duminică, 27 iulie 2014

Deconectarea de la MATRIX si reconectarea cu Constiinta




autor : Julian Websdale

Nu avem nevoie de soluții pentru relele din lume. Avem nevoie de a elimina cauza problemei și aceasta este ignoranța și aroganța. Acestea sunt partenere inseparabile în războiul pe conștientizarea oamenilor și inteligența înnăscută. Prostia ignorantei poate supraviețui numai prin orbirea de aroganță. Ele au nevoie una de alta pentru prosperitatea lor reciprocă.
Einstein a spus: "Cel care urmează mulțimea va primi, de obicei, nu mai mult decât mulțimea. Cel care merge singur, este probabil să se găsească în locuri unde nimeni nu a fost vreodată. " A urma mulțimea este ca si cum am ajuns la acest pârâu cu zbaturi lipsă și pentru a elimina cauza problemei, limitarea la orice posibilitate, avem nevoie de o trezire in masa de la Minte la Conștiință. Nu există limite pentru posibilitate, doar un sentiment de posibil.
Da Vinci a spus: " Cea mai mare amăgire de care barbatii sufera, este de la propriile lor opinii". Da, și care sunt opiniile? Ele sunt doar rezultatul de fond personal, care aduce atingere și accesul la cunoștințe percepute, și totuși ei le transforma cu ușurință într-un "fapt" consolidat. Cele mai multe dintre științe și aproape toata percepția publică de "fapt", este puțin mai mult decât opinia și asumarea repetată în acceptarea generală. Nu există nici un fel in care putem preveni ceea ce este planificat pentru omenire, cu excepția cazului in care ochelarii de cal ai credințelor sunt aruncati deoparte și puterea de informare și de înțelegere dictează sentimentul nostru de realitate în loc de percepția programata.
Noi nu putem schimba lumea până când nu ne vom schimba pe noi înșine pentru că lumea este o expresie colectivă a totalității umane.

Puteți avea toate marșurile de protest și demonstrațiile care vă plac, dar fără o creștere a gradului de conștientizare, vom sta pe roata de hamster care a făcut posibilă ignoranța programată. În prezent, marea majoritate a oamenilor sunt victime ale propriei lor miopii și nu pot vedea dincolo de rasă, cultură, religie, de locurile de muncă, de preferința politică, sexualitate și de programarea sociala. Puținii - deși în creștere rapidă ca număr - vad toate aceste lucruri ca pe o diversiune irelevanta din imaginea de ansamblu de control global și abuz a tuturor raselor, culturilor, religiilor, locurilor de muncă, preferințelor politice, sexualității și programarii sociale. Ei, de asemenea, o văd ca pe o diversiune de la marele adevăr că suntem cu toții UNU conștientizand ca având experiențe diferite.

Aceasta este viziunea lui Da Vinci, că omenirea trebuie să învețe să vadă și să realizeze că totul este interconectat. Pentru cea mai mare parte, o percepție distorsionată bazată pe ignoranță este singurul adevăr, iar cunoașterea și conștientizarea este o erezie. Cunoașterea și conștientizarea este periculoasă tuturor autorităților pentru că, prin definiție, înseamnă că oamenii sunt puncte intr-o mare conexiune și pot vedea ceea ce sunt ei cu adevărat atunci când sunt interconectati. Odată ce imaginea este focalizată, toate aspectele legate de autoritate și sistemele de credintă pe care se află se destramă într-o explozie ce schimbă înțelegerea vietii. Dacă esti un dinte, si vezi și celelalte rotițe ca indivizi care-si fac treaba lor, nu vei vedea ce se întâmplă cu adevărat. Dar, odată ce vezi masina, atunci percepția ta este imediat transformată și adevărata natură a existenței de zi cu zi devine orbitor de evidentă.

Educație, știință, medicină, politică și mass-media sunt toate fondate pe o credință în ceea ce este cunoscut. Cunoscutul este, în principiu domeniul holografic a ceea ce se numește lumea fizică, iar necunoscutul este infinitatea nevăzuta de informații forme de undă și de constiinta pura din care iluzia holografica este decodificata și se manifestă. Cunoscutul este domeniul celor cinci simțuri - a vedea, a auzi, a atinge, a gusta sau a mirosi. Prin urmare, aceste întrebări devin arbitrii existenței percepute sau non-existenta. Educația este despre predarea cunoscutului pentru următoarea generație a "cunoscătorilor" programati, în timp ce academicienii, oamenii de stiinta si medicii sunt priviti cu venerație, deoarece acestia sunt perceputi că știu mai multe decât alții despre cunoscut. Dar ce este acest "cunoscut"? Este ceea ce ei cred că este cunoscut, ceea ce s-a spus ca este cunoscut și nimic mai mult. Aceasta a fost cunoscut ca Pamantul era plat și acest "cunoscut", a fost predicat și impus generații din belșug, în marile centre de presupusă "educație"; dar a fost greșit. Cunoscut este doar "Cred că se știe", dar aceasta este însăși temelia societății umane.


Puteți afla cu adevărat doar descoperind necunoscutul. Orice altceva se repetă.

Atunci când locul de muncă, statutul social și chiar sentimentul de sine și de securitate provin din cunoaștere este un stimulent încorporat interior pentru a ignora sau a arunca la gunoi necunoscutul. Temerile cunosc necunoscutul, deoarece cu cat necunoscutul își dezvăluie secretele mai mult, cu atat cunoașterea pierde omnipotența și poziția dominantă a percepției sale. Cât de ciudat este acest lucru, atunci cand ceea ce este perceput ca fiind cunoscut este doar o plasmuire decodificata a imaginației. Visul este visătorul, dar se poate vedea doar visul. Cunoașterea este necunoscutul, dar se poate vedea doar cunoașterea. Acest "cunoscut", iluzia holografica, este locul unde oamenii inventeaza și se închina convingerilor lor, în timp ce taramurile formelor de undă și de constiinta pura conecteaza totul ca Unul. Cerințele sistemului de control pentru supraviețuirea lui este ca mentalitatea ignoranței sa fie menținuta în mod constant și așa "vizionarii" au fost întotdeauna căutati și vizati de autorități. Vizionarii adevărati sunt un pericol extrem pentru ordinea predominanta care are nevoie ca laso-ul percepției umane sa fie legat la holograma.


Cateva definitii ale ,,normalului” :

· În conformitate cu, respectarea, sau constituie o normă, standard, model, nivel, sau de tip; tipic.
· Referitoare la, sau caracterizate prin inteligenta medie sau dezvoltare.
· Sanatos mintal, normal

Deci, "normal" este în conformitate cu un model standard sau tipic. Dar ce dictează ceea ce constituie "standard și tipic"? Percepțiile și comportamentul majorității. Percepția și comportamentul majorității sunt cele care devin standard și tipic "normal". Termenul este, de asemenea, "caracterizat de inteligenta medie sau dezvoltare", și astfel să fii deasupra inteligentei medii te face anormal. Și aici e poanta ... să fii normal inseamna de a fi "liber de boli mintale; normal ". Totul este inversat, ca de obicei. Pentru a fi liber de boli mintale și sănătos inseamna de a te conforma cu, să aderi la, sau sa constitui o normă, un standard, model, tip; tipic; și să se refere sau să fie caracterizat prin inteligenta medie sau dezvoltare. Dar cum se definesc inteligenta medie sau dezvoltarea? Aceasta este media în comparație cu toți ceilalți care cred numai în perceptiile cunoscute. Cei care văd dincolo de "cunoscut" sunt, prin definiție, prea inteligenti pentru a fi considerati "normali".

Dacă v-ați născut într-o casă de nebuni, și tu nu știi nimic altceva, atunci nebunia pentru tine este normala. Aceasta este încă o nebunie, dar e nebunia obișnuit deghizata în calitate de bun-simț. Bine ati venit pe Planeta Pamant, un standard, tipic normal, casă de nebuni, unde civilii sunt bombardati pentru a-i proteja de violență, copiii mor de foame într-o lume a belsugului si abundentei, oamenii imprumuta bani care nu există și plătesc dobândă pentru ei, produsele alimentare sunt o formă de otravă iar deținuții nu pot vedea modul în care sunt manipulati pentru că sunt prea ocupați cu vizionarea echipelor lor de fotbal și Eastenders sau X- Factor. Pentru a înțelege ceea ce se întâmplă cu adevărat aici trebuie sa deconectam termenii "sănătos" și "normal", deoarece acestia nu sunt la toate interschimbabili; și trebuie să ne dăm seama că ceea ce se numește "normal" este o forma avansata de dementa. Nu încercați să faceti sens lumii, pe considerentul că lumea este normala și, prin urmare, să încercati să intelegeti de ce oamenii inteligenti ar lua decizii care cauzeaza moartea de zi cu zi, distrugere, suferință și depravare. Oamenii care fac aceste decizii sunt nebuni și dementi, și de aceea actiunile lor sunt nebune și demente. Aceste categorii ale populației care susțin acest fel de acțiuni și fac un sens rațional al lor sunt o extensie a aceleiași nebunii și demențe. Aceasta este cauza și efect. Lumea este nebuna pentru că cei care traiesc în lume și o mare parte a populației sunt într-o stare de nebunie. Ideea este, că acestea nu ar trebui să fie.

Nebunia este doar miopie extremă și ignoranță iar amândouă sunt creatia unei minti închise și obtuze. Deschide-ți mintea dincolo de miopie și de ignoranță și această nebunie va avea grijă de ea însăși, va pleca. Acest proces este mult mai simplu decât cred oamenii (ceea ce tu crezi, percepi și ceea ce percepi tu experimentezi). Aceasta înseamnă ca daca tu te deschizi posibilitatii, ti se deschid toate posibilitățile. Cei mai mulți oameni au un sistem de credințe și nimic în afara de faptul că trebuie să-si demonstreze siesi (în termenii lor) să fie posibil. Cu alte cuvinte, orice posibilitate este în mod constant judecată cu sistemul de credinte ca un judecător. Ce-ar fi daca toate posibilitatile ar fi considerate ca ceva normal si tot ceea ce se spune ca este imposibil, sa fie justificat in sine. Alergarea unei mile in 4 minute a fost considerat imposibil, pana cand cineva a facut-o si au urmat si altii cu credinta ca acest obiectiv poate fi realizat. Instinctul posibilului si obsesia pentru imposibil al umanitatii sunt cele care inrobesc cel mai mult progresul real.

Fundamentul oricarei provocari de a controla trebuie să fie, și nu poate fi altceva decât


deschiderea și trezirea mintii la Constiinta dinafara Matrix. Fără ca noi să mergem acasă și să facem ceea ce putem pentru a ne pregăti pentru extremele inevitabile ale tiraniei, drumul nostru se îndreaptă tot mai repede spre asta. Oamenii pot inmagazina orice arme vor, să organizeze orice proteste vor și să atace sistemul de control cum vor ei, dar în cele din urmă nu va mai conta. Sistemul de Control este ceea ce este și ceea ce va deveni, deoarece masa omenirii este prinsa în percepțiile mintii. Controlorii sunt paraziții mintii. Dar ei nu pot parazita, manipula și programul Conștiinței, pentru că este in afara razei lor. Credincioșii în religie, politică și știință de masă, toti stau la baza agendei Sistemului de Control care se încadrează in jocul lor - jocul mintii lor.

Personajul din trilogia Matrix, numit Vatmanul( Trainman ), declara :

"Tu nu-l poti lua. Eu am construit acest loc. Aici eu fac regulile. Aici eu fac amenințări. Pe aici, eu sunt Dumnezeu. "

Aceasta a fost în termenii gnosticii descrisa lumea noastră în relatie cu Demiurgul și Archonii. Când ești prins în cele cinci simțuri, și mintea asociata lor, percepția voastra asupra realitatii este ceea ce vă spun Archonii. Sistemul de control poate avea efect doar pe tărâmul mintii și simțurilor "fizice". După ce ați deschis ,,Toate Posibilitatile”, punctul atenției - de percepție - se extinde in taramurile Constiintei. De acolo, jocul este atât de ușor de înțeles, dar fără intelegere cum poate cineva lua o decizie responsabila și eficientă cu privire la situația globală cu care ne confruntăm?

Identitatea de sine este cheia pentru tot. Tu ești Tot Ceea Ce Este, Toata Cunoașterea, Toate Posibilitatile. Dar atenția iti este concentrata în prezent intr-o gama mică de frecvențe numita lumina vizibilă și aceasta focusare ingusta da nume și etichete, cum ar fi John și Amy, caucazian și evreu, bogați și săraci.

Deci, tu ai de gând să te identifici cu asta? Te autoidentifici cu ceea ce ești cu adevărat sau doar cu ceea ce te confrunți? John și Amy, caucazian și evreu, bogați și săraci sunt născociri ale Iluziei ( asa cum se exprimau si maestri yoghini referitor la realitatea in care traim, o numeau ,,Marea Iluzie” sau MAYA, n.a ) și în cazul în care aceasta crezi ca este autoidentitatea ta, atunci regulile Matrix sunt in percepția voastră pentru că nu aveți nici un alt punct de referință pentru ceea ce se întâmplă cu tine și în lume. Viața voastra cu mult timp inainte a fost dictată de către cine ați crezut voi că sunteți. Schimba ceea ce crezi că ești și tu vei schimba ceea ce percepi și experiența cu care te confrunti. Impreuna vom schimba ceea ce noi toți percepem și experimentam. Nu există nici o cale de ieșire de unde suntem, dacă nu există o transformare a sentimentului nostru de sine de autoidentitate, care ne-a pus acolo unde suntem.

Cu cât vă deplasați mai mult punctul de atenție de la inima, cu atat mai mult societatea noastră devine sinucidere de la sine înțeles. Archonii au transformat o societate a inimii într-o societate lipsita de continut pentru a face omenirea mai ușor de înșelat, manipulat și controlat. În spiritul de a elimina cauza problemei trebuie să o schimbam din nou. Inima și vortex-ul inimii asociate, sau chakra ( Anahatha chakra, n.a.), sunt prima legatura a noastra cu infinitul pentru totdeauna. Creierul se presupune a fi slujitorul si nu stăpânul său, dar hackerii Archoni nu ar fi pus stapanire pe locul aceasta, daca creierul nu uzurpa primatul inimii.


Giordano Bruno (1548-1600) a avut o perspectivă care vine de dincolo de timp și a văzut prin versiunea oficială a realității. Acesta a spus: "Lumina Divina este întotdeauna în om, prezentându-se simțurilor și înțelegerii, dar omul respinge asta" și "dragostea eroică este proprietatea acelor naturi superioare, care sunt numite nebuni, nu pentru că ei nu știu, ci pentru că cunosc totul ".

Temerile cunosc necunoscutul. Ce Bruno, Da Vinci și alții au exploatat pentru înțelegerea lor, poate întotdeauna a fost acolo, dar pot fi accesate numai prin deschiderea mintii si esențial, a inimii. Acesta este darul inteligentei inimii. Inima vede totul din afara iluziei. Este în această lume, dar nu e din aceasta. Ca rezultat, oamenii cu inteligența inimii sunt considerati ca fiind nebuni și imposibil de înțeles.

Creierul nu este sursa a nimic. Este conducta, sistemul de computer biologic, care răspunde la stimuli de informare și o face conștient în ceea ce privește percepția și comportamentul prin cele cinci simturi. Diferite zone ale creierului devin active, sau inundate cu "lumină înalta, vibratie inalta", atunci când primeste informații energetice, care se referă la un rol specific în decodarea și comunicarea de informații catre mintea conștientă holografica.

Informația poate veni de la inimă și mai inalta, de la Constiinta (ceea ce unii numesc suflet), sau aceasta poate veni din posesia Archonilor direct și programele Archonilor infinite, cum ar fi educația, știința, medicina, mass-media, politica, etc. După ce te deschizi la inteligenta inimii - inteligență înnăscută, inteligență universală - "opoziția" este direcționata și inima și creierul vorbesc ca unul.

Tinta Archonilor este vortexul inimii, prin modul în care s-a structurat societatea și oamenii, de blocare a chakrei emoționale în intestin. Sentimente pozitive și percepțiile, cum ar fi dragoste și bucurie (de înaltă frecvență) vin din inimă. Ideea este de a bloca influența inimii si de a le oferi oamenilor tot mai multe motive să simta frica, anxietate, stres și depresie. Stresul provoaca boli de inima, deoarece provine din fluxul de energie din chakra inimii și face ca acesta sa formeze un camp energetic haotic, care devine mai intens cu cât stresul continuă. Această distorsiune este transferata prin intermediul inimii holografice și acolo aveți motivul pentru care într-o societate fricoasa și stresata bolile de inima sunt un ucigas in masa la nivel mondial.

Chakra inimii și campul său masiv electromagnetic în percepția umană a fost deturnat cel mai eficient și avem nevoie pentru a inversa acest lucru. Nimic nu este mai important decât acest lucru pentru cei care doresc cu adevărat să se elibereze de tirania Archonilor. Dacă oamenii cred că pot face fata acestei provocari cu furie, ura sau revoluție violentă ar trebui să se gandeasca că pierdem timpul. Nici o schimbare de la intestine la inimă = tiranie la nivel mondial. Trecerea de la intestine la inimă = jocul lor s-a sfarsit. Este posibil pentru a trece peste și ocoli creierul cu totii și, de fapt, acest lucru trebuie să fie făcut pentru a merge dincolo de "timp și spațiu". Aceasta este ceea ce Da Vinci, Bruno și alții au făcut.

Informațiile în mod normal intra in ceea ce noi numim mintea conștientă prin creier, cu toate interferențele, blocarile și filtrele cauzate de credințe, emoții și alte programe. Dar, dacă vă deplasați punctul de atenție dincolo de corp, de cele cinci simturi, în infinitul de dincolo de Matrix, puteți face o legătură directă între o perspectivă extinsă și propria conștientizare. "Cavaleria" nu a venit la tine – tu te-ai dus la ea. Cu intuitia absorbita in punctul extins al atenției, vă poate aduce înapoi la realitatea celor cinci simturi, inima are o cunoaștere intuitivă, cea adevarata, nu ca o simplă gândire care este direcționata prin creier.

Acesta este modul în care putem atinge în perspectivă infinitul și cunoașterea inspirata prin intermediul acestei realitati într-o formă pură și nepătată.

sursa : http://julianwebsdale.tumblr.com/

Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu