duminică, 27 iulie 2014

MESAJ DE LA ASUN SI AKASHA



Din iubire ati fost creati. Voua vi se dau toate cele cerute. Iubirea noastra pentru voi, nu cunoaste margini, este un continuum in manifestare. Inima noastra comuna este izvorul care va alimenteaza clipa de clipa motorul intern al fiintei. Universul este locul vostru de joaca, dragilor, un loc plin de daruri pentru voi, puteti fi ceea ce doriti sa fiti, un loc in care frumusetile se imbina armonios in Creatie. Cerurile va sunt deschise intotdeauna. 

Cand va pierdeti in joc si  uitati, Noi suntem acolo pentru fiecare din voi, sa va soptim drumul catre Casa, catre starea voastra nesfarsita de iubire. Cand va identificati esenta numai cu energia masculina, sau doar cu cea feminina, noi suntem prezenti de asemenea, pentru a echilibra balanta, deoarece echilibrul este o lege divina, este edificiul fundamental pe care este construit acest Univers. 

Dorim sa stiti ca fiecare experienta asimilata de fiecare dintre voi, ne bucura, vedem ca oricat de duri pareti sa fiti cu voi insiva, totul este pentru a invata cat mai bine arta Creatiei, si va slefuiti mereu pentru a duce la perfectiune nivelul unitatii de constiinta.

Intotdeauna va asteptam cu drag cand doriti sa incheiati ciclurile initiatice prin care fiecare poate atinge starea de Creator si va indrumam si incurajam sa va folositi toata intelepcinea pentru a o dobandi. 

Ramaneti ancorati in lumina. Ramaneti treji si aprindeti flacara interioara sa va lumineze calea catre destinul vostru comun de lumina. 

Va respectam si va iubim!!!

Asun si Akasha

Sursa: http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu