marți, 9 august 2011

Ce se intampla la Londra? Unde e politia? Ce se urmareste? Oamenii sunt dezbracati şi jefuiti pe strada …

Citez din articolul Unde e poliţia britanică? Oamenii sunt dezbrăcaţi şi jefuiţi pe stradă VIDEO:
Situaţia de la Londra şi din alte câteva mari oraşe britanice a scăpat total de sub control, după ce sute de tineri au vandalizat şi au jefuit magazine. Poliţia pare complet depăşită de situaţie. Potrivit Daily Mail, bandele de răufăcători au dezbrăcat simplii trecători şi le-au luat bunurile pe care le aveau asupra lor.
Aceste poze, obţinutute de pe site-urile de socializare, au şocat opinia publică din Regatul Unit şi au făcut deja înconjurul lumii. ,,Pur şi simplu şocant”, titrează Daily Mail poza cu un tânăr din Deptford obligat să-şi dea hainele jos în mijlocul străzii de un bărbat de culoare, probabil înarmat. În altă poză, apare o femeie lăsată în pielea goală de hoţii care i-au luat absolut tot, surprinsă chiar lângă un agent de poliţie.
Internetul este plin de astfel de mărturii despre incidente similare, produse noaptea trecută la Londra şi Birmingham. De-a dreptul terifiantă este o înregistrare, în care o bandă de răufăcători opresc un tânăr, aparent turist asiatic, cu faţa plină de sânge, şi îi scotocesc prin rucsac. Deşi se opune, victima este lăsată fără o cameră de luat vederi. Şi asta, la lumina zilei.
Toată lumea se întreabă unde sunt poliţiştii şi promisiunile autorităţilor că nu vor tolera actele de vandalism şi jafurile.
Vizionati va rog si:
http://webtv.realitatea.net/extern/daily-mail-a-publicat-poze-cu-trecatori-lasati-in-pielea-goala-pe-strada
Cititi va rog si:
Video: LONDRA IN FLACARI
 
Sursa: Saccsiv’s Weblog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu