marți, 9 august 2011

Un nou 1907?

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com
Majoritatea se ocupa astazi de burse. Care, cred eu, nu ne vor aduce sfarsitul lumii. Inca. Inceputul unei noi crize … categoric. Dar prabusirea totala nu va sosi acum. Doar se va adanci saracia. Tot astazi se mai vorbeste despre rascoala inceputa la Londra si care s-a propagat in alte 3 orase britanice, capatand din ce in ce mai mult aspecte ale luptei violente de clasa. Pentru ca vandalii de acolo au folosit moartea unui cetatean ca pretext pentru demararea unei ample manifestari a infractionalitatii. Dar s-a extins in alte 3 orase. Derbedeii de pe strazi au intrat in restaurantele oamenilor cu bani si au inceput sa-i jefuiasca pe acestia. Au inceput sa opreasca londonezi albi si sa-i bata pe strazi, in timp ce ii obliga sa se dezbrace. Daca asta nu incepe sa semene a razboi civil… nu stiu ce altceva ar putea fi. Prin metode gresite si indivizi nepotriviti, dar incepe sa se contureze o ideologie- saracii au pornit lupta cu bogatii.
Romania. Zilele astea infractionalitatea loveste, ca de obicei, tara si romanii. Astfel un membru PDL, fiu al unui deputat PSD (sa mai zica cineva ca partidele nu se inteleg intre ele!) a intrat cu pistolul in tribunal. Pentru ca, fiind al cui trebuie, nu a intrat in incinta pe la intrarea plebei, unde exista paza si detectoare de metale. Ci impreuna cu liota de avocati, pe la intrarea separata. Un alt caz petrecut recent- un barman a fost batut de un fost luptator de K1 pentru ca nu i-a mai dat de baut prietenului fotbalist. Acela fiind deja beat. Barmanul a primit un pumn, s-a dezechilibrat, a cazut si s-a izbit cu capul de ceva contondent. Si tocmai a murit. Alt caz. Un brancardier a fost injunghiat de un nenorocit care venise la spital sa primeasca ajutor/medicatie/masa. Nu se stie sigur. Cert e ca brancardierul a fost injunghiat… Un alt caz, chiar de acum o ora. Pe autostrada o masina ce transporta bijuterii de aur a fost oprita in trafic de falsi politisti si jefuita. De 23 sau 43 de kg de aur, agentiile de presa se contrazic in privinta cantitatii sustrase. Masina era neblindata, nu avea paza sau altceva. Deorece a fost oprita chiar pe autostrada denota ca fapta a fost comisa in urma unui pont. Vorbim despre cineva din interior care a povestit mai departe ce se transporta, cand si pe unde.
Romania in timpul asta disponibilizeaza politisti, le taie salariile si se incuscreste cu bulibase.
Mama mea, om cu experienta de viata, spunea ca vede aceste evenimente de la noi din tara ca pe un razboi final dintre bande/mafie si reprezentantii legii. Infractorii au simtit ca acum sistemul este slab deci vor face tot posibilul sa-l puna pe butuci. Adica… e care e pe care. Ce se intampla acum in Romania este de fapt un razboi intre bande, pe viata si pe moarte. Si in functie de cine va castiga ne vom putea lua adio de la lege sau o vom reinstitui pe strazi. Razboi civil in toata regula!
Ce desparte Romania de azi de Marea Britanie? Civilizatia proprie paturii de mijloc engleze. In rest suntem identici – noi poporul roman si ei imigrantii ce au pornit rascoala londoneza. Saracie, infractionalitate, politie depasita de situatie, si multi bogati care sfideaza foamea maselor prin etalari obraznice ale potentei financiare.
Atentie Romania! Ne apropiem din ce in ce mai tare de apogeu. Daca o noua criza mondiala se va declansa (si e doar o chestiune de timp) e posibil sa asistam la un nou moment 1907…
Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
  

Sursa: Digerate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu