luni, 2 iunie 2014

MESAJ PANA LA SOLSTITIUL DE VARA DIN 21 IUNIE 2014






Am fost incercati saptamana trecuta de un vortex energetic, care ne-a supus unor incercari nu tocmai placute. A fost un atac al fortelor intunericului, dar cu voie divina, caci tocmai s-a dat startul unei curse contracronometru pentru a castiga fiecare din noi darurile binemeritate la sfarsitul ei. Ca in orice cursa, unii vor abandona, altii nu vor putea termina din lipsa de pregatire, iar altii vor reusi sa treaca victoriosi linia de sosire.




Acest atac, a fost facut de niste entitati ale intunericului, care semanau cu raii din "Star Gate Atlantis", acele fiinte care evoluasera din viespi si se hraneau cu energia victimelor lor.
Multi sunt cei care simt in aceste zile ca in ei ceva se transforma. Pe unii ii bulverseaza aceasta schimbare, pe altii ii face nerabdatori. Altii se confrunta cu diferite neplaceri, fie legate de diferite relatii cu anumite persoane, fie legate de diferite evenimente. Da toate, absout toate, sunt legate de ceea ce nu am reusit sa rezolvam in procesul evolutiei noastre, neexcluzand din noi ura, neiertarea si vinovatia. Acolo, legat de acel segment al constiintei noastre, atacul mentionat mai sus, a venit si ne-a bulversat vietie si inca ni le va bulversa, pana cand vom reusi sa intlegem ca nu putem merge mai departe, nu putem termina "cursa" pana pe 21 iunie, daca nu vom inlocui neiertarea, ura si vinovatia, cu iubire.


In acest mod, negativul nu va mai avea cum sa ne "apuce", sa ne "prinda" in ghearele deznadejdii si depresiei, caci acolo unde este doar iubire, acolo este Dumnezeu si numai El.

Asa incat, in aceste 3 saptamani, sa ne asteptam la un vartej de evenimente, care sa ne faca sa  intelegem pe cine trebuie sa iertam, cui sa ii daruim iubire, ce avem de schimbat in noi pentru a nu mai atrage asemenea persoane si situatii chinuitoare si a nu mai permite fortelor intunericului sa ne poata inrobi.




Sa ne ascutam vocea ghizilor nostri si sa incercam sa facem ceea ce este mai bine pentru noi si pentru cei din jur, pentru a ne indeplini cat mai bine misiunile. Iar la sfarsitul acestei saptamani, energiile se vor alinia si echilibra atat de minunat in noi, incat dupa 21 iunie 2014, vom reusi sa intelegem mult mai bine cine suntem cu adevarat si care este menirea noastra pe acest pamant.


Scris de Sfatuitoarea


https://www.youtube.com/watch?v=LjcK_4esgtM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu