miercuri, 18 iulie 2012

INFECTAREA CRIMINALĂ INTENŢIONATĂ CU SIDA ÎN ROMÂNIA


Acest articol apartine blogului 15661 
În ceea ce priveste situatia din România exista unele dovezi tulburatoare în privinta infectarii premeditate cu virusul HIV a copiilor. Acest lucru a fost realizat în timpul campaniilor de vaccinari împotriva hepatitei de tip B. Este, de altfel profund semnificativ faptul ca desi vaccinul împotriva hepatitei de tip B nu a fost suficient testat si cu toate ca, de fapt, campania de vaccinari costa enorm (motiv pentru care Ministerul Sanatatii din Franta a refuzat aceste campanii de vaccinari) totusi Ministerul Sanatatii din România cu implicarea directa a fostului ministru Iulian Mincu sponsorizat de Rotary Club (care este un satelit al francmasoneriei mondiale) a impus vaccinarea gratuita si obligatorie a copiilor din România (repetam, în conditiile în care vaccinul nu a fost suficient testat).
În Decretul Guvernamental numarul 41.566 din 22 august 1995 privind vaccinarea copiilor împotriva hepatitei B realizat în cadrul Programului national de imunizari se mentioneaza: “În România infectia cu HVB este prevalenta începând cu primul an de viata. Rata portajului de Ag HBs fiind estimata la 4,9% la copiii în vârsta de 6-11 luni. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda integrarea vaccinarii universale a nou-nascutilor în programele nationale de vaccinare pâna în anul 1995 în tarile unde rata portajului de VHB este de cel putin 8% si în toate tarile, pâna în anul 1997 (…) Vaccinarea împotriva hepatitei B este gratuita si obligatorie pentru toti copiii nascuti începând cu data de 01-10-1995”.
Constatam ca în România desi rata portajului de Ag Hbs este de doar 4,9% la copiii în vârsta de 6-11 luni, Ministerul Sanatatii din România în frunte cu fostul ministru al sanatatii Iulian Mincu s-a grabit sa realizeze aceste atât de controversate vaccinari. Ne punem firesc întrebarea oare de ce?

Ceea ce au planuit anumiti lideri francmasoni în “Protocoalele secrete ale maestrilor francmasoni” se realizeaza în zilele noastre…

Corespondenta din Italia:

UN REPUTAT ZIARIST ITALIAN SUSTINE CA ARE DOVEZI CE PROBEAZA INFECTAREA INTENTIONATA CU HIV A UNOR COPII ROMÂNI

Stirea publicata de “Evenimentul Zilei”, potrivit careia in România multi copii au fost infectati cu virusul HIV, care provoaca SIDA, a facut vâlva in Italia. Ziaristul italian Mino Damato a declarat ca are dovezi certe despre cel putin sase cazuri de copii infectati in acest mod cu HIV. Damato, care in Italia are o reputatie foarte buna ca ziarist de televiziune serios si independent, a fost de multe ori in România dupa 1989. El a strâns un milion de dolari pentru copiii bolnavi de SIDA, fond gestionat de fundatia pe care o conduce, “Bambini in emergenza”. “Atunci când am vorbit cu fostul ministru al sanatatii Iulian Mincu, acesta m-a asigurat ca toate cazurile au fost provocate prin transmiterea virusului de la mama la fat”, a declarat Damato agentiei italiene de presa AGI. “Eu, in schimb, mi-am format o alta convingere. In cel putin sase cazuri, infectia a fost rezultatul unui act voluntar si am constatat acest adevar vizitând spitalele din România, unde actioneaza fundatia mea”. De mentionat ca din banii strânsi de asociatia italiana s-a construit un nou pavilion pentru copiii bolnavi de SIDA, la spitalul “Victor Babes“ din Bucuresti. “Sunt informatii infioratoare, dar sustinute de medii stiintifice”, a adaugat Damato. Ziaristul a trimis un apel guvernului de la Bucuresti, cerând sa se faca lumina asupra acestei tragedii, sa fie identificati si pedepsiti, fiind responsabili pentru aceste crime. (PAOLO GIANFELICI; ” Evenimentul Zilei” – 25.02.1997, nr.1418)
O NOUA CONFIRMARE CUTREMURATOARE CA IN ROMÂNIA A AVUT LOC CONTAMINAREA INTENTIONATA A COPIILOR CU VIRUSUL SIDA

Descoperire surprinzatoare a specialistilor ieseni: SIDA A FOST TRANSMISA INTENTIONAT, IN LEAGANELE DE COPII DIN ROMÂNIA, DINTR-O SURSA UNICA *SE CONFIRMA, ASTFEL, IPOTEZA INFECTARII ORFANILOR IN SCOPURI DE CERCETARE

Specialistii ieseni ai Laboratorului de Virusologie de pe lânga Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa”, din Iasi, in colaborare cu specialistii Institutului “Pasteur”, din Paris, au reusit sa centralizeze dupa 5 ani de cercetari, rezultatele privind cazuri de HIV-SIDA inregistrate la copiii din România. Autorul cercetarii este dr. Cristian Apetrei, doctorand la Institutul “Pasteur” si cadru didactic la UMF Iasi. Rezultatele au confirmat, in premiera, faptul ca virusul HIV, cu care au fost infectati copiii din leagane, provine dintr-o sursa unica. Ipoteza infectarii voite cu HIV a copiilor români din leagane pentru a se putea efectua cercetari si a se cauta antidotul bolii se confirma prin cercetari stiintifice.

VIRUSUL HIV NU PROVINE DIN INFECTII INTRASPITALICESTI

Lucrarea referitoare la structura ramurei virusului HIV cu care a fost infectata populatia de copii din leagane a fost publicata in ultimul numar al Revistei Medico-Chirurgicale a Sociatatii de Medici si Naturisti din Iasi. Din datele pur tehnice mentionate in articolul doctorului Cristian Apetrei a rezultat concluzia fara echivoc: “Studiul nostru confirma responsabilitatea subtipului F in producerea epidemiei de infectie HIV 1 la copiii din România. Izolarea unui unic subtip din toate provinciile istorice al tarii permite demonstrarea caracterului unitar al epidemiei si confirma descrierea grupului de risc al copiilor din unitatile de ingrijire. Similitudinile structurate intre diferitele tulpini izolate sugereaza posibilitatea evolutiei epidemiei dintr-o unica sursa.”

SÂNGELE INFECTAT A FOST DISTRIBUIT INTENTIONAT IN ZONELE IN CARE S-A PRODUS INFECTIA

Descoperirea medicilor ieseni si francezi este de cea mai mare importanta. Ea probeaza faptul ca infectarea din aceeasi sursa nu s-a produs prin transfuzie, deoarece atât donatorii cât si structurile de alimentare cu sânge ale sistemului sanitar nu sunt si nu erau centralizate, nici inainte de 1989. “Aceasta sursa continua sa ramâna obscura, daca tinem seama ca sistemul de asistenta pediatrica este organizat la nivel regional, iar sângele pentru transfuzii nu este distribuit din aceeasi sursa in intreaga tara”, mai mentioneaza articolul semnat de Cristian Apetrei.

SISTEMUL SANITAR ROMÂNESC ESTE ABSOLVIT DE VINA INFECTARII COPIILOR DIN LEAGANELE DE COPII.

Cercetarile mai sunt sustinute si de datele statistice ale cazurilor de HIV inregistrate in România. In tara noastra exista, potrivit datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, peste 50% din copiii infectati cu HIV din lume. Totodata, infectiile cu HIV la copii reprezinta in România 85% din total. In plus, materialul mai subliniaza ca tipurile de virus intâlnite la maturi, care sunt, fapt vizibil, infectati din surse multiple, sunt cu totul altele decât tipurile inregistrate la copiii din leagane. Studiul sugereaza degrevarea sistemului sanitar românesc de vina infectiilor cu HIV din leaganele de copii, singura responsabilitate virtuala fiind in cazul copiilor din familiile care s-au dovedit a fi seropozitive. In cazul de fata, in România, infectia la copiii internati in leagane este cu atât mai “ciudata” cu cât, nici in tarile vecine, care au avut sisteme de ingrijire medicala similare, nici la copiii din familie, nici la maturi, incidenta epidemiei nu a fost comparabila numeric.

*O IPOTEZA TERIFIANTA: COPIII COBAI Datele la zi privind infectarea cu HIV in România, in februarie curent, sunt urmatoarele: 2975 persoane cu HIV, din care 85% copii si 4446 persoane bolnave de SIDA, din care 4005 copii. Datele oficiale si recentele descoperiri confirma ipoteza sustinuta de unele declaratii ale unor medici, sub rezerva anonimatului. Potrivit acestora, a existat in tara noastra un program dirijat de infectare a copiilor din leaganele cu HIV, in scopul studierii bolii SIDA si al gasirii remediului. Acest program ar fi fost lansat in anii 1987-1988 si ar fi implicat o serie de cercetatori in imunologie. (IULIAN CHIFU; “Evenimentul Zilei” – 20.02.1997; nr.1414)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu