miercuri, 18 iulie 2012

PREVIZIUNI DESPRE ROMANIA SI NU NUMAI - 18 IULIE 2012

Desi poate o sa vi se para ciudat, am primit acest mesaj de la Ingerii Protectori ai tarii noastre de cateva zile. Nu stiu de ce, dar ceva m-a tinut sa nu il pot transcrie pentru ca sa il  fac cunoscut. Azi, poate si sub influenta celor petrecute, am hotarat sa incerc sa il scriu.
Ingerii ne transmit ca suntem un popor in curs de schimbare. O schimbare in bine. Un popor care nu mai poate fi mintit si amagit.
Desi in lume vor urma cutremure, furtuni, incendii, inundatii si chiar atentate, Romania va fi ferita sau chiar daca unele din ele se vor petrece si la noi, impactul lor va fi mult atenuat prin dorinta Bunului Dumnezeu si actiunea plina de dragoste a Ingerilor.
Din pacate pentru noi, vom fi campul de batalie pentru mai marii lumii, dar nu vor mai putea sa ne aduca inca un '89 sau mai rau. Pe de o parte avem Protectie Divina, iar pe alta parte, se pare ca in sfarsit, ne-am invatat lectiile de viata ca popor si ca indivizi.
Se vor purta "lupte" politice si sociale, care vor avea drept urmare indepartarea clasei politice actuale, ceea ce va duce la un vid de putere, care va crea un haos greu de imaginat si de suportat.
Toate aceste evenimente vor avea drept urmare excluderea noastra din UE. Dar ce mai conteaza sa fi scos dintr-o uniune care si asa este muribunda.
Oricum, tot haosul va duce la nasterea unei noi clase conducatoare, care va fi formata din oameni drepti si corecti. Cum va fi acest lucru posibil? Simplu. Situatia din tara va fi atat de tensionata, incat nu vom mai prezenta nici un interes pentru eventualele forte de influenta straine. Nu stiu in acest moment in cat timp se va intampla acest lucru si nici care va fi situatia exacta pe plan mondial, adica, cat de avansata sau nu va fi si acolo  schimbarea oranduirii sociale.
Pe toata aceasta perioada vom avea asigurat ajutorul divin, care ne va asigura, ca nici un element al partii intunecate sa se mai amestece in procesul de nastere a Noii Noastre Oranduiri Sociale.
Ingerii ne avertizeaza, ca nu va fi usor de trecut peste aceasta perioada si multi dintre noi chiar nu vom trece peste ea.
Ceea ce putem face cu totii este sa ne curatam cat mai mult sufletele de toate energiile si simtamintele negative posibile si sa ne rugam pentru a ne purifica sufletele. Vom vedea plini de uimire ca Ei, Ingerii Nostrii Protectori, sunt si vor fi langa noi, gata de a ne ajuta si de a ne calauzi in toata aceasta perioada.
Cat ii priveste pe cei din clasa politica, care se fac vinovati de toata aceasta situatie economica si mai ales de aservirea tarii catre puterile straine, mai au putin timp sa se indrepte si sa devina curati si drepti. Altfel, Pedeapsa Divina va fi apriga, de nici cu gandul nu gandim nici noi, nici ei.
Nu trebuie sa ne indoim, caci timpul schimbarii pentru noi a inceput deja si nimic si nimeni nu mai poate opri ceea ce Dumnezeu doreste pentru noi.
Dumnezeu sa ne aiba in paza si sa ne ajute pe fiecare in parte sa ne indeplinim Misiunile Divine!

Preluat si scris de Sfatuitoarea

4 comentarii:

  1. Si totusi de ce numai Romania? Si restul lumii sunt oameni si toti sufera mai mult sau mai putin si nimeni nu poate impiedica asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca suntem " alesi " si traim pe un pamant " ales ", care se pare ca a prezentatninteres si in trecut si mai ales prezinta interes acum si in viitor.
    Sfatuitoarea

    RăspundețiȘtergere
  3. ...destul de vag raspunsul tau (Sfatuitoarea )...trebuie sa aduci argumente puternice ,sa explici mai in detaliu ,celui ce intreaba ...eu cunosc raspunsul dar nu toti il stiu...mai degraba o parte ,un motiv al Divinitatii ,o parte de adevar ...... daca Bunul Dumnezeu va hoatara sa/l stim mai in detaliu cred ca vom afla curand sau foarte curand ...Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  4. numai tampenii, lume corecta si dreapta ?

    RăspundețiȘtergere