miercuri, 31 octombrie 2012

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna noiembrie, în funcţie de zodie

Vrei să ştii ce ţi-au pregătit astrele la capitolul amor în luna noiembrie? Află cum va fi influenţată relaţia ta...Vrei să ştii ce ţi-au pregătit astrele la capitolul amor în luna noiembrie? Află cum va fi influenţată relaţia ta şi ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, dacă eşti singură.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Abia la jumătatea lunii noiembrie vei avea parte de acţiune în viaţa sentimentală, pentru că Venus va intra în zodia ta. Vei simţi fiori de plăcere, fluturi în stomac şi ai şansa de a-l cuceri pe acel cineva care îţi face inima să bată cu putere.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Marte se află în semnul tău, ceea ce îţi oferă o mare energie sexuală. Vei avea în acelaşi timp ocazia de a întâlni o persoană specială, de care să te îndrăgosteşti în primele clipe, dar şi să reaprinzi flacăra pasiunii într-o relaţie mai veche.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragostea este în prim-plan pentru tine în luna noiembrie. Relaţia ta poate avea parte de o recunoaştere sau confirmare. Vei avea totodată atracţia pentru posibilii parteneri care îţi pot oferi un statut social înalt.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Noiembrie este o lună foarte bună pentru tine. Jupiter se află în casa iubirii şi oferă multă energie, chef de distracţii şi îndrăzneala de a acţiona fără să stai pe gânduri. Dacă ai o relaţie stabilă, acum ar putea să apară discuţii despre căsătorie şi chiar planificări serioase.

Peşti (19 februarie - 20 martie)


Luna aceasta va fi destul de bulversantă pentru tine. Eşti indecisă, nehotărâtă şi îţi este greu să faci paşi importanţi care implică dragostea, relaţia şi sentimentele tale. Abia spre sfârşitul lunii vei reuşi să clarifici unele chestiuni.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)


Prima jumătate a lunii noiembrie se anunţă relaxată şi interesantă, pentru că Venus, planeta iubirii, tranzitează casa dragostei. Probleme ar pute să apară începând cu intrarea lui Venus în Scorpion, pe 22 noiembrie. Poţi avea dificultăţi şi tensiuni în viaţa de cuplu.

Taur (21 aprilie - 21 mai)


Noiembrie nu este o lună prea bună pentru tine, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Este posibil să ai parte de tensiuni, nemulţumiri sau reproşuri în relaţia cu iubitul tău. Iar dacă eşti singură, nu este indicat să începi o relaţie nouă în această lună pentru aspectele astrale îi conferă un start destul de negativ şi deloc promiţător.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Luna aceasta este foarte interesantă pentru nativii din zodia gemeni. Ai parte de evenimente deosebite, pozitive şi ai curajul de a face mişcări îndrăzneţe, dacă ai o pasiune pentru cineva. Ai grijă totuşi să nu exagerzi şi să pari prea insistentă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)


În noiembrie, în ceea ce priveşte dragostea, vei avea senzaţia că primeşti una rece, una caldă. Chiar dacă se anunţă multă acţiune la acest capitol, vei fi cumva bulversată de ceea ce se întâmplă. Abia la finalul lunii vei avea parte de clarificări importante.

Leu (22 iulie - 22 august)


Noiembrie este o lună foarte bună pentru tine în plan sentimental. Mercur se află în casa dragostei, ceea ce îţi oferă o mare capacitate de seducţie şi chiar îţi sporeşte şansele de a întâlni pe cineva alături de care să formezi un cuplu.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)



Comunicarea va fi extrem de importantă pentru tine în luna noiembrie. Vei avea discuţii interesante cu persoana iubită şi vei reuşi să-ţi unele greutăţi de pe inimă. În partea a doua a lunii vei avea parte de mai multă acţiune, în special în plan sexual, pentru că libidoul tău va fi la cote înalte.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)


În prima parte a lunii te vei simţi minunat în pielea ta, dar şi în relaţia ta, pentru că Venus se află în semnul tău. Ai multă putere de seducţie, ceea ce te ajută să frângi inimi, dacă eşti în căutarea unui partener. În cealaltă parte a lunii, vor apărea ceva complicaţii şi situaţii stresante.

Sursa: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu