duminică, 5 august 2012

Arestări zilnice din rândul bancherilor


 Vă prezentăm un material preluat de la Kauilapele, în care el discută un comentariu primit de la un citior. Kauilapele publică materiale preluate de la diverşi oameni implicaţi în clarificarea situaţiei actuale, în legătură cu arestările în masă, cu extratereştrii benefici, etc.

Comentariul primit de el este:

"Toate chestiile astea despre arestări, venirea extratereştrilor, care să ne ajute, despre dezvăluirea prezenţei extratereştrilor, totul nu este decât o grămadă de gunoi. Voi (cei care publicaţi aşa ceva) doar vă jucaţi cu minţile oamenilor. Mai întâi anunţaţi că ei vin, apoi că ei nu mai vin, mai întâi că vor exista arestări în masă, apoi că nu vor fi arestări în masă. Mai întâi aşa, apoi altfel, şi apoi altfel. Este un gunoi total, iar oamenii au înnebunit dacă vă ascultă. Cu toţii sunteţi o adunătură de păcălici. Dacă oamenii vor avea parte de vreun ajutor că să ne eliberăm de corupţie şi de tiranie, acest ajutor va fi numai acela pe care ei înşişi îl vor putea da. Asta e. Doar acest ajutor este de aşteptat că va apare. Dacă oamenii cred în toată povestea asta cu extratereştri, atunci ei trăiesc o fantezie. Singurele certitudini sunt moartea şi impozitele."

Ei bine, iată ce a răspuns Kauilapele la un asemenea comentariu:

"Mulţumesc pentru mesajul tău, sunt sigur că mulţi au simţit ca tine, sau destul de asemănător.

Tu spui că toată tema despre arestări nu este decât o grămadă de gunoi. Aici te contrazic... Arestările sunt reale, se petrec aproape zilnic, trebuie să vezi următorul extras din ştirile televiziunilor:


Mai spui că toată tema despre extratereştri care vin să ne ajute este tot o grămadă de gunoi. Ei bine, şi aici te contrazic... Trebuie doar să citeşti articolele foarte bine documentate ale lui David Wilcock care demonstrează clar că există extratereştri benefici care vor şi chiar ne ajută de mai mult timp, sau chiar citeşte-i cartea "Investigaţiile Câmpului-Sursă".
Adaugi că "doar vă jucaţi cu minţile oamenilor". Aici sunt de acord cu tine: noi lucrăm cu oamenii pentru ca toţi oamenii de pe Pământ trebuie să ne deschidem inimile şi mintea către toate posibilităţile extraordinare care EXISTĂ în Univers. [Aceste posibilităţi există cu adevărat, şi depinde de noi ca să le conştientizăm şi să le fructificăm. - adăugare AIM]
Spui că "e un gunoi, şi oamenii au înnebunit dacă vă ascultă". Nu sunt deloc de acord. Deşi internetul şi mass-media oficială e plină de GUNOI, aceste acţiuni sunt dovedite şi reale. Pe de altă parte, sunt de acord când spui că "oamenii nebuni ne ascultă" dacă te referi la cei care sunt convinşi că nu există cale de ieşire din situaţia dezastruoasă în care se află omenirea, şi nici nu vor ca să iasă din această fundătură: atunci sunt întradevăr nebuni.
Mai spui că suntem toţi o adunătură de păcălici. Aici sunt total de acord cu tine... pentru că credem cu încăpăţânare că această realitate fizică 3D este singura realitate, şi că nu mai există altceva şi altcineva în întregul Univers. Asta e o păcăleală la care am căzut cu toţii de "fazani".
"Singurul ajutor este cel al fiecăruia dintre noi". Sunt absolut de acord cu tine. Fiecare dintre noi avem rolul lui în această transformare planetară, fie că ne place, fie că nu. Fiecare putem, şi trebuie să acţionam ca să corectăm situaţia. Dar în acelaşi timp trebuie să corectăm şi "situaţia" din fiecare dintre noi, din interiorul nostru, care este la fel de importantă.
Şi totuşi nu este singurul ajutor pe care-l putem avea. Pentru a te convinge de asta, citeşte cartea lui David Wilcock "Investigaţiile Câmpului-Sursă", şi articolul "Intervenţia Divină - Extratereştrii prăbuşesc Vechea Ordine Mondială".
Mai spui că este doar o fantezie să crezi în extratereştri. Aici greşeşti... şi trebuie să-ţi recomand din nou să citeşti cartea lui David Wilcock.
La final esti sigur că "moartea şi impozitele" sunt singurele certitudini. Aici sunt complet în dezcord cu tine pentru că Tolec (reprezentantul Consiliului Andromeda) subliniază că pe măsură ce vom translata în densitatea 4D şi 5D, va dispare moartea aşa cum (încă) o ştim astăzi".
Sursa: aim.pro.tc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu