duminică, 10 august 2014

Cele 6 legi metafizice ale SUCCESULUI si PROSPERITATII


Exista 6 legi metafizice ale Prosperitatii. Sunt principii inviolabile care dicteaza viitorul unei persoane, succesul si prosperitatea sa.

1. Legea Metafizica a radiatiei umane

Legea Metafizica a radiatiei umane recunoaste faptul ca fiecare persoana este o sursa de energie care radiaza o karma de ganduri, sentimente si emotii sau „vibratii”. Am putea spune ca suntem „magneti vii” si surse de energie. Aceasta lege ne invata ca radiem energia noastra unica si ca atragem in viata noastra acei oameni si acele intamplari care sunt in concordanta cu gandurile noastre unice. Atragi catre tine, ceea ce radiezi dinspre tine, fie ca este negativ, fie ca este pozitiv. Oameni care gandesc in mod similar, au tendinta de a se apropia unii de ceilalti. Iata de ce, majoritatea prietenilor tai apropiati au tendinta de a gandi asemantor.
De asemenea, poti imediat recunoaste oamenii buni, datorita aurei pe care o genereaza. Ei isi atrag cu usurinta prieteni si oamenii in mod instinctiv au incredere in ei. Aceasta se intampla datorita Legii Atractiei. Intr-un anume fel, adevarata natrura a acestor oameni straluceste si ceilalti stiu instinctiv cum sunt cu adevarat, dincolo de personalitate sau invelisul corporal.

2. Legea metafizica a gandurilor

Esti ceea ce mananci si devii ceea ce gandesti. De ani de zile auzi aceasta sintagma – „esti ceea ce mananci”. Este adevarat, insa adevarat este ca „devenim ceea ce gandim”. Ceea ce radiezi, atragi. Ceea ce gandeste o persoana in mod constant este atras in viata sa. Ii cunoasteti pe acei oameni care au o mare pasiune. Nu este intamplator ca decorul vietii lor este in mare parte format din elemente ale pasiunii lor. Acea preocupare devine realitate in viata sa.
Vizualizarea succesului aduce schimbari in viata noastra. Noi stim ca ceea ce ne dorim va deveni realitate. Trebuie sa privim pozitiv si cu optimism, pentru a atrage aceste lucruri in viata noastra.

3. Legea metafizica a dezvoltarii continue

Legea metafizica a dezvoltarii continue iti arata ca nu poti sa ai succes in viata daca nu evoluezi din punct de vedere mental. Este vorba despre faptul ca „omul, cat traieste invata”.
Trebuie sa cautam mereu sa evoluam, sa ne imbunatatim cunostintele. Trebuie sa accedem mereu catre „a fi mai buni”. Iata de ce trebuie sa fim deschisi la a invata, la a afla tot timpul noi si noi lucruri, care ne ajuta sa evoluam atat spiritual, mental, cat si emotional. Procesul invatarii trebuie sa fie perpetuu, trebuie sa accepta cu umiliinta ca putem invata de la oricine, de la un copil sau chiar si de la un animal. Deschide-ti perceptiile si evolueaza!

4. Legea metafizica a propriului drum

Legea metafizica a propriului drum ne arata ca suntem fericiti si impliniti atunci cand ne urmam calea, atunci cand lucram in domeniile care ne reprezinta, atunci cand facem ceea ce ne place. Trebuie sa fim capabili sa ne exprimam individualitatea si creativitatea sau… vom deveni doar niste roboti nefericiti care executa ceea ce „ar trebui” si nu ceea ce simt ca trebuie sa faca. Daca simti ca alegerile tale au fost controlate de catre altii sau de catre circumstanele din viata ta, atunci te vei gasi intr-o stare de nefericire constanta.
In viata ta personala este foarte important sa simti ca ai controlul. Adolescentilor nu le place sa fie controlati de catre parinti, in cupluri exista multa nefericire atunci cand unul dintre ei acapareaza viata celuilalt. Toata lumea isi doreste sa fie in controlul propriei vieti. Ca sa fim fericiti in viata, raspunsul la intrebarea „Cine imi controleaza viata?”, trebuie sa fie mereu „Eu”.

5. Legea metafizica a alegerilor pozitive

Majoritatea oamenilor care au succes in viata traiesc dupa "Legea metafizica a alegerilor pozitive". Acesti oameni recunosc faptul ca in fiecare zi, sunt realmente sute de alegeri pe care trebuie sa le facem, iar fiecare dintre aceste alegeri, poarta cu sine consecintele sale. Acesti oameni stiu ca exista o cauza si un efect in tot ceea ce fac. Tot ceea ce se intampla in viata ta acum a fost adus de catre alegerile pe care le-ai facut in trecut.
Oamenii de succes fac alegeri cu grija si cu intelepciune fiindca stiu ca ceea ce aleg in prezent creeaza viitorul. Acesti oameni muncesc din greu si se astepata la rezulatate pozitive. In contrast, oamenii care nu au succes nu fac alegeri constiente. Ei cred ca tot ceea ce li se intampla este un accident si ca nu au niciun control asupra destinelor lor, cand de fapt sunt chiar ei aceia care isi creeaza viitorul, prin intermediul alegerilor pe care le fac.
Acesti oameni se considera victime ale circumstantelor si nu au teluri de termen lung. Spera la tot ceea ce este mai bun, dar nu fac absolut nimic pentru a obtine acest „ce e mai bun”.

6. Legea metafizica a asteptarilor pozitive si a convingerilor puternice

Aceasta lege ne spune ca tot ceea ce credem cu toata convingerea, asteptand sa se intample cu incredre, devine o profetie ce prinde forma in viata. Trebuie sa crezi ceva cu o convingere absoluta si sa te astepti ca acel ceva sa se materializeze. In tine insuti se afla forta de a crea spatiul pentru succes!

Oamenii cu cel mai mare succes in viata traiesc dupa aceasta lege. Ei anticipeaza succesul si se astepata sa aiba succes; in consecinta il ating.
Ingrijorarea este chiar in opozitie cu aceasta lege. Gandindu-te, vorbind si imaginand ceea ce nu vrei sa se intample, ajungi in final sa triesti si in realitate aceste temeri; adica „de ceea ce iti este frica nu scapi”. De aceea trebuie sa aplicam legea metafizica a asteptarilor pozitive in tot ceea ce facem.
Un articol via theSpiritScience.net

Sursa: www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu