luni, 20 august 2012

Arhanghelul Uriel


Voi sunteţi darul

canalizat-16 iulie 2012

Fiecare încarnare reprezintă darul sufletului vostru pentru Sursă si darul Sursei pentru voi pe măsură ce intrati în oportunităţile pentru vindecare energetică şi eliberare, într-un nou echilibru al luminii şi întunericului, în noi niveluri de împuternicire, angajament cu energiile grupului suflet şi noi modalităţi de a vă exprima energia pe Pămant. Sursa şi darul de sine pe care voi îl întrupati în fiecare viaţă determină temelia căii voastre în viată, dar desfăsurarea acesteia depinde de modul în care recunoaşteti şi folositi darul vostru de viaţă, energie, lumină, şi vindecare.

Darul vostru pentru Sursă este oportunitatea de a aduce lumina voastră pe pământ, pentru a crea un spatiu pentru vindecare şi ascensiune, pentru a realiza o aliniere energetică specifică pentru vindecarea pe care o veti aduce pămantului, energiile pe care voi le întrupati şi scopul extins pe care îl veti îndeplini prin contractul sufletului vostru. Viata voastră este un contract cu Sursa pentru a re-alinia vibratiile energetice specifice, cu aspectele lor mai înalte, şi pentru a re-calibra şi reconecta aceste energii la lumină prin propria voastră vindecare. Acesta este cel mai mare dar pe care Sursa vi-l oferă vouă, capacitatea de a ridica energiile la planul lor divin de iubire neconditionată.

Din perspectiva voastră de sine, care include toate aspectele legate de sine, inclusiv Sinele Inalt şi ego-ul, darul vostru pentru Sursă este să întrupati lumina voastră si să vindecati vibratiile energetice specifice, care fac parte din calea voastră karmică, ciclurile, şi grupul de suflet. Darul vostru este de a fi lumina claritătii, pentru a întrupa potenţialul pentru vindecare, pentru a permite altora să aibă exemplul de vindecare şi de plenitudine de la voi, şi să cunoască bucuria. Şi pentru a vă extinde scopul de la vindecare la crearea de noi vibraţii de bucurie, pace, si iubire neconditionată în lume. Acesta este darul vostru pentru Sursă, de a crea un Pământ vindecat, întreg şi înălţat în care toate aspectele energetice exprimă potenţialul lor cel mai mare.

Darurile voastre sunt exprimate prin intentia voastră, prin pasiunea voastră, scopul de vindecare şi modul în care vă conectaţi cu potenţialul vostru. Aceasta este semnătura voastră energetică unică , vibratiile energetice specifice pe care le aduceti pe pământ şi promisiunea pe care aţi făcut-o Sursei. Voi sunteţi emisarul luminii, darul de vindecare si transformare, sursa de conectare la iubirea necondiţionată şi împlinirea căii voastre de ascensiune. Cunoaşte-ti-vă pe voi însivă ca darul, amintiti-vă că sunteti darul Sursei pentru lume şi sunteti un aspect în modul în care Sursa dăruieste lumea cu potenţial de vindecare. Fiti darul care sunteţi, aduceţi-vă aminte de voi însivă ca dar al Sursei pentru lume şi vă veti aduce contributia ca parte în crearea raiului pe pământ şi alinierea umanitătii, cu scopul său de ascensiune.

Copyright © 2012, cu Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate

http://enlighteninglife.com/

Traducere Eliza Fati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu