miercuri, 31 octombrie 2012

Horoscop: Cumpenele tale în luna noiembrie, în funcţie de zodie. Află care sunt!


Aspectele lunii noiembrie îţi pot aduce unele dificultăţi şi probleme, în diverse sectoare ale vieţii, în funcţie de...Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cumpenel tale din luna noiembrie au legătură cu banii şi discuţiile pe această temă. O chestiune nerezolvată din trecut se poate întoarce cu şi mai multă forţă acum. Este vorba despre bani, moşteniri, proprietăţi, şi va trebui să găseşti resursele necesare de a lupta pentru ceea ce ţi se cuvine. Sunt posibile şi unele încurcături care privesc tot banii şi sfera financiară.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Din fericire, problemele stau departe de tine în luna noiembrie. Norocul pare că este de partea ta. Ai putea avea totuşi unele neplăceri dacă laşi entuziasmul şi graba să te afecteze când vine vorba de obţinerea unei sume de bani.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Luna noiembrie se anunţă una lipsită de provocări semnificative. Stai bine atât în dragoste, cât şi în carieră. Şi sănătatea este la cote înalte. Ai energie şi chef de muncă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Neatenţia te poate aduce în unele situaţii periculoase în noiembrie, în mod special la finalul lunii. Accidentările minore par să te pândească la orice pas, iar atenţia sporită este cu siguranţă principala ta armă de apărare.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Situaţia agitată din viaţa profesională îţi face şi bine, dar şi rău, în acelaşi timp. Poţi evolua, dar preţul este strsul destul de mare, care îţi afectează sănătatea. Aceasta este principala ta provocare în luna noiembrie.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Cariera, viaţa profesională şi banii sunt principalele tale motive de îngrijorare în luna noiembrie. Aceste segmente sunt cele care îţi dau bătăi de cap, iar principalul vinovat de asta se face Mercur, stăpânul casei muncii, care va fi retrograd între 7 şi 27 noiembrie.


Taur (21 aprilie - 21 mai)

Cumpenele tale din luna noiembrie ar putea avea legătură cu persoana iubită. Partenerul pare să fie cel care trece prin ceva dificultăţi, ceea ce, evident, îţi afectează starea de bine şi situaţia de acasă. Dacă eşti singură, relaţiile începute acum ar putea lăsa de dorit, din multe puncte de vedere.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Luna noiembrie este foarte importantă pentru tine în ceea ce priveşte sănătatea. Acum este momentul să faci schimbări importante ale stilului de viaţă, altfel vei avea mult de suferit. Avertismentul este dat de Saturn, care tocmai a intrat în Scorpion, de unde îţi va pune la încercare sănătatea timp de aproximativ trei ani.


Rac

Atmosfera de la locul de muncă pare să fie principalul motiv de îngrijorare pentru tine în luna noiembrie. Ar putea să apară momente tensionate cu colegii sau superiorii şi discuţii în contradictoriu. Pe de altă parte, încurcăturile şi neînţelegerile sunt cele care te aduc în situaţii neplăcute. Încearcă să fii mai flexibilă, pentru a evita certurile.

Leu (22 iulie - 22 august)

Odată cu intrarea lui Marte în casa carierei tale, vei simţi nevoia să te afirmi, să arăţi ce poţi şi să demontrezi de ce eşti în stare, dar vei face asta printr-o abordare tranşantă, agresivă, care ar putea conduce la conflicte şi situaţii tensionate. Ai grijă ce alegi, pentru că stresul care urmează s-ar putea să anulezi staisfacţia victoriei de moment.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta în luna noiembrie. Dacă ai deja unele probleme de sănătate, informează-te cât mai mult, astfel încât să găseşti modalităţi de a preveni agravarea prin schimbarea stilului de viaţă. Nu ignora problemele aparent nesemnificative.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Finalul lunii noiembrie se anunţă dificil pentru tine în plan sentimental. Dacă în prima parte a lunii te bucuri de aspecte astrale favorabile în ceea ce priveşte dragostea şi relaţiile, odată cu intrarea lui Venus în Scorpion lucrurile se schimbă în sens negativ.

Sursa: www.eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu