marți, 1 iulie 2014

Ezoteric: Afla-ti NUMARUL si CALEA vietii

Numerologia iti impartaseste secretele ei!
Stiinta care se ocupa cu analiza numerelor si in mod deosebit cu analiza semnificatiei numerelor este numerologia cum mai mult ca sigur stiati deja. Asa cum spun de fiecare data, aceste stiinte au capacitatea ca prin analiza lor sa ne dezvaluie lucruri interesante despre personalitatea noastra, despre ce se intampla in viata noastra si chiar despre ce se va intampla.
Niciodata o astfel de stiinta nu va furniza o data exacta cand va avea loc un eveniment important, dar ne va da indicii pretioase pe care le vom intelege de cele mai multe ori atunci cand suntem pusi in anumite situatii.
foto: busola, Shutterstock
De data aceasta vreau sa te ajut sa descoperi numarul vietii si odata cu el, calea ce ti-a fost dat sa o urmezi.
Cum se calculeaza numarul vietii?

Sa spunem ca ziua ta de nastere este 20 iunie 1987.
Numarul se caluleaza in felul urmator: ziua + luna + anul
Ziua: 2 (2+0 = 2)
Luna: 6
Anul: 7 (1987 = 1+9+8+7 = 25 = 2+5 = 7)
Numarul vietii: 2+6+7 = 15 = 1+5 = 6
Semnificatiile fiecarui numar:


Numarul 1

Asa cum probabil era de asteptat, numarul unu reprezinta independenta, putere de conducere si spirit de lider. Acestea sunt principalele calitati care vin odata cu acest prim numar al vietii. De asemenea, ambitia este un alt element caracteristic numarului unu.


Numarul 2

Numarul doi semnifica diplomatie si putere de gandire. In acelasi timp, cei care poarta acest numar sunt persoane care stiu sa asculte, persoane echilibrate ce ascund o sensibilitate aparte ce se poate transforma foarte usor in emotie.


Numarul 3

Acest numar ne indica enterteinment, optimism si socializare. Talentele actoricesti, artistice si tot ce se afla in zona de creatie sunt caracteristice acestui numar magic. Ca si aspect negativ amintim pesimismul si comoditatea.


Numarul 4

4 Este numarul ce semnifica munca si determinare. Concentrarea si focusarea pe lucrurile prioritare sunt iarasi caracteristici ale acestui numar. Planificarea si organizarea sunt punctele cheie pe care acest numar le transmite unei persoane.

Numarul 5

Aventura! Asta ne inspira numarul 5: Aventura si calatorie. Si pana la urma, ce poate fi mai frumos decat experientele unei calatorii in jurul lumii sau a unei aventuri inedite? Curiozitatea acestui numar duce la o gandire progresiva dar si la impulsivitate.


Numarul 6

Se spune ca numarul 6 este cel mai bun numar al vietii si asta pentru ca este un fel de aducator de pace. Reuseste sa calmeze spiritele atunci cand este nevoie, dar adesea poate sa intervina in lucruri ce nu il privesc.


Numarul 7

Numarul 7 ne duce cu gandul la filozofie, la mari ganditori, la savanti. Cei caracterizati de acest numar sunt buni analisti si isi indreapta atentia catre stiintele exacte precum matematica.


Numarul 8

Numarul opt este patronat de bani, iar cei pe care ii reprezinta acest numar sunt persoanele intreprinzatoare care reusesc foarte usor sa obtina un succes material incredibil.


Numarul 9

Persoanele dominate de acest numar au un spirit umanitar foarte bine dezvoltat si ii caracterizeaza compasiunea pentru cei din jur. Sunt in acelasi timp si foarte carismatici si dispusi intotdeauna sa ajute.
Numere speciale (maestre):


Numarul 11

Acest numar special este o extensie a numarului 2, dar cei care traiesc sub semnul acestu numar risca adesea sa devina persoane foarte sensibile. Au o spiritualitate si un intelect foarte bine dezvoltate ceea ce le ajuta sa vada lumea cu alti ochi si din alta perspectiva.


Numarul 22

Numarul 22 duce semnificatiile numarului 4 la un alt nivel. Cei care au acest numar ca si numar al vietii isi duc pasiunea la rangul de caz umanitar. Vor sa dezvolte afaceri care sa vina in ajutorul omenirii si sa imbunatateasca stilul de viata al oamenilor.

Sursa: horoscop.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu