luni, 2 iunie 2014

SUMARUL VIEȚII VOASTRE DIN 1989 PÂNĂ ASTĂZI

SUMARUL VIEȚII VOASTRE din 1989 până astăzi
ASTA E SUMARUL VIEȚII TALE, CA POPOR:
- Uzinele au fost oprite, distruse, vandute ca fier vechi oameni concediati, ca Romania sa nu ma produca nimic si sa fie dependenta de imprumuturi straine, desi Romania dupa 1989 nu avea datorii si avea industrie, ca si agricultura.
- Aurul BNR a fost dus in alta tara.
- Banii tarii BNR au fost dat americanilor in schimbul unor hârtii/actiuni americane fara valoare.
- Apoi Isarescu si ceilalti evrei de la putere au dus planul de saracire si distrugere a Romaniei si mai departe imprumutand zeci de miliarde din banci straine (argumentand ca BNR nu mai are nici bani nici aur) indatorand poporul pe cateva generatii, miliarde care apoi au disparut in labirintul de acte si firme fantoma create exact cu acest scop.
- Aurul romanesc din Rusia (aproape 100 de tone) au fost refuzate de Isarescu si restul distrugatorilor Romaniei.
- Isarescu a refuzat plata (desi erau bani) bancara a cheltuielilor de motorina a tuturor vapoarelor romanesti din toata lumea, care astfel au ramas parcate in locurile unde erau pe planeta, fiind apoi vandute ca fier vechi in lume, banii respectivi ajungand la negru in buzunarele acelorasi excroci din guvern, care contribuie la aceste planuri diabolice de vindere si distrugere totala a Romaniei si poporului român.
- Insula Serpilor (zona româneasca) si mai ales suprafetele uriase maritime din jurule ei) au fost facute cadou Ukrainei, de catre infectul tradator de neam si tara, Emil Constantinescu, bolsevic rus infiltrat cu familia lui mai demult in Romania, numele lui de familie fiind Cazbici.
- Refuzul (de catre bolsevicii de la putere, Iliescu-Illici..etc) alipirii Moldovei, Bucovinei si Hetrziei de Romania cand acestea le-au fost oferite, si semnatul actelor de catre acesti bolsevici postecembristi din guvernul României, in numele poporului români (!!!! Fara ca poporul sa fie vreodata consultat!!), ca „Romania renunta definitiv la acest teritorii”, lasand românii din acele teritorii asuprite si terorizate de atatia ani de cotropitorii sovietici comunisti, si care au sperat ca Romania ii va vrea in sfarsit inapoi (pe romanii din afara granitelor, in teritorii original românesti deci), Iliescu si restul aluangandu-i astfel ca pe caini, iar teritoriile lor romanesti facandu-le acum cadou rusilor si ukrainienilor.
- Creearea unei legi care permite la oricine din lume fara nici un fel de formalitati complicate sa cumpere parti masive din Romania, cat vor ei, atata vreme cat au bani, asazis „pentru agricultura” , terenuri care apoi pot fi folosite la orice fel de exploatare, de la defrisare si desertificare masiva, pana la extras aur, gaze de sist sau orice altceva.
- Taxele oamenilor/romanilor platite la stat au fost impartite la toti criminalii (preoti rasariti peste noapte ca ciupercile dupa ploaie, ca si bisericile lor) care au fost de acord sa ajute gruvernul la statul in fruntea tarii (prin convingerea populatiei sa voteze ce le spun guvernantii, via preoti, in biserici) in schimbul acestor ajutoare uriase financiare oferite incontinuu bisericilor de catre guvernul mafiot, guvernul a adaugat si avantajul de lipsa totala de platit taxe a acestor manipulanti bisericesti, plus anulatul oricarui control financiar la biserici.
- In timp ce guvernul (din taxele poporului muritor de foame) finanta cu sume gigantice inmultirea bisericilor care sunt deja cu zecile de mii, guvernul a taiat subventiile la scoli (care sunt acum in numar foarte mic si cel putin de 5 ori mai putine decat bisericile), la spitale si orfelinate, a taiat pensiile, alocatiile si tot ce se mai putea taia. A pus taxe pe stâlpi, pe neveste, pe tot ce misca sau nu misca pe pamant.
- A dat gratis petrolul, aurul si gazele tarii strainilor in schimbul spagilor substantiale platite la negru guvernantilor criminali.
- Au impartit intre ei teritoriile tarii, au taiat si vandut padurile natiunii, au inchis ochii si atunci cand padurile se taiau masiv si ILEGAL (de ani se zile!), lasand premeditat camioane uriase, zilnic spre Ungaria, toate ilegale, ani si ani de zile.
- Cautand ce mai e de distrus si de vandut, au concesionat peste 75% din teritoriul tarii, unei gramezi de companii interlope de tot felul, pentru a distruge pamanturile, apele si aerul tarii, a otravit cu toxine si deseuri radioactive toata tara, pretinzand ca Romania „nu e independenta energetic” si „nu are destula energie” (desi Ponta chiar pe pagina lui de facebook, la albumul „Sibiu, inaugurari” afirma ca avem prea multa energie si trebuie sa mai exportam!!! Citat din decembrie 2013), sustinand ca „gazul de sist e mai bun pentru natura caci arderea lui polueaza mai putin aerul”, evitand sa spuna ca pentru al obtine introduce in pamant, ape si aer de 1000 ori mai multe toxine si susbstante cancerigene si radioactive decat s-ar obtine din arderea gazelor celor mai toxice. Mafia guvernanta evreiasca de la guvernul Romaniei sustine si ca „extragerea gazelor de sist ne acorda independenta energetica” (pe care oricum o eveam deja) dar in ciuda ideei prezentata noua de dorinta de energie, nu se sfiiasca sa dea 94% din toate aceste gaze strainilor, sutinand ca asta e „o afacere buna pentr popor/tara/energie” la fel si cu aurul acelasi procent dat altora (94%), in schimbul carora primim de la acei interlopi un ocean de cianura care distruge ireversibil teritoriul tarii pe vecie, oceanul de cianura fiind depozitat in aer liber, intr-o vale care ei sutin ca va mai ramane intre munti desi interlopii au planuit raderea muntilor de pe fata pamantului/Romaniei, in cautare de aur.
- Sabotarea si refuzatul inventatorilor romani care au brevete multiple de extractie eficienta a aurului fara cianuri si fara distrugerea naturii.
- Darea pamantului Transilvaniei la ungurii din Ungaria si la secuii din Transilvania.
- Hotararea de a forta pe români sa poarte steagul secuiesc pe uniformele lor scolare (http://ampress.ro/stiri/masura-revoltatoare-intr-un-liceu-din-covasna-elevii-obligati-sa-poarte-steagul-secuiesc-pe-uniforma/)
- Hotararea guvernului ca secuii sa aiba steagul secuiesc si nu mai cel românesc, in mai multe judete, ele devenind astfel „unguresti/secuiesti” si iesind deja din sfera, cultura, traditia si pamantul românesc.
- Datul de legi care sa ii ajute pe ei insisi (politicienii) sa isi cumpere la pret de nimic parti din tara si sa le distruga apoi dupa bunul lor plac. Pe alte terenuri furate prin acte falsificate si firme fantoma, politicienii si-au construit numeroase vile. Altii (cel mai cunoscut fiind Mazare, primarul Constantei) construiesc intregi statiuni in america de sud cu sutele de milioane furate de la tara/popor.
- Imbogatitul fabulos al politicienilor din practicile mentionate in randul de mai sus. Un exemplu mic: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/verestoy-attila-avere-bogat-politician-421404.html , acest criminal taind in nestire padurile Romaniei si vanzand ilegal si ce nu e al lui, distrugand natura, creaand alunecari de teren, viituri (ape care aduc pamantul dezradacinat la vale, de pe munte, luand case si oameni cu tot in drumul sau), ceea ce bucura pe „senatorul” criminal ungur, vesnicul zambitor „Verestoy Atilla” care a jurat sa se razbune pe Romania pentru „luarea ardealului de la Ungaria”. Alt articol scurt despre el si viiturile provocate de el: http://www.ziare.com/attila-verestoy/miercurea-ciuc/attila-verestoy-zis-drujba-lui-dumnezeu-la-un-pas-de-a-fi-linsat-in-mures-1650041
- Hotararea distrugerii Dobrogei pentru extragerea gazelor de sist, ucigand astfel turismul romanesc la Marea Neagra ca si agricultura din zona, in ciuda calculelor facute de diferiti oameni de stiinta acolo care dovedesc ca turismul aduce mult mai mult castig zonei decat gazele de sist, fara sa se mai ia in considerarea distrugerea eterna/ireversibila a naturii acolo cu aceasta extractie unde se foloseste fabuloase cantitati da apa dulce, luate de la cetateni privati si firme de agricultura, si pompatul in sol a unor cantitati uriase de toxine, otravuri si deseuri radioactive.
- Restul criminalilor din guvern care distrug Romania de atatia ani in timp ce pleava societii si parazitii neamului stau la televizor vizionând nepasatori telenovele idioate, nu stau cu mâinile in sân ci creeaza planuri elaborate de distrugere si vindere a ce a mai ramas din tara, acum deja blocate pe ici pe colo de mâna de patrioti care se zbate sa salveze tara in timp ce pleava tarii sta la discoteci si restaurante si isi bat joc de demonstrantii patrioti care incearca din rasputeri sa salveze tara si neamul românesc. Pentru a evita opozitia patriotilor, criminalii interlopi au fost sfatuiti de guvern sa vina noaptea, pe furis, si sa instaleze sondele pe campuri, iar ziua, criminalii distrugatori ai tarii din guvernul Romaniei, platesc (din banii populatiei asuprite si exterminate!) mercenari din toate partile, ii imbraca in jandarmi si ii trimite sa bata taranii, sa ii scoata de par afara din case, din magazine sau unde se afla si sa ii bata sau sa ii ia in locuri speciale unde sa ii terorizeze ca „sa le treaca pofta de opus guvernului” http://www.youtube.com/watch?v=W46abrnwVVs#t=53
- Ponta chiar felicita public acesti criminali jandarmi, oficial aparatori ai populatiei, dar deveniti prin guvern aparatori ai criminalilor interlopi (care ne distrug tara) si atacatori ai propriei populatii/neam: http://videonews.antena3.ro/video/romania/victor-ponta-despre-imbrancelile-de-la-pungesti-toate-actiunile-jandarmilor-au-fost-100-conform-legii-si-ii-felicit.html (Video!; are o reclama inainte)
- Pentru ca lacomia Satanelor neamului care pretin ca acum „conduc tara” (cand ei nu o conduc decat daca se refera la condus la prapastie, ci O DISTRUG! Premeditat! Pentru buzunarul lor!) nu ii multumeste 75% din tara care au dat-o strainilor, au hotarat sa vanda si restul teritoriilor care sunt ale oamenilor, teritorii private, iar cand oamenii s-au opus, au dat o lege ca sa ii exproprieze.
- Comisia internationala de frauda si coruptie au avertizat guvernul Romaniei de genocidul pe care il comit impotriva natiunii si tarii, si le-au oferit celor din guvern meritul de CEA MAI CORUPTA CONDUCERE POLITICA A LUMII.
- Speriati de consecintele ulterioare care vor venii (ca si la capii nazismului, situatie aparent identica), criminalii guvernanti au dat legi care sa ii imunizeze la crimele facute trecute, prezente dar si crimele pe care le vor comite in viitor impotriva tarii si neamului romanesc.
- Au schimbat apoi codul penal scotând din el pedeapsa de subminare a economiei nationale, deci ce ei comit/fac de ani de zile, ca sa fie si dupa codul penal „nevinovati”, iar pe colegii lor criminali deja condamnati si in puscarie, au dat lege de amnestie sa ii libereze si sa ii readuca la putere. Legile aceastea noi au fost aprobate cu succes de toti criminalii din guvernul Romaniei avand in vedere ca toti sunt criminali inculpati si amestecati in toate aceste crime impotriva umanitatii.
- Dosarele penale ale tuturor mafiotilor tarii de la Iliescu (1989) incoace au fost ascunse premeditat in sertare incuiate in asteptarea prescrierii crimelor lor.
- Criminalii la care dosarele penale au scapat de dosire, ca Dinu Patriciu, au fost sfatuiti (si ajutati) sa fuga in strainatate.
- Basescu a venit recent cu ideea sa “despagubeasca” Israelul pt. “Holocaustul” din Romania, care nu a avut loc niciodata caci Antonescu a refuzat sa dea evreii Germaniei, trimitandu-i in Transnistria departe de Hitler, unde 95% din ei au supravietuit, (fapt documentat oficial) cu mici exceptii si alea documentate oficial, de acolo evreii trecand apoi de partea bolsevicilor care veniti apoi incoace, au terorizat si masacrat floarea societatii romanesti de la toate nivelele si domeniile, peste 2.000.000 de patrioti si intelectuali romani morti in inchisori comuniste, adevaratul holocaust, dar al romanilor care au ramas nedespagubiti niciodata, evreii guvernanti postdecembristi chiar marind pensiile (deja de mii de Ron) ale tortionarilor inchisilor patrioti susnumiti, taind concomitent pensiile muncitorilor normali, profesorilor, fostilor soldati ai patriei care si-asa aveau 300 de Ron pensie. Basescu a promis apoi Israelului 60 de miliarde de euro “despagubire pt. chinul/holocaustul evreilor in WW2 si dupa” , dintre care 20 de miliarde le-a platit deja, din alte imprumuturi straine (devenita acum datoria noastra, a muritorilor de foame), caci Romania e de mult falita si indatorata strainilor si pt. generatiile viitoare. Basescu a afirmat si ca cu aceste plati astronomice (caci nicio tara nu a platit atat evreilor chiar si unde evreii au suferit in WW2, deci 20 miliarde de euro, dar 60 de miliarde) el isi ajuta poporul (roman) “sa nu mai aiba mustrari de constiinta cand el ajuta astfel de fapt numai Israelul, pedepsind si mai departe romanii, si scuipand pe amintirile si suferintele groaznice, ca si jerfele milioanelor de victime ale comunismului evreiesc susnumite, ceea ce nu era de mirare avand in vedere ca Basescu e evreu, iar “poporul lui” e de fapt in Israel, el ajutand intr-adevar acel popor cu sume astronomice, platite acum tocmai de fii victimelor romanesti facute de evrei in perioada neagra comunista anilor ’40 si ’50, “ca sa aline suferintele tortionarilor evreiesti”, care acum sustin (tortionarii in viata acum in Romania) ca “au ramas cu cicatrici psihice” de pe vremea cand ei torturau si masacrau romanii patrioti si intelectuali, pe baza asta si pretinzand acesti tortionari ca merita miile de Ron pe luna ca pensie, in comparatie cu 300 de Ron pe luna, cat primesc victimele lor acum, conform deciziilor evreilor de la conducerea Romaniei.
- In Decembrie s-a descoperit din greseala unul dintre multiplele miliarde de euro, furate si dosite de Crin/Ponta/Co., menite sa le finanteze campaniile electorale cu care sa prosteasca multimea sa ii aleaga pe ei “fiindca sunt cinstiti si competenti” , prezentand ca dovada situatia cataclismica in care au adus Romania pana in ziua de azi. Iar prostimea ii crede, fiindca aia stiu sa vorbeasca “frumos si elocvent” , spun ce vrea lumea sa auda, si promit iarasi marea si sarea, ca si in trecut, la fiecare campanie electorala, considerentul popular de azi a votantilor fiind daca cel pe care il aleg “pare OK si vorbeste frumos” , caz in care il aleg direct.
- Oamenii au fost (prin saracia lucie creeata premeditat de distrugatorii tarii din neamului din guvern) alungati peste hotare si chiar incurajati de guvern sa caute sa supravietuiasca in alte tari, slugi la straini, des persecutati si nevruti nici acolo.
- Criminalii distrugatori ai Romaniei, de la putere, se rotesc periodic la putere acuzandu-se din cand in cand unii pe altii, ca sa sugereze astfel ca ei (acuzatorii) sunt mai buni decat acuzatii, dar mai ales ca sa prosteasca populatia ca „se schimba ceva la putere” si ca „va fi mai bine”, aberatie repetata si rasuflata de decenii, dar care populatia adormita tot o mai inghite si acum, a suta si a mia oara! (asta vorbind de limita infinita a prostiei umane..).
- In ciuda realitatii negre total a Romaniei actuale, prostimea ii aplauda incontinuu pe cei de la putere ca au adus tara si nivelul (inexistent) de trai unde se afla acum, le posteaza urari de sanatate si la multi ani pe paginile lor de facebook, urandu-le sa traiasca mult si sa faca si mai departe tot ce au facut si pana acum, dupa care trimit invitatii la toti de pe facebook sa se duca la Ponta, Crin, Basescu etc.. sa le dea LIKE la pagina, ceea ce prostimea si face(!).
- Cantecul istoric si cerut si generatiilor trecute „Deasteapta-te române din somnul cel de moarte!” se pare ca nu e mai auzit de pleava Romaniei de azi, care e doar o umbra a dacilor mandrii si a predecesoriilor lor, ZEII, care au faurit lumea, popoarele, rasele, traditiile si culturile lumii pe care o avem astazi (asta pt. cine cunoaste istoria).
- Oamenii disperati in loc sa vada realitatatea si sa inlature cancerul omenirii instaurat abuziv la guvern, prefera sa lase cancerul la locul lui si sa se duca sa se roage in zecile de mii de biserici al tarii, crezand ca aia e „casa lui D-zeu” (desi in Biblie scrie ca D-zeu e peste tot si in acealasi timp, deci si la tine acasa tot atat de mult ca si in biserica, si de ce sa mergi al biserica cand D-zeu te asteapta acasa??), si crezând ca popa (conform traditiei preotilor moderni români, pe langa usurat masiv de bani), ii va usura si de pacate si le va imbunatatii viata sociala, politica, financiara, pentru ei si copii lor nevoiasi, nestiind ca pentru romani/daci poarta cerului e de mult inchisa, si ca urechea Domnului nu ii mai aude.
Asta e ultima rasuflare a unui popor muribund, care e asa fiindca asa VREA sa fie (desi neaga asta), nu ca nu are alta sansa, a unui popor si a unei tari pe cale de disparitie, murind, pentru simplu motiv ca nu a stiut sa traiasca si sa respecte ce a avut, tara, bogatii de tot felul, glorie si radacina istoriei lumii.
Acestia sunt oamenii care au murit si vor muri de foame si nevoi, in cea mai bogata (ca zacaminte) tara din Europa si probabil si din lume.
ASTA E SUMARUL VIETII TALE, CA POPOR.
- circulă pe net.
http://trezirealarealitate.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu