luni, 20 august 2012

Meditatie si Chirurgie de Lumina de Dimensiunile V, VI si VII


Chirurgia de Lumina presupune intrarea in comuniune cu Vindecatorul Interior, Invocarea Cristului Launtric pentru a ne ajuta sa ajungem la cauza reala a suferintei actuale si sa o dezintegram de la originea ei din dimensiunea cauzala (banda de frecventa de dincolo de timp si spatiu, inaintea benzii de frecventa a regiunii preexitus si a starilor comatoase profunde) pentru a lua de acolo invataturile de care avem nevoie in prezent si viitor, invataturi pozitive, personale si universale, si accesarea Matricii Energetice si Informationale de Dimensiunea V care sa ne permita Vindecarea si Ascensiunea cu Trupul Fizic in Starea de Jinas la Momentul Alinierii Planetare din care facem parte fiecare si toti impreuna pentru ca sanatatea noastra sa fie pusa in slujba Marii Legi Divine si in Acord cu Compasiunea Universala.

Inainte sa postez acest material am simtit prezenta unei Fiinte trecute dicolo acum cateva luni si ii spuneam ca mi-ar fi placut sa o fii putut ajuta sa ramana aici si pe ea si pe tatal meu si pe multi oameni. Mi-au raspuns oarecum ca intr-un cor ca de fapt ei pot reveni daca noi ii ajutam sa isi creeze un corp nou, de Jinas cu care sa comunice ci noi si cu care sa interactioneze cu noi. Atunci m-am intrebat daca este folositor ca noi sa le creem un corp sau ar trebui daca au nevoie sa isi construiasca ei un corp. Mi-au raspuns ca ei nu au nevoie de un corp ca si-au terminat treaba dar ca noi putem astfel sa lucram cu matricea de dimensiunea VII.

Dimnesiunea VI este ce in care noi ne aducem pe noi inapoi din ghearele sau bratele Mortii, ne desprindem din sarutul ei teribil de divin pentru a mai ramane aici sau pentru a ii aduce inapoi pe cei care trec dincolo. Evident ca aceasta este posibil doar intr-o stare de abandon al controlului insa dintr-o Vointa Constienta aflata in acord cu Vointa Tatalui care se manifesta prin noi si ne invata Indreptarile Sale.

Matricea de Dimensiunea VII o accesam din Starea de Cristos, in care nu mai suntem noi, egourile noastre ci am facul loc ca sa traiasca in noi Cristosul, sa ia in stapanire Templul Spiritului Sfant care este Inima noastra si Biserica din Roma, care citita invers este insusi teribil de divinul AMOR. Depind de noi in ce ipostaze dorim sa ne jucam in aceasta realitate, la ce nivel al Jocului Cosmic Fiintam, alaturi de ce alte Minunate Fiinte contribuim la Creatia Divina.

In Dimensiunea IV Vindecatorul Interior ne ajuta sa ne vindecam complet de boli, sa le extirpam de la nivelul Lumii Cauzale pentru ca apoi sa ne eliberam de Moarte dupa ce ne conectam in Dimensiunea V la Sufletul Lumii, dupa ce intelegem ca ceilalti suntem noi insine, ca noi ne oglindim in ei si noi suntem oglinda lor, dar ca in esenta suntem o singura Fiinta, teribil de divina si ca nimic nu poate exista in afara lui Dumnezeu, nici macar Diavolul, Luciefr fiind scara pe care urcam si scara pe care coboram, insasi teribila Ispita, Tentatia egoului care sa ajunga sa se cunoasca si sa aleaga alte Ipostaze divine din ce in ce mai extinse, pana la Identitatea Completa. In aceasta Dimensiune intelegem ca nu am avut niciodata cu adevarat nevoie de hrana, ci doar egoul insa daca nu vine de la Sine sa nu mai simtim nevoia de mancare, apa sau somn atunci infometarea, setea si lipsa de somn pot distruge masina umana si este mai bine sa ne rugam fierbinte fiintei noastre sa ne dea invataturile de care avem nevoie clipa de clipa si sa ramanem conectati la Matrice si in dispozitia de a invata, de a ne transforma si de a ne abandona nevoia de control prin a fii autentici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu