sâmbătă, 27 august 2011

Marele cutremur se apropie

Pe 4 Martie 2011 se implinesc 34 ani de la devastatorul seism care  a luat mii de vietii. Acesta a  avut loc la  adancime de 93 kilometri, dar a fost un cutremur multisoc, antrenand mai multe focare. Orientarea efectelor a fost catre Sud-Vest, zona care a facilitat si intensificarea lor. Desi cutremurul din 1940 a fost mai puternic, efectele celui din 1977 au fost mult mai mari.
Dupa analiza astrologica a celor mai puternice cutremure de pamant care au avut loc pe teritorul Romaniei, am indetificat configuratia astrala care poate declansa unul  asemanator. Se intrevede in viitorul apropiat un seism care va depasi 7 grade, pe scara Ricther, urmat de multe  pierderi de vietii omenesti si pagube materiale.
Chiar daca seismologii  spun ca nu vom avea un cutremul decat prin 2016, noi trebuie sa fim pregatiti pentru a face fata cutremurului catrastrofal care va avea loc mai repede decat data estimata oficial.
In luna Noiembrie 2011, va apare pe cer o combinatie planetara, care se va configura  pana in martie 2012, aproape identic cu anii:1940 si 1977. Pentru ca sunt astrolog, nu am dreptul sa  public data  exacta a curemurului, ci doar sa avertizez ca astrele ne indica apropierea acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu