duminică, 10 august 2014

Activarea glandei pineale, Privitul la Soare si ADN-ul



Glanda pineala este centrul primirii razelor soarelui, iar de acolo acestea ajung in diferite parti ale corpului. De asemenea, glanda pineala este receptorul energiei coroanei – Sahasrara – care detine o cantitate incredibila de informatii despre trecutul tau, cine esti ca suflet, viitorul tau, evolutia ta si intreaga instorie a Universului. Totul este stocat in Sinele Superior, in marea constiinta universala.
Ar fi imposibil ca aceste informatii sa ne fie transmise toate o data, de aceea glanda pineala actioneaza asemenea unui turn de coordonare radio. Astfel, glanda pineala este receptorul tuturor surselor de lumina: lumina Sinelui Superior, lumina soarelui, lumina lunii si lumina stelelor. De asemenea, glanda pineala are capacitatea de a decoda informatiile care sunt stocate in aceste frecvente de lumina.
Influenta este o influenta magnetica; aceasta nu este o lumina electrica, ci o energie gravitationala. Lumina si magnetismul sunt unul si acelasi lucru. Pamantul este magnetizat de Soare; toata creatia de pe Pamant se afla in armonie cu campul magnetic al Pamantului, iar acesta se afla la randul sau in armonie cu campul magnetic al Soarelui, iar acesta se afla in armonie cu campul magnetic al altor sisteme solare din Calea Lactee Acestea, se afla in armonie cu alte sisteme din Univers. Cu alte cuvinte, totul este un singur sistem. Fiecare celula poarta acelas cod de ADN, iar prin armonizarea noastra la frecventa de lumina si la informatiile acestor frecvente, suntem capabili sa ne reorganizam ADN-ul. Aceasta structura ierarhica ilustreaza cum sistemul nostru solar – soarele – este conectat cu alte energii din Univers. Soarele este cea mai apropiata resursa care ne poate ajuta sa ne reorganizam ADN-ul.
La nivel macro exista planeta noastra, universul si galaxiile. La nivel micro, modul in care aceasta structura functioneaza in interiorul tau este acesta: glanda pineala este receptorul luminii solare, iar aceasta distribuie lumina in organismul nostru. La un nivel mai profund, fiecare celula a organismului are propriul sau soare, acesta fiind nucleul celulei. Precum soarele magnetizeaza toate fiintele cu razele sale, in acelasi mod glanda pineala magnetizeaza fiecare celula a organismului fizic. Aceasta este coordonatorul luminii in organismul uman. Sistemul din interiorul organismului care poarta lumina arata ca o retea de fire care  trece prin fiecare celula a corpului. Este o spirala, o bobina purtatoare de lumina. Aceasta spirala este cunoscuta ca fiind ADN-ul uman.
Echilibrandu-ne acest centru energetic ii imbunatatim acestuia capacitatea de a primi lumina si de a creste competentele sale magnetice. Astfel contribuim la activarea si magnetizarea fiecarei celule a organismului uman. Astfel, prin exercitiile de stimulare ale acestei glande, printr-o alimentatie corecta si prin energia oferita de razele soarelui putem deveni responsabili de propria noastra capacitate mentala si putem dispune de un acces direct la acest centru energetic care primeste date cosmice direct de la sursa, eliminand astfel toate urmele de confuzie din viata noastra.
Glanda pineala
Energie nativa – electrica statica
Aspecte native – inteligenta, intuitie, perceptii extrasenzoriale, imaginatie
Culoare – violet
Scop – sporirea claritatii mentale si a intutiei
Simtomele dezechilibrelor – dureri de cap, presiune in zona sinusurilor si in jurul ochilor, cataracta, glaucom, insomnie, paranoia, depresie
Limbajul unei glande pineale echilibrate
Atunci cand glanda pineala este echilibrata, claritatea mintii este o stare obisnuita si naturala pentru tine. O minte echilibrata si linistita face din tine o prezenta puternica in aceasta lume. Nu ai nevoie de mijloace externe pentru a-ti pastra aceasta stare de calm si dispui de resurse nelimitate  de inteligenta. Ceilalti te respecta pentru gandirea ta rapida si pentru abilitatea de a vedea lucruri dintr-o perspectiva clara. Viata pentru tine este o serie de sincronicitati si simti fluxul vietii moment de moment.
Limbajul unei glande pineale dezechilibrate
Atunci cand la nivelul acestei glande exista dezechilibre, simti o lipsa de claritate mentala, de memorie si simti o incapacitate de a face fata stresului. Te afli in imposibilitatea de a ramane concentrat si eficient, incalabil de a ramane concentrate pentru a vindeca tiparele de gandire negativa si de a vedea lucrurile dintr-o perspectiva clara.
Puterea naturala a creierului tau
Activarea glandei pineale te poate ajuta sa-ti recapeti puterea naturala a mintii tale, darul tau primit la nastere. Intuitia ta se afla intr-o stransa legatura cu glanda pineala situata in centrul creierului tau. O glanda pineala calcifiata te face sa uiti ca esti intradevar o fiinta minunata si plina de daruri.
Darul puterilor extrasenzoriale
Foarte multe persoane considera ca aceste daruri le sunt oferite doar unor persoane speciale. De fapt, aceste “daruri” nu sunt nimic altceva decat consecinta unei glande pineale active. Schimbarea obiceiurilor alimentarea si tehnica privirii soarelui – despre care am discutat pe larg intr-un articol anterior - iti poate readuce aceste daruri in viata ta.
Sursa: http://www.e-dimineata.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu