marți, 9 august 2011

MESAJ DE LA ARHANGHELII GABRIEL SI METRATRON

Lumina, multa lumina vine peste voi! In curand, veti fi nevoiti sa faceti alegerea daca mergeti spre lumina sau daca alegeti sa ramaneti in intuneric.
Cautati inauntru vostru si veti gasi raspunsul la aceasta alegere pe care trebuie sa o faceti; veti gasi puterea sa faceti aceasta alegere, care nu va fi una foarte usoara. Evenimentele ce vor urma, va vor obliga sa faceti aceasta alegere.
Lumina, este lumina calda a lui Dumnezeu, este lumina cunoasterii ADEVARULUI DIVIN, caci Dumnezeu nu v-a creat sa stati in intunericul nestiintei!
Scuturati-va si spargeti blocajele pe care vi le-ati autoimpus in decursul vremurilor si pe care vi le-au impus cei ce au dorit sa va conduca! Dumnezeu va creat sa fiti liberi, sa atingeti cunoasterea suprema! Atunci, si abia atunci, nu o sa va mai temeti de nimic si o sa puteti sa activati farama de DUMNEZEIRE, pe care o aveti fiecare din voi in mintea si in sufletul vostru. Atunci si doar atunci, veti deveni una cu CREATORUL NOSTRU SUPREM, DOMNUL NOSTRU DUMNEZEU!
Nu va temeti de ce cele ce vor veni! Ele sunt scrise sa vina! Ele au fost stabilite sa vina.
Voi doar trebuie sa alegeti LUMINA si nu intunericul!
Alegeti LUMINA si veti evolua in forma superioara care va fost stabilita la facerea lumii!
Dumnezeu sa va binecuvanteze cu cunoasterea deplina a  ADEVARULUI DIVIN!
Acesta este mesajul, pe care noi arhanghelii Domnului Dumnezeu, Metratron si Gabriel, am fost insarcinati sa vi-l aducem voua!
Asa sa va ajute Dumnezeu!

Mesaj preluat de Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu