miercuri, 18 iulie 2012

Atentat în BULGARIA: Coincidenţă incredibilă sau moment bine ales?


Incidentul terorist de la Burgas, soldat cu mai mulţi morţi şi răniţi, a avut loc exact în ziua în care, în 1994, la Buenos Aires (Argentina), a fost comis un alt atentat antiisraelian, soldat cu moartea a 85 de persoane.


Atentatul din 18 iulie 1994 a vizat sediul din Buenos 

Aires al Asociaţiei israeliene de ajutor reciproc (AMIA). Atacul, soldat cu 85 de morţi, a fost cel mai grav din istoria Argentinei, ţară în care trăiesc aproximativ 200.000 de evrei.

Atentat cu bombă în BULGARIA. Şapte turişti israelieni au fost ucişi - bilanţ neoficial


Ministerul bulgar de Interne, citat de AFP, a anunţat că trei persoane au murit pe loc, iar alte aproximativ 20 au fost rănite în atentatul care a vizat autocarul cu turişti israelieni. Bilanţul a fost modificat ulterior, neoficial, la şapte morţi, notează Novinite. Bilanţul neoficial indică între cinci şi şapte morţi.

Potrivit postului de radio BNR şi postului de televiziune bTV, un autocar a explodat, iar alte două au luat foc în acelaşi incident. Autorităţile bulgare au anunţat că explozia este rezultatul unui act terorist.

Conform presei bulgare, turiştii israelieni veniseră pe aeroportul din Burgas la ora 16.50 (16.50, ora României), cu un avion al companiei Air Via, de la Tel Aviv.
  
Sursa: REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu