duminică, 26 august 2012

Deget uman fosilizat, un pantof şi o creatură marţiană: Vânătorii de OZN-uri identifică dovezi că pe Marte ar exista viaţă (VIDEO)




De la debutul misiunii pe Marte, la 6 august, robotul spaţial Curiosity a trimis pe Pământ imagini incredibile, care au uluit oamenii de ştiinţă, iar pasionaţii SF au început să facă scenarii legate de invaziile extratereştrilor, scrie Daily Mail.

Utilizatorul YouTube StephenHannardADGUK, cel care a provocat o adevărată isterie pe Internet, săptămâna trecută, după ce a identificat, prin analizarea mai multor imagini transmise de robotul Curiosity, mai multe "obiecte zburătoare" pe Planeta Roşie, face noi dezvăluiri.

"Robotul Curiosity a surprins mai multe imagini în care se pot vedea un posibil deget fosilizat, un pantof şi o posibilă creatură marţiană", scrie Hannard în descrierea materialului video.

Până la această dată, NASA nu a făcut nicio declaraţie referitoare la obiectele descoperite de Hannard, lăsându-i pe entuziaşii fenomenelor SF să-şi pună în continuare întrebări.

Sursa: www.jurnalul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu