duminică, 10 august 2014

Glanda Pineala: Punctul de Conexiune intre Corp si Suflet

Glanda pineala are diverse denumiri precum epiphysis cerebri, epiphysis sau al treilea ochi. Aceasta mica glanda endocrina este situata in vertebrele creierului. Este denumita dupa forma sa conica. Ea produce un hormon care poate afecta regularizarea somnului si trezirii. Acest hormon este numit serotonina derivat melatonina. 

Ceea ce multi nu stiu despre aceasta glanda este ca ea conecteaza sufletul tau la corp. Odata ce glanda pineala este activata la lumea spirituala, incepeti sa simtiti ca aveti puterea de a sti tot ce este in jurul vostru. O glanda pineala corect reglata va va duce in cealalta dimensiune, care este cunoscuta ca proiectie astrala sau vizualizarea de la distanta. Aceasta frecventa corespunzatoare poate fi realizata prin meditatie, yoga sau metode oculte. 

Cel mai bizar lucru despre aceasta glanda pineala este ca cineva poate avea controlul fizic al altei persoane prin ea. Prin imbunatatirea si folosirea de vechi metode vei putea controla actiunile altor persoane si chiar si gandurile. Fosta Uniune Sovietica si alte organizatii au facut cercetari ani de zile si au descoperit o multime de lucruri interesante despre aceasta glanda pineala. Multe civilizatii din istoria omenirii, vechii romani si egiptenii au cunoscut secretele despre al treilea ochi si l-au descris folosind simbolul ochiului. Este mentionat si in cultura catolica la Roma. 


Acest lucru poate fi un pic uluitor, dar glanda pineala poate fi gasita pe spatele bacnotei Dolar. "Ochiul care vede tot" pe partea din spate a bancnotei este de fapt capacitatea de a sti gandurile si actiunile oamenilor calatorind intr-o alta dimensiune. Cunoscand gandurile altei persoane, tu o poti controla pe el sau ea. Cercetarile au mers mult mai departe decat va puteti imagina. Se spune ca exista anumite ore de timp in noapte in care creierul elibereaza substante chimice care va permit sa va puteti conecta la anumite energii.

Fluorul, care predomina in alimente, bauturi si apa este periculos pentru glanda pineala. Distruge capacitatea sa de a echilibra hormonii produsi in corpul nostru. Un studiu realizat de Dr. Jennifer Luke s-a dovedit ca aceasta parte a creierului absoarbe majoritatea fluorului decat orice alta parte a creierului. Cel mai bun mod de a evita acest lucru este sa consumati apa distilata. Daca nu ai grija, corpul tau se poate deconecta de suflet. Nu veti mai avea conexiunea cu Dumnezeu si veti deveni sclavii acestei societati nemiloase


Sursa: www.secretele.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu