duminică, 27 iulie 2014

Sextabu: Jupiter si Lilith in Leu (16 iulie – 27 noiembrie 2014)


De la intrarea lui Jupiter in semnul Leului (16 iulie 2014) si pana la sfarsitul lunii noiembrie 2014, vantul poarta pe aripile sale polen de scandal. In tot acest timp, in Leu se afla si Lilith, care da apa la moara tuturor celor care se hranesc cu intrigi. Avem o perioada mondena, in care sunt aduse in centrul atentiei fapte considerate imorale, neetice, rusinoase. Considerate…

Sunt 4 luni si ceva in care, la nivel general, are loc un proces de aducere la suprafata a unor subiecte clasificate drept tabu. E nevoie de o curatare generala de niste convingeri datatoare de frustrari si blocaje. E nevoie de o vindecare de atitudinile conservatoare, rigide si intolerante referitoare la relatii, sex si la copii! Energetic vorbind, fluxul cosmic lucreaza foarte puternic asupra chakrei a doua la fiecare dintre noi!

E vreme de iubit si de facut copii, asta e clar! Numai ca, pentru asta, e timpul ca potentialii parinti care, chipurile, nu pot sau nu vor sa faca urmasi, sa se vindece de frici! Cea mai mare frica ce trebuie constientizata este aceea de a nu le putea oferi copiilor lor conditiile ideale de trai! Ori stiut este ca un suflet vine in trup tocmai ca sa invete si sa evolueze. El vine intr-un mediu in care poate sa creasca, sa se zbata si el, nu vine in vacanta pe Pamant, nu vrea sa vina degeaba, sa i se puna totul pe tava. El are nevoie de experiente in familie, unele chiar dure, pentru ca toate ii sunt de folos intru devenirea sa.

Mai apoi sunt cei ce nu fac copii din cauza tarii in care traiesc, a instabilitatii financiare, a locuintei, a locului de munca. Simple frici! Cei ce motiveaza astfel lipsa dorintei de a avea copii nu au credinta! Nu au o legatura cu Dumnezeu! Pai El unde este? Fiecare sufletel vine cu daruri, cu ingeri, cu protectie. Prin copil, cresc si parintii. Un copil este o cale sigura de evolutie spirituala, pentru ca ii ajuta pe parinti sa iasa din rutina, deci sa faca schimbari in viata. Cum viata e o curgere, schimbarile pe care un copil le aduce cu el intaresc drumul in viata al fiecarui parinte. Vesti proaste, sa speram, pentru industria contraceptiva. Vesti bune pentru producatorii de teste de sarcina. Si pentru berze… 

Si da, avem sansa ca tot mai multi sa se trezeasca din frica si sa renunte la egoismul de a nu lasa viata sa curga prin ei! In aceste luni poate aparea la multe persoane sau cupluri dorinta de a avea copii. E sezon de sarcini imprevizibile si, de multe ori, nedorite! Este o perioada in care orice avort atrage dupa el o cadere sigura a celor ce recurg la el! Un avort facut in aceasta perioada ii penalizeaza inzecit psihic, fizic, social pe cei ce recurg la un asemenea gest. Adevarat, pot sa apara sarcini la varste extreme, fie adolescenta, fie prag de menopauza, ca si sarcini rezultate din relatii extraconjugale! Dar toti copiii care se coboara acum din cer sunt plini de daruri pentru parintii lor si au misiuni speciale! Vestile despre copii din flori sau adevaruri despre relatii in afara normelor acceptate zguduie convingerile adanc inradacinate, dar putrede!

Opinia publica are nevoie de o revizuire categorica a convingerilor legate de casatorie si relatii! Cine confunda actul de casatorie cu catusele si casnicia cu o inchisoare in care are dreptul sa-si tortureze partenerul practicand santajul, manipularea emotionala si aruncarea vinovatiei isi anuleaza dreptul la iubire. Lilith langa Jupiter in Leu aduce la suprafata sentimente de iubire autentica si leaga oameni pe care-i scoate din relatii sau casnicii care ii devoreaza psihic, emotional, financiar, fizic. Cei ce vor avea curajul de a infrunta opinia publica si de a darama prejudecati legate de casnicie, sex, relatii extraconjugale, copii facuti cu alti parteneri ajung in centrul atentiei. Cei ce isi asuma relatia de iubire dincolo de normele sociale si religioase, cei ce se unesc in iubire, au darul de a-i inspira pe altii.

Relatiile si casniciile binecuvantate au sansa de a se implini prin aparitia pe lume a unei sarcini sau a unui copil in familie. Iubirea se revarsa in ograda unde exista toleranta si deschidere.

Multi sunt insa cei ce si-au incheiat misiunea fata de partenerii lor si, de frica, din confort sau atasament se incapataneaza sa continue ceva ce deja a murit. In aceste relatii, nu e loc decat de suferinta pentru partenerul care nu da drumul. Dar e dreptul lui sa sufere, iar celalalt va trebui sa nu-i refuze acest drept, fara sa se simta vinovat! Cine cedeaza din “mila” si face compromisuri, ca sa nu sufere celalalt, pierde! Cine face saltul spre convingerea ca merita sa fie iubit cu adevarat, poate primi prin Gratie Divina exact acel suflet care sa-i creeze sentimentul ca amandoi sunt continuti intr-o sfera de lumina. Iar asta se intampla, de exemplu, inainte de pronuntarea unui divort sau inainte ca unul dintre parteneri sa consimta la o despartire pe care nu o accepta.

Cine nu-si deschide inima in acest rastimp de cateva luni rateaza oportunitati cu care nu se va mai intalni prea curand. Asa ca sa lasam iubirea si energia fertilitatii sa curga prin noi! Daca partenerul actual este cel potrivit, atunci pot sa apara sarcini miraculoase. Daca unul din parteneri vrea copii, iar celalalt nu, doritorul e posibil sa intalneasca persoana potrivita cu care sa faca un copil, alta decat sotul/sotia. Daca intr-un cuplu nu mai e iubire, atunci Universul actioneaza printr-o terta persoana care taie legaturile dintre cei doi. Iubirea cade asadar ca un fulger ce arde tot ce nu mai trebuie sa fie. Prilej pentru “gura lumii”, pentru cei ce abia asteapta sa aiba ce sa judece: “si-a lasat nevasta pentru alta” sau “si-a parasit barbatul si a ramas gravida cu un artist de circ”. Taberele vor fi mai impartite ca oricand, pe de o parte cei ce se hranesc cu intrigi, mizerii si mondenitati, cei ce considera ca au dreptul sa judece, adica sa se joace de-a Dumnezeu, respectiv cei ce inteleg si recunosc dreptul la iubire si la fericire, dincolo de legaturi facute la starea civila sau la biserica si pastrate cu forta. Toti cei ce se incapataneaza sa lege de ei un partener cu care nu mai au treaba se duc in jos cu totul. Toti cei ce accepta ca iubirea nu leaga, nu constrange, nu manipuleaza, nu santajeaza, urca! “Ce Dumnezeu a unit, omul sa nu desparta”. Deci omul sa nu desparta. Dumnezeu poate, atunci cand stie ca doi oameni se impiedica in loc sa se ajute.

Jupiter si Lilith in Leu, intre 16 iulie si 27 noiembrie 2014, ne incurajeaza sa ne bucuram de realizarile altora. In primul rand, sa ne bucuram de bucuria lor. Sa impartasim fericirea si starea de plutire a celor ce o ating fara sa judecam! Cei ce se concentreaza pe razbunare, pe ranchiuna, pe invinovatire, isi cedeaza tot sufletul si toata energia, se epuizeaza. Aceste personaje nu se iubesc deloc pe ele, intrucat se concentreaza doar pe cum sa-i distruga pe ceilalti, nicidecum pe cum sa-si faca lor bine. A lor va fi cea mai mare cadere… Ei sunt preocupati sa-si discrediteze partenerii sau sa aplice principiul “daca nu te am eu, sa nu te aiba niciun altul, o sa vezi tu”. Si mai si sustin ca vor sa-si pastreze relatia sau casnicia din “iubire”… De aceea si Dumnezeu permite acum relatii si copii in afara normelor, in context extraconjugal, extrarelational. Pentru ca, acolo unde exista asemenea cazuri, razbunarea, manipularea, santajul, vinovatia, sa nu umbreasca bucuria vietii, fericirea si iubirea adevarata!

Ghidati de zodia Leului populata de cele doua astre, oamenii sunt pe cale sa evolueze la nivel colectiv in intelegerea relatiilor, a sexualitatii si a procreerii. Controversele care se nasc acum modifica mentalitati la nivel de grup.

In cuplurile unde nu mai este iubire, nu mai este nici Dumnezeu. Cei ce se vindeca de frica de iubire, de frica de suferinta in doi sau de credinta ca nu merita sa fie iubiti au sansa de a cunoaste pe cineva care sa corespunda celor mai inalte aspiratii ale sufletului lor. Dar le trebuie curaj, pentru ca s-ar putea ca partenerul sa fie incompatibil dintr-un punct de vedere social sau moral: sa fie putin casatorit, sa fie intr-o alta relatie, sa existe o diferenta consistenta de varsta cu plus sau cu minus, sa existe o distanta fizica. Iar Dumnezeu stie intotdeauna ce face! Si, cand vrea, nimic nu este imposibil! Totul e sa stim noi ce vrem si sa cerem! Darurile cam vin prin asumarea perspectivei de a fi etichetat public.

Cuplul si casnicia se redefinesc ca locuri de impartasire a bucuriei atata timp cat ea se manifesta. Cand se intra in suferinta, in tot Cosmosul se degaja energie negativa. Jupiter pune in miscare energie de judecator, iar alaturi de Lilith in Leu masoara judecata dreapta in iubire. Iar Dumnezeu nu vrea sa suferim. Ne vrea fericiti si plini de iubire! Iar cei ce isi asuma public acest statut pot sa fie pusi acum fata in fata cu judecatile si prejudecatile. Dar iubirea ii face invulnerabili si contagiosi pe cei ce o primesc si o amplifica, pentru ca intre ei si cei ce judeca este chiar Dumnezeu. Pentru ca Dumnezeu este iubire…

Sursa: http://valeriupanoiu.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu