miercuri, 31 octombrie 2012

Horoscop: Cum stai cu banii în noiembrie, în funcţie de zodia ta


Descoperă ce ţi-au pregătit astrele în noiembrie din punct de vedere financiar. Află ce şanse ai să câştigi mai mult sau care sunt riscurile de a avea dificultăţi cu banii.

Horoscopul zilei

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna noiembrie se anunţă dificilă din punct de vedere financiar. Ai putea avea parte de unele încurcături care implică banii sau proprietăţile. Finalul lunii va fi foate sensibil pentru tine, în ceea ce priveşte banii.
 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna noiembrie este foarte bună pentru tine în plan financiar. Vei avea posibilitatea să câştigi o sumă importantă, spre sfârşitul lunii. Ai grijă însă dacă te încântă ideea de a face speculaţii financiare riscante.
 

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Astrele sunt de partea ta în luna noiembrie. Ai şansa de câştiga mai mult şi de a te face remarcată la locul de muncă, ceea ce îţi poate aduce şi mai mulţi bani în viitor. Există totuşi un mic risc de a întâmpina unele neînţelegeri legate de bani şi finanţe.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunţă vremuri bune pentru tine. Luna noiembrie pare să fie una dintre cele mai favorabile. Ai şansa de a câştiga mai mult. Poţi primi o mărire de salariu sau un bonus important. Eşti totuşi predispusă să cheltui prea mult.
 

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Reuşeşti cumva să faci bani în luna noiembrie. Găseşti surse suplimentare de venituri, ceea ce te încântă foarte mult, deşi este nevoie să munceşti mai mult.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Banii sunt o provocare pentru tine în luna noiembrie. Vei avea dificultăţi pe care trebuie să înveţi să le gestionezi cu calm.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Noiembrie este o lună riscantă pentru tine din punct de vedere financiar. Vei dori să investeşti, să faci speculaţii şi schimbări îndrăzneţe în ceea ce priveşte banii tăi

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În prima parte a lunii vei reuşi să te faci remarcată la locul de muncă, iar un bonus sau o primă s-ar putea să-ţi aducă zâmbetul pe buze. Spre sfârşitul lunii, trebuie să fii totuşi prudentă şi să-ţi gestionezi cu grijă fondurile.

Rac

Nu se anunţă fluctuaţii financiare prea mari pentru tine, în luna noiembrie. Ai parte de stabilitate în ceea ce priveşte banii, iar acesta este un lucru foarte bun, care îţi reduce mult din stres.

Leu (22 iulie - 22 august)

Vei putea întâmpina unele încurcături financiare, în special spre sfârşitul lunii. Este posibil să apară probleme şi chestiuni neaşteptate, pe care trebuie să le rezolvi cu ajutorul familiei.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Reuşeşti să câştigi ceva bani în plus, dar eşti foarte predispusă să-i cheltui rapid. Învaţă să-ţi ţii în frâu dorinţa de a cumpăra, altfel vei pierde mult luna asta.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Banii şi starea ta financiară ocupă primele locuri în topul preocupărilor tale din această lună. Vei face schimbări importante şi vei lua decizii care îţi vor afecta situaţia financiară mult timp de acum înainte.

Sursa: www.eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu