miercuri, 18 iulie 2012

FUNDAŢIA ROCKEFELLER, PREZICE 13000 DE MORTI, LA JOCURILE OLIMPICE DE LA LONDRA 2012


Un document din 2010 al Fundaţiei Rockefeller, intitulat “Scenarii privind viitorul tehnologiei şi dezvoltarea internaţională”, descrie un scenariu care ar duce la moartea a 13.000 de oameni în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.
În document, Fundatia Rockefeller “prevede” că deceniul 2010-2020 va fi numit “Deceniul Doom”, din cauza unui val de atacuri teroriste, dezastre naturale, precum şi revolte civile şi prăbuşiri financiare.
“Perioada 2010-2020 este intitulata “Deceniul Doom ” din mai multe motive: bombardamentul Jocurilor Olimpice din 2012, care a dus la moartea a 13000 de oameni, a fost urmat îndeaproape de un cutremur în Indonezia care a produs 40.000 de morti, un tsunami care a distrus aproape în intregime Nicaragua, şi debutul foametei din vestul Chinei, provocata de seceta legata de schimbările climaterice.”
Prima predictie îngrijorătoare începe în 2012, când “lumea a fost cuprinsa de pandemia anticipata de ani de zile”, în cele din urmă aceasta infectand aproape 20 la sută din populaţia lumii şi soldata cu moartea a 8 milioane de vieţi. Datorită acestei pandemii, Fundatia Rockefeller descrie modul în care populatia se va bucura de un guvern mult mai autoritar şi un control mai strict în toate aspectele vieţii, inclusiv ID-uri biometrice pentru toţi cetăţenii.

Ca şi în alte astfel de documente, acestea sunt predictive si ajuta la intelegerea evenimentelor mondiale. Desi aceste documente sunt doar simple predicţii, este important să realizăm că in trecut multe astfel de documente au fost straniu de precise şi, astfel, trebuie să fie luate în considerare atunci când astfel de evenimente se desfăşoară în viitorul apropiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu