duminică, 27 iulie 2014

Linistea dinaintea furtunii - august


Situatia de agitatie si incertitudine din afara granitelor Romaniei vor avea continuitate in desfasurarea evenimentelor, dincolo de zonele de conflict si o serie de acte cu nuanta violenta se va perpetua in continuare, degradandu-se usor, usor raporturile din intreaga lume. Aria violentelor se vor intensifica dinspre lumea araba si vor poposi pe continentul european, pe intreg intervalul lunii august din punct de vedere astrologic. Vom asista in continuare la incidente si evenimente aviatice neplacute dar si la o intensificare a inundatiilor la nivel de mapamond.

Pentru Romania, luna august, va fi din punct de vedere astrologic, ultima etapa de liniste dinaintea furtunii in tot ceea ce o sa insemne raporturile si relatiile intrenationale. Daca pana acum, implicit luna august va aduce o pozitie de echilibru a relatiilor si raporturilor in acest sens, iata ca dupa prima jumatate a lunii si pana catre final de an 2014 dar cu continuitatea de rigoare, intr-un cuvant, prima parte a anului 2015 se vor evidentia destul de vizibil, astrologic vorbind, deprecierea a tot ceea ce inseamna legaturi si raporturi internationale. Pana acum am asistat la o serie de amenintari sau Destinul a pronuntat o serie de acuze la adresa celorlalte forumuri internationale prin atitudinile si gesturile anumitor persoane cu functii mai mult sau mai putin importante, pana acum aspectele au conferit avantaje, protectie, impartialitate si o nuanta echilibrata daca putem spune asa. Imediat dupa luna august situatiile se vor schimba si nu numai pentru tara noastra, cat si pentru celelalte tari, guverne si organizatii internationale. Aceasta depreciere va fi naturala si face parte din Destinul tarii noastre pentru urmatorul interval. Nu voi aduce aici in discutie posibilitatea unui razboi, pentru ca el este practic inceput din primul trimestru al anului cu predilectie luna iunie, astrologic vorbind!
Cu toate acestea, traictoria astrologica pentru luna august in loc sa fie in ascensiune, va fi cu parere de rau tot in regresie. Din prisma anumitor evenimente nationale, indiferent de natura acestora, prin natura intarzierilor si a blocajelor in loc sa evoluam fiecare in dreptul lui, vom trece printr-o perioada de regresie, nemultumiri. Aici nu ca as dori sa fiu pesimist, ci pentru ca precipitarea evenimentelor dar si apanajele vor fi vizibile pentru tot omul de rand. Incepand de la persoanele cu functii care vor fi in continuare provocate de catre Destin, caderi si succesiuni scandaluri si provocari politice, in care rasturnarile de situatii produc nemultumiri dar vor afecta si traictoria bunului mers al aspectelor prin natura lor.
Dincolo de provocari, se vor lua si o serie de masuri, imediat dupa data de 06 august, dar prin care nuanta provocarilor, discutiilor si a scandalurilor publice vor creste in intensitate. Dinamismul, actiunile dar si potentialul fizic vor trebui echilibrate dincolo de toate actiunile blocate intentionat la un moment dat. O crestere a ratei agresivitatii verbale, calomnioase si bineanteles gestionarea unor situatii interne deficitar vor aduce in prim plan nemultumirile oamenilor.
Referitor la sistemul sanitar, medical care va pune in evidenta continuitatea unor evenimente care prin natura lor pot soca si aici as mentiona, pericolele care vizeaza elementul foc dar si accidentele vor deveni pentru a nu stiu cata oara subiecte cu iz de scandal la nivel national. Insa principalele evenimente ale lunii august vor viza imprumuturile si aspectele financiare sau achizitiile. Cativa pasi importanti vor fi facuti, insa fara a indrepta situatiile. Insa sa nu ne mire faptul ca o serie de decizii, masuri, depreciere sau crestere a monedei nationale vor fi subiecte de discutii. In orice caz, aspectele financiare dar si achizitiile nu vor fi altceva deat masuri aduse din punct de vedere al relatiilor dintre planete care sa speculeze situatiile de moment.
Referitor la schimbarile pentru clasa politica din Romania, vom observa o continuitate a opozitiei. Iar referitor la alianta PDL si PNL in plan astrologic a fost creata aceasta fuziune intr-un moment nefavorabil, lasand deoparte analiza politica de moment pe care o fac analistii. Asemenea momentului astrologic cand USL s-a infiintat intr-un parteneriat nefavorabil din punct de vedere astrologic. Va fi o situatie de revenire privita ca o iluzie, pentru ca desi anumite aspecte par sa se consolideze, ele vor fi esuate inca de la bun inceput. Atacurile si pornirile acuzatorii pe secna politicului din tara noastra vor creste in intensitate si replicile vor fi dure. Un razboi nevazut va fi vizibil prin efecte si disputele care vor continua sa aduca la suprafata evenimente din trecut care nu au fost prin natura lor chiar atat de ortodoxe. Calomnieri, denigrari, nu m-ar mira sa asistam si la violente fizice dincolo de toate aceste forme de amenintari verbale. Referitor la relatiile si raporturile internationale, aici vom cunoaste o revenire si schimbul dur de replici va mai fi estompat. Si daca ar fi sa privim in normalitatea lucrurilor si aspectelor, tot ceea ce s-a intamplat pana acum, in plan astrologic este explicabil si asta mentionam in evenimentele descrise de mine, ca anul 2014 va fi o perioada a conflictelor, denigrarilor si arestarilor care vor aduce acea continuitate de lupta acerba a institutiilor statului pentru solutionarea anumitor disfunctionalitati.
Vom asista in continuare la acele jocrui de putere subtile si care prin natura lor vor implica justitia, coruptia dar si imaginile patate ale principalelor institutii importante din stat. Interesant, ceea ce se preconfigureaza la orizont, dincolo de valul arestarilor, consider ca din punct de vedere astrologic, cei mai predispusi in a fi afectati, vor fi oamenii politici sau cu implicatii politice, medicii dar si inaltii prelati din randurile bisericii, profesori universitari care prin actiunile lor vor produce prejudiii si nu in ultimul rand magistratii care vor fi afectati in imaginea lor datorita subtilitatilor si jocurilor de culise. Provocarile cele mai dure vor fi indreptate catre institutiile bisericii si cele ale justitiei dar si unitatile de invatamant cu specific universitar. Va fi un interval luna august, care prin natura lui va scoate la suprafata eliberari la care nu se va astepta nimeni. In concluzie, scena politcului in Romania va fi perturbata si intarziata prin decizii, actiuni si formele principale de manifestare, vizibile in randurile societatii romanesti care va produce dezgust si indignare in randurile oamenilor de rand.
In plan financiar, majoritatea actiunilor vor fi blocate in prima jumtate a lunii si nemultumirile vor fi pe masura. O piata in scadere, cu toate ca se va marja pe ajutorul si imprumuturile sau colaborarile cu formurile internationale in solutionarea si implicarea unor probleme cu iz finainciar. Se va drori implementarea unor masuri si actiuni care prin natura lor sa aduca o schimbare pozitiva, dar toate aceste jocuri, vor fi doar de suprafata. Un blocaj si apanaj economic se va resimti iar factorii decizionali vor fi in instabilitate.
Se vor incerca o serie de reformulari in industria mineritului si exploatarilor in tot ceea ce inseamna pamant sau resurse naturale ale Romaniei, dar in continuare situatia si amplificarea extragerii gazelor de sist vor produce agitatie in randurile militantilor impotriva acestor noi decizii.
O sa fim martorii unor evenimente care vor soca la modul atitudinii in raporturile si relatiile dintre politicieni si minoritatile din tara noastra. Va fi ca un fel de pact si accept, fapt care va pune in dificultate principalele institutii guvernamentale din tara. Aici, populatia va fi profund nemultumita pentru ca se va insista pe o “asociere” cu reprezentantii politici si nu numai a minoritatilor, ceea ce va aduce de la sine indignarea in randurile cetatenilor romani. Insa prea ulte nu se vor putea face.
Insa dincolo de toate aceste aspecte in normalitatea lor si care mintea, ratiunea umana nu le pot distinge ci doar simti ca si efecte, Destinul tarii va aduce in continuare nuantele protective si care prin incredere in propriile forte dar si Credinta dimensiunile si lectiile socioumane la care vom fi martori aduc pentru unii o schimbare iar pentru celelate categorii de persoane materialiste prin nuantele lor vor creste in intensitate dificultatile si lectiile de viata.
In plan meteorologic, dincolo de predictiile INMH, vom asista in continuare la extremitatile vremii si dincolo de caldurile care se anunta la orizont vor predomina nuantele de scadere a temperaturilor, fenoneme de tornade in tara noastra dtorita scindarii de curenti calzi si reci. Astrologic, problema principala va fi oscilatia brusca a presiunii atmosferice si umiditatea crescuta care va predispune la afectarea starii de sanatate a populatiei. Din punct de vedere a miscarilor seismice, o perioada de liniste care nu ar trebui sa ne precipite sau sa ne ingrijoreze. Alunecari de teren si inundatii, iar in perioada 05 – 15 august eruptiile solare care vor aduce acele valuri de caldura exacerbata!
Luna august in intensitatea ei, va fi linistea dininaintea furtinii care va veni incepand cu toamna anului 2014 si care prin viteza evenimentelor e vor urma poat nuanta clar si vizibil dificultatile anului care va urma 2015, pentru ca incet, incet, din luna septembrie, vom patrunde catre ceea ce numim noi astrologii noul an cu evenimente intense pentru Romania.
Ca si concluzii de final, schimbarile finainciare si revendicarea unor tinuturi din partea minoritatilor dar si atitudina defectuasa in gestionarea problemelor sociale din partea autoritatilor vor pune la indoiala buna si dreapta credinta in institutii si alte forumuri decizonale. Interesul si punerea in aplicare a unor resurse naturale de pe teritoriul tarii noastre vor aduce acele nuante ale agresivitatii vizibile. O luna in care dincolo de bine si de rau pentru a nu stiu cata oara in acest an tara noastra va fi provocata iar reactiile din partea autoritatilor vor fi ca si pana acum, valente ale incertitudinii si dezorientarii, a unui management defectuos in care pot domni doar reactiile brutale de moment. La nivel de declaratii in raporturile si realtiile internationale vor fi facute noi amenintari iar unele fara discermant care pot pune in dificultate opiniile cetatenilor. Va creste fenomenul infractional si rata suicidului pentru intervalul primelor doua saptamani de manifestare a planetei Saturn care vine cu un Destin karmic.
Dincolo de toate calculele si operatiile astrologice, protectia Divina va fi vizibila si latura Credintei din om va cunoaste in continuare dincolo de valul de epidemii la care suntem predispusi o intelegere subtila a incercarii credintei prin care va trece poporul si societatea romana.
Pae si Liniste Launtrica.

Sursa: http://constelatiadestinului.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu