marți, 1 iulie 2014

RECLAMA - SEMINAR 03.07.2014

Dragii mei, va invit la evenimentul "SEMINAR 03.07.2014", sustinut de Mihaela Popescu, Profa de Geogra si Marinela Stejar.
Tematica este deosebit de interesanta.

Iata anuntul evenimentului:

“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!

Mihaela Popescu, Profa de Geogra si Marinela Stejar, va invita Joi, ora 18:30, 03.07.2014, la seminarul intitulat  “Calatorie spre interiorul fiintei noastre ”.

Tematica intalnirii este urmatoarea:
I. Campul Mer-Ka-Ba  si calea spre Inima Noastra Sacra, Divinitatea din noi - Modulul 2.
a)  Despre Frecventa de Rezonanta Schumann a Pamantului si momentul de Solstitiu - semificatii/constientizarea  transformarilor care se produc in noi si pe planeta si conexiunea cu campul Merkaba.
b) Meditatie:  activarea  stelei cu opt raze si conectarea la Inima Noastra Sacra (Sinele Divin); constientizarea/conectarea la corpul de lumina si la o stare unificata si in perfect echilibru a fiintei noastre fizice(3D).
Prezinta: Mihaela Popescu, Profa de Geogra

II. "RECUNOSTINTA - MARELE  MULTIPLICATOR AL VIETII"
Meditatie:  Iubire catre Mama Pamant  - conectare/vindecarea Mamei Pamant
Prezinta Marinela Stejar ( psiholog, absolventa a Facultatii de Parapsihologie si Stiinte Cognitive, practician radiestezist, reiki, tehnica radianta, terapeut bioenergo-terapie si psiho-terapie, practician in vindecare reconectiva si reconectare)

III. Meditatia Magnetismul Inimii - meditatie de dezvoltarea magnetismului inimii de a atrage in viata noastra oportunitatile, abundenta, persoanele potivite si necesare pentru a ne implinii cu usurinta si armonie drumul/misiunea pentru care ne-am nascut.
Prezinta: Mihaela Popescu, Profa de Geogra
Seminarul va avea loc intre orele 18:30-21:30, 03.07.2014, in aceasi locatie in care s-au desfasurat si seminariile anterioare si care oricum va fi anuntata si prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.
Pretul seminarului – 35 RON.
Va rog sa confirmati participarea la seminar la adresa de e-mail:

mihaela_popescu2007@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu