei fiinte umane, avem puterea sa manifestam iubirea si sa ne bucuram de belsug si sa fim fericiti cu totii.

Noi suntem Unul, Noi suntem Iubire!

Va iubesc si va respect in egala masura,


S.K

Sursa:  http://scanteiadivina2014.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu