miercuri, 18 iulie 2012

ŞTIŢI SĂ RESPIRAŢI CORECT?



Mesaj de la Uriel



(Channeler Jennifer Hoffman)



Respiratia este cea care susţine viaţa şi fiecare respiraţie împinge viaţa mai departe. Fără suflare nu există viaţă. Tot ce este viu pe Pământ respiră. Nici plantele n-ar putea trăi fără să respire.




În fiecare respiraţie se regăseşte un flux de energie în mişcare şi, prin aceasta, se menţine legătura cu tot ceea ce există. Cînd vă ţineţi respiraţia, mişcarea energiei este blocată şi în acele clipe abia aşteptaţi să respiraţi din nou. Cât timp vă puteţi opri respiraţia? Destul de puţin, desigur.



Viaţa înseamnă mişcare şi transformare. Ciclurile creşterii au fost astfel programate încât fiinţele să poată evolua corespunzător cu necesităţile lor specifice.
Într-un ciclu complet există şi momente de non-mişcare, de stagnare a energiilor, adică momente în care evoluţia este stopată.



Trecând acum la o scară mai mare, se poate spune că în viaţa fiecăruia dintre voi pot exista perioade de stagnare, de blocare în ceea ce doriţi să faceţi. În acele perioade în care vă simţiţi sleiţi de putere şi fără voinţă, fluxul vieţii voastre este mai mult sau mai puţin blocat. Vă puteţi reveni dacă alegeţi să vă schimbaţi ritmul şi profunzimea respiraţiei.



Aşa cum respiraţia voastră vă susţine viaţa, alimentându-se din această sursă energetică infinită, realităţile care vă înconjoară sunt creaţiile voastre făurite în perioadele de curgere energetică, de deblocare. Atât respiraţia voastră cât şi creaţiile voastre pot fi în sau înafara respiraţiei lui Dumnezeu căci aţi fost învestiţi cu puteri nelimitate în co-crearea lumii sau în suspendarea evoluţiei creaţiei.
În actul respiraţiei, amintiţi-vă că nu vehiculaţi doar aer ci manipulaţi o nelimitată putere care susţine viaţa. Apoi, când respiraţi, conştientizaţi şi faptul că ciclul vostru respirator se alimentează din respiraţia lui Dumnezeu.



În energiile care intră şi ies din fiinţa voastră, atunci când respiraţi, se află impregnate gândurile, emoţiile şi credinţele voastre, din momentele actului respirator. Astfel că orice aţi crea, poartă indubitabil semnătura voastră ca fiinţă umană creatoare.



Aveţi dreptul şi abilitatea de a folosi puterea respiraţiei voastre cu discernământul care vă poate asigura un act creator al unei alte realităţi, una aşa cum v-o doriţi. Conştientizând actul respirator, vă puteţi accelera evoluţia şi creşterea frecvenţei voastre de vibraţie. 
Cu dragoste, Uriel






SURSA: http://lightworkers.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu