luni, 20 august 2012

O nouă eră - Intrarea Pământului în Centura de fotoni


Influenţa corpurilor cereşti asupra fiinţelor vii este foarte semnificativă, iar cele mai multe studii s-au facut referitor la influenţa lunii. Câmpul complex care se află în jurul lunii are influenţe majore asupra fiinţelor umane iar studiile au afirmat mai mult decat evident acest lucru. Dar nu numai apropierea sau depărtarea lunii ne inflenţează psihismul şi felul de a fi, ci şi mişcarea celorlalte planete şi a soarelui. 

În plus, restul galaxiei Calea Lactee , precum şi restul universului au un rol semnificativ în felul nostru de a fi. Ei bine, nu peste mult timp Pământul urmează sa intre sub influenţa unui câmp puternic, special, emis de aşa numita "Centura Fotonică", ceea ce poate fi un eveniment crucial pentru toţi locuitorii planetei. Încă din anul 1961 astronomii au descoperit, prin informaþiile oferite de sateliþi, o zonă cosmică ce părea a fi o nebuloasă neobişnuită, adică un foarte mare nor cosmic de gaz sau praf. 

Această nebuloasă avea proprietăþi neobişnuite, şi a fost denumită Nebuloasa Aurie. Totuşi, atenþia publică nu a fost mult timp reþinută de această descoperire decât cu mult mai târziu, când s-a observat că locaþia nebuloasei coincide cu proiecþia orbitei Sistemului nostru solar. Această nebuloasă a fost mai apoi denumită Centura Fotonică. 

Întregul Univers este menþinut de vortexuri, printre care şi vortexurile de energie centripetă, cu câmpurile electromagnetice asociate lor. Aceste spirale de energie dau naştere la orbite naturale în Spaþiu şi Timp: sateliþi în jurul planetelor, planete în jurul stelelor, sisteme solare în jurul centrelor altor vortexuri majore, şi tot aşa la o scară inimaginabil de mare. Terra orbitează în jurul Soarelui în decurs de 1 an, dar Sistemul nostru solar este el însuşi un “întreg", care orbiteaza în jurul Centrului Galactic în aproximativ 24.000 -26.000 de ani. 


Acest Centru Galactic se află în constelaþia Pleiadelor, la 400 de ani-lumină de noi, şi reprezintă Soarele Central al Pleiadelor, steaua Alcyone. Centura Fotonică încercuieşte Sistemul Pleiadelor. Ea constă din mai multe benzi fotonice, emanând din centrul Galaxiei, care sunt asociate cu spiralele Căii Lactee. 

Deci Sistemului nostru solar îi trebuie cam 25.000 ani pentru a ajunge în rotaþia lui în acelaşi punct de pe orbită. Încercaþi să vă imaginaþi câteva sisteme solare în revoluþie pe o mare orbită în jurul stelei Alcyone, dar înfăşuraþi această imagine cu nişte imaginare spire de toroid. Aceasta este Centura Fotonică. Sistemul nostru solar trece prin această Centură de 2 ori la fiecare 25.000 ani. 

Cea mai îngustă parte a Centurii este traversată de Sistemul solar cam în 2000 de ani. ªi trec cam 10.500 de ani între două întâlniri cu Centura. Dacă socotim, 2 x 10.500 + 2 x 2.000 =25.000 ani. Când se va produce “ciocnirea"? Mulþi spun că este destul de dificil de prezis, având în vedere că Centura are oscilaþii neregulate. Surse care au aflat informaþii prin “channeling" afirmă că Sistemul solar a intrat în Centură pentru o săptămână în 1987, puþin mai mult timp în anul următor, dar că din 1998 Soarele a intrat deja din plin. Se afirmă că Terra nu va intra decât în 2012.

Mass media deja a atras atenþia asupra masivei creşteri a intensităþii radiaþiei periculoase, 
care pătrunde prin găurile din stratul de ozon, în anumite regiuni ale planetei. Odată cu intrarea Sistemului solar în Centură sunt de aşteptat efecte temporare spectaculoase. Terra înconjoară Soarele pe orbita sa, deci este sau în faþa, sau în spatele Soarelui, dacă ne gândim la intrarea lineara în Centură. În consecinþă, ori Soarele, ori Terra va intra prima dată. 

Este imposibil de prezis exact care, din moment ce Centura se dilată şi se contractă alternativ, aperiodic. 
Dacă Soarele va întâlni primul Centura, s-a comunicat prin “channeling" că vor urma 3-5 zile de întuneric total şi vor cădea toate sursele de curent electric. Daca Terra va intra prima, nu va fi întuneric. Odată cu intrarea planetei în Centură vom experimenta un şoc electric instantaneu, cam o zecime de secundă, dar care nu va fi periculos. 

Alte surse spun că în jurul Terrei va exista o intensă activitate fotonică, apoi o comprimare şi o expansiune bruscă a atmosferei. Dacă aceasta se va adeveri, atunci multă vreme cerul va deveni plin de o lumină intensă, care îi poate conduce la orbire pe cei neprotejaþi. Această lumină este aşteptată să apară în ultimele 3 zile. O altă caracteristică spectaculoasă va fi efectul activităþii intense a fotonilor asupra materiei.

Va exista o înaltă excitaþie a atomilor, cauzând fluorescenþa tuturor corpurilor. 
Ca rezultat major, nu va mai exista noapte timp de 2.000 de ani. Norul fotonic are o mare densitate de electroni şi pozitroni (antielectroni). În fizică, atunci când o particulă şi antiparticula sa intră în coliziune, ele sunt anihilate reciproc, cu o imensă degajare de energie radiantă-fotoni. Prezenþa acestor pozitroni liberi va interfera cu electricitatea terestră formată din electroni, ceea ce va duce la un şoc electric. 

Oricum energia fotonică, ca rezultant a coliziunii dintre electroni şi pozitroni, va deveni o majoră sursă de energie liberă şi nepoluantă. Conform profeþiilor Maya, în data de 22 decembrie 2012 noi vom intra definitiv în câmpul radiant al Centurii. În următorii 10 ani, planeta Terra şi vecinii săi îşi vor ajusta structurile moleculare. 

Astfel, toate moleculele şi atomii tuturor corpurilor cunoscute vor fi excitate - lucru care
 va crea un tip de lumină constant şi nou - o lumină care nu emană căldură şi care nu va produce umbre. Prin intrarea în Centură Terra îşi va reduce rotaþia, ca urmare a reducerii rotaþiei solare, temperatura va scădea şi câmpuri de gheaþă se vor întinde până la 40 de grade latitudine în ambele emisfere.Vor fi locuibile numai zonele din jurul Ecuatorului, chiar dacă el nu va mai fi cel din ziua de azi, datorita schimbării Axei Polilor. 

Dar gheaþa nu va rezista mult din cauza lipsei de ploaie, şi curând va începe radiaþia constantă care, bombardând Terra, va topi gheaþa. Apele vor creşte cu 900 de metri. Când acestea se vor retrage vom avea un “Cer nou şi un Pământ nou". Fizicianul german W.O.Schumann a descoperit între anii 1952 şi 1957 proprietăþile rezonante ale cavităþii electromagnetice ce se formează între suprafaþa Terrei şi ultimul strat al ionosferei acesteia (55 km distanþă de suprafaþă). Aceste proprietăþi permit măsurarea frecvenþei vibratorii a planetei noastre. Toate acestea se întâmplă datorită manifestării pământului ca un circuit electric de dimensiuni enorme. 
S-a stabilit că această rezonanþă Schumann (pulsul Terrei) a fost încă din antichitate de 7,83 Hz, fiind folosită ca o constantă în domeniul militar. Problema a apărut în 1980, când această constantă a devenit variabilă şi a început să crească încet, ajungând în prezent la 12 Hz. Manifestarea acestei creşteri se regăseşte în timpul real al zilei, care a ajuns la mai puþin de 16 ore, în loc de 24. 

Această accelerare a timpului este percepută de marea majoritate a oamenilor, motiv pentru care
 auzim din ce în ce mai multă lume plângându-se de lipsa de timp. Ca urmare a acestei creşteri, în anul 2012 timpul va ajunge la 0. De asemenea, în anul 2012 planul Sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.

Odată cu Rezonanþa Schumann creşte nivelul vibraþional al oricărei fiinþe de pe Terra. Mayaşii, care au reprezentat o civilizaþie remarcabil de puternică şi înfloritoare din America Centrală, considerau că Timpul şi Spaþiul nu reprezintă o enigma pentru ei, deoarece posedau cele mai înalte cunoştinþe dintre toate marile civilizaþii care s-au perindat pe pământ. Ei au pus la punct Calendarul Maya, care este cel mai precis de pe Terra. Conform acestui calendar, cea de-a 5-a Lume se sfârşeşte în 1987, iar cea de-a 6-a 
Lume începe în 2012. 

Concluzia este că acum ne găsim între cele 2 Lumi. Tradiþia tibetană Kalachakra 
 (Roata Timpului) ne transmite că, după 960 de ani de la revelarea învăþăturii în Tibet (1027) va veni o perioadă de 25 ani, ce va culmina cu Sfârşitul Timpului. Iar anul ce rezultă din calcul (1027+960+25) este (tot) 2012! Acest timp este numit "Apocalipsa" sau Revelaþia. Acest lucru înseamnă că Adevărul este cel ce ne va fi revelat, şi NU " Sfârşitul Lumii", aşa cum mulþi consideră în mod eronat.  

Mai înseamnă şi faptul că depinde exclusiv de NOI cum vom construi această Nouă Lume şi Civilizaþie care va veni. De asemenea, Mayaşii mai susþin despre 2012 următoarele: 
- se va depăşi tehnologia, aşa cum este cunoscută azi ;
- se vor depăşi cunoştinþele actuale despre Timp şi Spatiu ;
- după ce omenirea va trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, ea va intra în Dimensiunea a 5-a ;

- planeta Terra şi întreg Sistemul Solar vor intra în perfectă sincronizare cu Galaxia şi întregul Univers;
- ADN-ul uman se va modifica, va fi reprogramat şi îmbunătăþit. 

Noul ADN va avea 12 spirale în loc de 2. În această perioadă de tranziþie, 
omenirea îşi va 
schimba felul de a gândi, atitudinea, deciziile. Relaþiile interumane vor fi diferite. În special generaþia tânără nu va mai accepta vechile sisteme şi instituþii, care vor dispărea cu timpul. O decizie are la bază ori Iubirea, ori Frica. 

Va trebui să alegem în orice moment Iubirea, să ne urmăm Intuiþia, Inima. Gândirea pozitivă ne va ajuta să ne înconjurăm de oameni care gândesc pozitiv şi să emitem forme-gând pozitive. Nimic din ceea ce se petrece nu este întâmplător, ci totul decurge conform unui Plan Divin. Percepþia asupra Timpului şi Spaþiului, ciclul veghe somn, reglarea imunitară vor fi afectate de această Mare Transformare. 


Posibile efecte ale Transformării ar mai fi: migrene, dureri de cap, oboseală, crampe musculare,
 simptome de gripă, senzaþia trecerii unui curent electric prin creier şi coloana vertebrală, vise intense - creşte sensibilitatea corpului uman ca rezultat al vibraþiilor noi, mult mai înalte. Corpul fizic a început să se modifice, se creeaza astfel un nou corp de Lumina. Cresc abilităþile intuitive şi de vindecare, dovadă apariþia multor bioterapeuþi în ultimul timp. 

Structura internă a ochiului uman se transformă, adaptându-se la noua atmosferă planetară şi la creşterea luminozităþii. Se produce şi activarea capacităþilor latente ale fiinþelor, noii născuþi având capacităþi telepatice mult amplificate.

Nu se poate pune la îndoială faptul că pentru omenire, întâlnirea cu Centura Fotonică va fi în 
esenþă o experienþă spirituală. Dar acest lucru depinde totuşi de fiecare. Dacă la acea vreme vom fi destul de evoluaþi, vom face mari paşi înainte prin ridicarea nivelului conştiinþei, prin absorbirea razelor de lumină de înaltă frecvenþă. 


Dacă comportamentul nostru rămâne preponderent negativ, cu multe vibraþii scăzute ca rezultat al acþiunilor egoiste, nu ne putem aştepta să supravieþuim radiaþiei de înaltă frecvenþă. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selecþie naturală pe baze spirituale. Universul fiind Spirit în manifestare, nu ne putem îndoi că orice fenomen cosmic fizic pe care îl putem studia prin ştiinþe şi intrumente, are la bază Spiritul şi Voinţa Divină. 

Nimic nu este întâmplător în Univers, totul este perfect coordonat de Mintea Cosmică şi se face în scopul evoluþiei. Întotdeauna în spatele oricărui femonen care se manifestă fizic în Univers trebuie căutat înþelesul şi semnificaþia lui Spirituală, Divină. 


Fenomenul este considerat a fi adevărata natură a " Înălþării în Slavă", a " Ascensiunii",
 termeni bine cunoscuþi şi propovăduiþi de Biserica Creştină. La acest fenomen se pare că se referă A Doua venire a lui Christos. Dar în realitate acest " Christ" este o stare a Conştiinþei, a Fiinþei în ansamblu care a fost atinsă de Iisus, şi nu se referă la o fiinþă individuală. 

Este vorba de o Renaştere a planetei Terra. Se spune că planeta va fi divizată într-o planetă cu 3 dimensiuni, aşa cum există şi la ora actuală, şi o altă Terra, care va trece într-un Univers paralel cu 4 dimensiuni. Efectele centurii fotonice Pe măsură ce sistemul nostru solar va continua să avanseze tot mai mult în centura fotonică, vor apare tot mai clare următoarele efecte:

- Centura fotonică şi radiaþia din centrul galaxiei noastre sunt adevarate vehicule de transformare. 
Aici este sursa radiantă a energiei Christice, o energie a compasiunii şi iubirii. Prin aceste vehicule spirituale, dacă le vom folosi, avem şansa să ne depăşim limitările la care am fost supuşi. Totuşi, alegerea ne aparþine în totalitate. Liberul arbitru va prevala.

- Multiple evenimente astronomice (eclipse, tranzite, etc) vor determina o pregătire subtilă, nevăzută dar eficientă a fiinþelor de pe acestă planetă. Astfel, probleme legate de egoism, relaþii interumane dar şi materialismul actual vor fi exacerbate. Vechile modele de negare a realităþii se vor dovedi ineficiente şi vor fi spulberate. Prefăcătoria şi minciuna sunt pe moarte. În locul lor, iubirea şi compasiunea vor umple întreaga planetă.


- Mai multe evenimente majore vor avea loc la nivelul planetei, în ceea ce priveşte modul de 
gândire şi de acþiune, în general. Toate acestea sunt menite să distrugă vechile energii tri-dimensionale dizarmonioase, inclusiv pe cele din tine şi din mine. Depinde de fiecare dacă această purificare se va face brutal sau treptat. Dacă acceptăm sincer noile energii ale iubirii, sau, dimpotrivă, dacă ne încăpăþânăm în modul actual de viaþă.

- Sunt prevăzute masive scăderi ale câmpului magnetic şi gravitaþional, ca şi scăderea densităþii. Pe măsură ce devenim mai uşori, limitările impuse de materie vor fi din ce în ce mai slabe, până vor dispărea cu totul.
 Pe cer vor fi vizibile adevărate spectacole de culori vii, inimaginabile în acest moment, ca o auroră boreală foarte vie şi luminoasă.

- Pentru a fi pregătiþi în legătură cu transformarea spaþio-temporală ce vine, corpurile noastre fizice 
trebuie să fie compatibile cu noua lume, astfel ca intrarea în conştiinþa Christică să fie uşoară. Se aşteapta ca lanþul ADN (care are acum doua componente) să ajunga la 12 componente prin rearanjarea şi activarea anumitor gene neutilizate în prezent (numite, din necunoaştere, gene de balast). Energia Christică acþionează ca un catalizator pentru aceste procese. Astfel, mulþi oameni vor deveni clarvăzători, telepaþi, vindecători, etc., aşa cum a prezis Iisus. Acum, mai mult decât oricând, trebuie să recunoaştem Voinþa Divină şi să acþionăm aproape tot timpul în concordanþă cu Aceasta. Gândurile noastre sunt energii foarte puternice care trebuie controlate şi direcþionate foarte precis în scopuri benefice, divine.

- Pe măsură ce conştiinþa şi corpul nostru se transformă, gândul va deveni principala preocupare a fiecăruia. Astfel, gândurile vor deveni mult mai reale decât acþiunea: ceea ce gândim, exact asta devenim. Datorită faptului că această a patra dimensiune ce tocmai se naşte este de esenþă eterică, fiecare dintre noi va fi precum un ecran de televizor: toate gândurile noastre vor fi perfect vizibile pentru toată lumea! 


Vom deveni ca o carte deschisă, în paginile căreia apar litere şi cuvinte instantaneu, pe măsură ce gândurile iau naştere, şi oricine ne va putea citi. Gândurile negative vor trebui înlocuite cât mai des şi apoi definitiv cu iubire, sinceritate, lumină şi iertare, pentru a nu fi aruncaþi înapoi în a treia dimensiune, care între timp va deveni aproape improprie vieþii. Concluzii În aceste momente trebuie să ne hotărâm de care parte suntem: Lumina şi Iubirea, sau Întunericul şi Frica! Vechiul mod de viaþă trebuie să fie înlocuit de o conştiinþă vie, plină de compasiune şi iubire. 

Transformările ce vin nu pot fi ocolite şi nici oprite, ele sunt definitive. Acum avem şansa să alegem decisiv. Strămoşii noştri de pe întreaga planetă ne-au avertizat de mult despre aceste timpuri. Energiile transformatoare sunt deja printre noi. Dizarmoniile din relaþii, dintre guverne, 
ştiinþă şi religie etc se vor înteþi, astfel că procesul de purificare este evident pentru toată lumea. Mai ales la nivel financiar se aşteaptă mari catastrofe. Întreg Pământul se pregăteşte de marea Ascensiune în a patra şi apoi a cincea dimensiune. 

În anii ce vor urma vom descoperi cu uimire şi stupoare planurile cu care forþele negative ne-au þinut sub control timp de mai multe mii de ani. Vor fi date publicităþii realităþi aproape incredibile şi se va vedea clar, odată pentru totdeauna, cine este în Adevar şi cine în Minciună. Guvernele locale şi cel mondial vor fi în incapacitate de a mai ascunde adevărul şi nu vor mai putea păcăli oamenii. ªi ei, ca şi fiecare dintre noi, vor primi ceea ce au meritat din ceea ce au cerut. Compasiunea şi iubirea lipsite de tendinţa de a-i judeca pe ceilalþi, precum şi eliminarea fricii sunt cheile pentru a participa cu succes la Ascensiune !


 Nota redacţiei AIM: textul conţine extrase din articolul Centura fotonicţ scris de Marian Apostol (AIM) şi publicat de noi încă din anul 2004.
Adresa acestui articol este http://aim.edu.tc/?a=articles&p=658 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu