miercuri, 29 august 2012

Numerologie: Afla semnificatia zilei tale de nastere

Spune-mi in ce zi te-ai nascut ca sa iti spun cum esti!

Ziua de nastere poate spune foarte multe despre tine: trasaturi, caracteristici, obiceiuri, personalitate sau noroc in dragoste. Pentru a afla semnificatia zilei de nastere trebuie sa faci un mic calcul matematic: aduni anul in care te-ai nascut cu luna si cu ziua de nastere. Aduni cifrele numarulu obtinut pana in momentul in care obtii o singura cifra. Este important sa ajungi la o singura cifra. Rezultatul obtinut reprezinta cifra destinului tau.
 

Exemplu: presupunem ca te-ai nascut pe 29 februarie 1987. 
 

Cum calculezi: 1987 (anul) + 02 (luna) + 29 (ziua) = 2018
 

Cifrele numarului 2018 se aduna intre ele: 2+0+1+8 = 11
 

Cifrele numarului 11 se aduna intre ele: 1+1=2
 

Cifra destinului este 2.

NUMEROLOGIE: AFLA SEMNIFICATIA ZILEI TALE DE NASTERE

Foto: Shutterstock.com
Daca te-ai nascut sub cifra destinului 1
Cuvinte cheie: putere, maturitate, incredere, prietenie.
Esti o persoana sensibila, intuitiva, cu un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat. Esti atrasa de frumusete si arta. Sensibilitatea ta te transforma intr-o fire destul de vulnerabila emotional si usor de ranit.
Talentele tale ascunse sunt modul in care interactionezi cu persoanele necunoscute si abilitatile diplomatice. Te adaptezi foarte usor intr-un mediu nou si reusesti sa te faci placuta in orice situatie. Esti o persoana prietenoasa si afectuoasa, care are foarte mare nevoie de prieteni.
Lupta vietii tale: poti cadea victima depresiei si lipsei de incredere in propria persoana. Daca iti pierzi echilibrul, devii stresata si iti pierzi forta proprie.

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 2
Cuvinte cheie: prietenie, arta, creativitate, viata sociala.
Esti o persoana care priveste in sufletul omului si poate vedea dincolo de aparente. Idealista din fire si creativa, ti se pare necesar sa iti intelegi cu adevarat scopul in viata si sa stii care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a fi fericita.
In relatiile cu cei din jurul tau, esti o fire deschisa si foarte prietenoasa. Ai o viziune despre de larga asupra lumii si iti exprimi intotdeauna sentimentele, insa uneori poti fi putin dramatica in ceea ce priveste viata ta.
Lupta vietii tale: exista un element al sacrificiului pentru tine, care presupune sa inveti arta iertarii si a iubirii neconditionate. Trebuie sa eviti apropierile cu oamenii negativi si sa incerci sa ii tii aproape pe cei care chiar conteaza pentru tine.

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 3
Cuvinte cheie: sensibilitate, inspiratie, vise, dramatism.
Esti o persoana idealista, care poseda o mare intuitie: reusesti sa ii intelegi pe oameni doar uitandu-te la ei. In general, apreciezi toate lucrurile care reusesc sa ii motiveze pe cei din jurul tau. In relatiile cu cei din jurul tau, esti destul de sensibila si emotionala. Daca esti criticata, iti pierzi increderea in tine si refuzi sa te aperi, fiindu-ti teama sa nu ranesti persoana respectiva.
Ai tendinta sa inspiri oamenii in viata, prezenta ta fiind de ajuns pentru ca cineva sa poata trece peste un moment dificil. In general, detii calitati de vizionar si ai capacitatea incredibila de a ridica moralul doar prin cateva cuvinte.
Lupta vietii tale: Mintea ta functioneaza in mod intuitiv, si nu rational. Trebuie sa iti pui ordine in viata personala, sa incerci sa gandesti nu doar cu inima si sa analizezi fiecare problema inainte de a spune ca i-ai gasit rezolvarea.

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 4
Cuvinte cheie: dragoste, aventura, succes, echilibru.
 

Esti o persoana care adora schimbarea si se entuziasmeaza chiar si la cel mai marunt lucru care ii traverseaza viata. Iti place sa calatoresti, sa mergi in vacante, excursii neplanificate si sa vezi lumea asa cum este ea. Iti este teama de rutina si faci tot posibilul sa nu fii plictisit, sa te simti libera si sa te bucuri de tot ce este frumos in jurul tau.

Foarte sociabila din fire, reusesti sa iti faci prieteni noi imediat. Te adaptezi destul de repede intr-un nou mediu, insa mare atentie la schimbarile din viata ta. Ar trebui sa analizezi mai bine situatiile dificile si schimbarile majore pe care vrei sa le faci.

Lupta vietii tale: In spatele persoanei dure si sigure pe ea, se afla o persoana sensibila, destul de nesigura. Sub masca ta calma se afla o fire emotionala, care nu vrea sa fie ranita. Trebuie sa eviti capcanele vietii si sa iti impingi limitele pentru a invata sa fii cu adevarat fericita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu