sâmbătă, 11 august 2012

Horoscop: Profetii astrologice pentru semnele zodiacului


Destinul semnelor zodia.
Descopera temerile semnelor zodiacale. Cum isi aleg drumul in viata si care este calea cea mai simpla catre fericire. Afla ce spun profetiile astrologice despre caracterul semnelor.

BERBEC


Berbecul este un deschizator de drumuri, atras de riscuri si adrenalina. Semn de foc, indaratnic si viteaz porneste la lupta fara sa priveasca in urma. Este capabil de sacrificii importante pentru a-si castiga un loc in fata. Profetiile astrologice pentru acest semn indica remuscari si trairi intense care ii vor ingreuna drumul catre reusita. Nu se lasa ajutat chiar daca se afla la rascruce. Trebuie sa faca apel mai des la ratiune pentru a-si facilita succesul in viata.

TAUR

Semn negativ guvernat de Venus se va lupta permanent pentru a-si infrana dorintele puternice. Isi doreste stabilitate dar nu-si poate implini telul fara a-i afecta pe ceilalti. Nu vrea sa profite dar o va face in mod involuntar. Taurul tenace tinde catre bunastare. Cand gaseste confort nu mai cauta decat iubire si loialitate. Drumul lui in viata este sinuos si imprevizibil. Ar vrea sa actioneze dupa cum gandeste dar este fortat sa se adapteze realitatii.
horoscopsursa foto: shutterstock.com

GEMENI

Are vointa dar alege mereu drumul ocolitor pana la telurile sale. Gemenii indica flexibilitate si indecizie in comportament. Nativii sunt mereu cu un pas in fata dar neglijenta ii determina sa aleaga miscarile nepotrivite. Au de recuperat mult atunci cand realizeaza ca au pornit pe un drum gresit. Primesc o influenta nefasta din partea dualitatii care le caracterizeaza semnul astrologic. Adaptabilitatea este o calitate dar nevoia de cunoastere ii va aduce mereu fata in fata cu necunoscutul.

RAC

Racul este un semn feminin, negativ care simte nevoia sa fie ocrotit in permanenta. Fuge mereu de nesiguranta, dar de ce se fereste de asta nu scapa. Rolul sau in plan spiritual este de a proteja prin loialitate si compasiune. Primeste mai mult decat ofera dar nu se descurajeaza niciodata. Nereusitele il determina sa fie inchis in sine. Cu toate ca nu-i plac schimbarile, trebuie sa accepte solutii de compromis ca sa iasa din impas.

LEU

Leul este un semn stabil cu valeitati incontestabile de conducator. Vrea totul sau nimic si nu se opreste pana nu obtine ceea ce si-a propus. Se entuziasmeaza repede dar pierde din cauza naivitatii. Este deseori inselat de aparente, dar nu se recunoaste niciodata invins. Daca a gresit prefera sa mearga mai departe, chiar daca a ales calea nepotrivita. Mandria ii impovareaza calea spre fericire. Nativul isi ascunde frica in fata unei priviri senine si teatrale.  
 

horoscopsursa foto: shutterstock.com

FECIOARA

Ii este caracteristica meticulozitatea si capacitatea de analiza a detaliilor. Fecioara este un semn fix care isi poate duce pana la extrem posesivitatea si spiritul critic exagerat. Se ghideaza dupa ratiune dar este prinsa permanent in dorinta de control si tentatia de a evada. Este obisnuita sa isi planifice fiecare miscare si neprevazutul o surprinde mereu nepregatita. Alegerile ei sunt intotdeauna dificile si trebuie sa distinga intre ordine si neprevazut pentru a-si trai cu intensitate viata. 

BALANTA

Paseste cu tact si diplomatie pentru a-si castiga un renume bun in societate. Nu-i place sa recunoasca dar tine foarte mult la imaginea pe care o afiseaza. Se lasa controlata de ratiune, dar asta n-o ajuta sa gasesca cele mai bune decizii. Balanta va fi prinsa mereu intre propriile temeri care o impiedica sa se bucure de viata. Niciodata nu este multumita cu ceea ce are. Vrea mai mult dar nu doreste sa-si asume riscuri. Poate deveni propriul dusman in cautarea fericirii. 
 

SCORPION

Scorpionul este semnul extremelor aflat in permanenta sub influenta contrastelor. Nu ii place sa primeasca sfaturi si nu se lasa ajutat chiar daca se afla la rascruce. Vrea sa isi caute singur calea cea dreapta si stie ca va reusi chiar daca drumul lui este presarat de obstacole. Este mereu suspicios si va pierde pentru ca nu are incredere in cei din jur. Poate fi viclean cand trebuie sa obtina ceva dar la randul lui nu tolereaza tradarea. Trebuie sa isi gaseasca armonia interioara ca sa traiasca in echilibru.
 horoscopsursa foto: shutterstock.com

SAGETATOR

Permanent calauzit de idealuri este un semn flexibil care se lasa purtat mereu de imaginatie. Fuge de banal si isi cauta echilibrul departe de regulile societatii in care traieste. Sagetatorul trebuie sa fie intotdeauna altfel. Viata lui este unica si trebue sa si-o traiasca dupa propriile reguli. Este generos si transmite otimism, dar entuziasmul exagerat il poarta departe de fericire. Nesiguranta ii dinamizeaza imaginatia creatoare si nu il sperie, chiar daca ii strica socoteala. 
 

CAPRICORN

Admirat pentru buna lui organizare, Capricornul ascunde o personalitata plina de contraste. Vrea sa fie un model pentru cei din jur dar nu alege intotdeauna calea cea dreapta pentru a reusi. Se coincentreaza mereu asupra esentialului dar pierde din vedere detaliile. Are teluri inalte si odata ce si-a propus ceva, nimic nu-i mai sta in cale. Trebuie sa-si depaseasca prejudecatile rigide si va descoperi o cale mai usoara catre stabilitate si echilibru.

VARSATOR

Are o imaginatie bogata si nu accepta constrangerile. Cei din jur trebuie sa ii raspunda intotdeauna cu toleranta, in caz contrar vor fi surprinsi de o atitudine lipsita de control. Varsatorul este o persoana activa, greu de inteles pentru adeptii unui trai lipsit de riscuri. Traieste totul la intensitate maxima, dar are multe intentii bune. Cine incearca sa-i descifreze planul trebuie sa renunte. O sa se piarda in calcule si semnificatii greu de inteles.
sursa foto: shutterstock.com

PESTI

Secretos si visator este dispus sa se sacrifice pentru binele altora. Reuseste sa-i inteleaga foarte usor pe altii dar cand trebuie sa-si desluseasca propriile ganduri se impiedica in detalii si nedumeriri. Pestii sunt oamenii contrastelor care isi gasesc cu greu calea cea usoara in viata. Drumul lor este presarat cu incercari menite sa le intareasca forta interioara. Deseori sunt mai aproape decat cred de ceea ce isi doresc dar intampina greutati in a gandi practic si pozitiv. 
 

sursa foto prima pagina: shutterstock.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu