luni, 20 august 2012

Mesajul săptămânii : 19-26 august 2012


Preaiubitilor,

Accelerarea timpului merge cu viteză și căldura verii avansează rapid în sezonul de toamnă. A fi în natură în fiecare zi aduce vindecare, împământare și sentimentul de bucurie tacută și pace în interior. Fluxurile masive de energie sunt mai puternice decât înainte și aduc nevoia de mai mult somn, deoarece acestea vin și sunt integrate. Fiecare om de pe Pământ primește aceste energii și multă curățare a unei populații mai mari este la îndemână. Există un accent pe rezolvarea problemelor de lungă durată între diferiți membri ai familiilor, comunităților și toate instituțiile care alcătuiesc viața voastră de zi cu zi. Toate problemele care trebuiesc rezolvate și eliberate vin pentru revizuire.

Acest lucru necesită multă răbdare de la cei care s-au confruntat deja cu acest proces și multă energie blândă. Nu luați nimic personal în aceste zile, indiferent de aspectul aparent. Este pur și simplu eliberarea dinăuntrul Fiintei fiecărei persoane a tot ceea ce a fost adăpostit, si nu a fost confruntat în mod conștient și niciodată abordat. Toate vechile paradigme de gândire, precum și activități din cadrul acestora sunt transmutate într-o mai mare acceptare căci ceea ce a fost nu mai este relevant, în aceste vremuri de schimbare. Omenirea este în curs de pregătire pentru trecerea din dualitate într-o constiintă mai înaltă și ceea ce a venit la suprafață dimineața este deja tratat și a fost dizolvat și o nouă problemă vine pentru revizuire.

Amintiți-vă că Iubirea este cea mai puternică forță din Univers și poate vindeca tot ceea ce este disfuncțional și nerezolvat înăuntrul fiecărei persoane, precum și între fiecare persoană. Alegeti iubirea mereu, în toate interacțiunile cu cei din jurul vostru. De data aceasta în istoria Pămantului este greu pentru toată lumea și multă energie de vindecare și gândire este necesară. Gândiți-vă la voi înșivă ca la Ambasadori ai Iubirii si aduceti Lumina voastră în mod deschis. După ce ati experimentat deja această curățire în voi înșivă, aveți acum posibilitatea de a straluci lumina voastră pentru beneficiul altora. Nu este nevoie de implicarea voastră în problemele lor, cu toate acestea, doar să fiti în Lumina voastră. Această energie este foarte utilă și împuterniceste pe cei care au nevoie de ea.

Cei mai multi dintre voi sunt acum bine în nivelul următor al călătoriei și se confruntă cu descărcări de energie nouă care vine. Pe măsură ce integrați și asimilati aceste energii, schimbări mai mari au loc înăuntrul vostru. Sunteți cu toții puteri de energie și trebuie să folositi aceste puteri cu înțelepciune, deoarece voi afectati toate fiintele din jurul vostru prin gândurile și acțiunile voastre; controlul de sine este cel mai important în aceste vremuri și detașare față de rezultatele tuturor situațiilor în sfera voastră de influență. Sunteți aici pe durata schimbării și trebuie să vă folositi discernământul în alegerea domeniilor pe care vă concentrati.

Este cel mai important să directionati iubire vouă însivă și să vă onorati nevoia pentru momente linistite de reflecție și pentru a merge în interior. Acest lucru ajută pentru a aduce o conexiune mai mare a aspectelor voastre mai înalte și integrarea ulterioară poate avea loc într-un spațiu de grație și ușurință. Încercați să experimentati acele momente de bucurie la maxim asa cum au venit spre voi și să știti că aceasta este starea naturală în totalitatea Fiintei voastre perfectate. Fie să strălucească Lumina prin inima voastră, prin ochii vostri și prin zâmbetul vostru.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrătorul al simfoniilor Gratiei

www.therainbowscribe.com

traducere Eliza Fati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu