sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Ce se va întâmpla în Decembrie 2012


Drunvalo Melchizedek este un cunoscut prin interpretarea personală a vechile scrieri mayaşe. Cum calendarul mayaş spune că pe 21 decembrie 2012 se va întâmpla un eveniment important în lume, Drunvalo Melchizedek, vorbeşte în scrierile sale despre ceea ce se va întâmpla cu 2-3 săptămâni înainte de această dată, cu câteva ore înainte şi câteva ore după. În cartea Secretul străvechi al florii vieţii, volumul 2, sunt scrise câteva din aceste “întâmplări”.
Subscriu personal la unele idei, mai ales cele legate de astectul realităţii fizice şi la al comportamentului uman. Fără modificarea ideilor sale, voi reda în continuare unele din cele mai pregnante, cu precizarea momentului de apariţie a acestor “întâmplări”, şi unele exemplificări ce se regăsesc între [ ], care îmi aparţin.
* * * * * * *
Distrugerea câmpului magnetic a Pământului va duce la transformarea lucrurilor solide în lichide [în acea zi]
Când se va ajunge în momentul prăbuşirii câmpului magnetic, toate structurile materiale şi sociale vor începe să se dizolve. Cheia este câmpul magnetic al Pământului. Ştiinţa modernă, fizica şi geofizica, a demonstrat că acest câmp magnetic este cel care determină schimbarea axelor prin intermediul magneto-hidrodinamicii dar şi modificările formelor de agregare şi a consistenţei materiei. Atunci când acest câmp se prăbuşeşte, unele solide devin lichide, acest lucru fiind demonstrat în laborator.
Câmpul magnetic este cel care dictează la om, dar şi la alte vieţuitoare, echilibrul emoţional şi memoria. Nu se poate trăi fără un anumit câmp magnetic. E uşor de văzut că în  majoritatea oraşelor din lume, în apropierea zilei de lună plină, au loc mai multe violuri şi crime. Motivul e acela că Luna creează o pulsaţie în câmpul magnetic al Pământului, iar această pulsaţie este destulă pentru a-i duce pe oameni pe marginea prăpastiei. Astfel, câmpul magnetic afectează corpul emoţional.
Deodată, câmpul magnetic al Pământului, pentru o scurtă perioadă de timp începe să fluctueze. În momentul următor, oamenii vor începe să înnebunească, pentru că îşi vor pierde echilibrul. Astfel, va apare dezordinea generală.

[Se întâmplă deja, se va întâmpla, într-un mod continuu, multe fapte ciudate. Cei care mor, cei care omoară, sunt tot mai mulţi. Influenţele aşa-zis cosmice asupra Pământului, venind acum cu precădere de la Soare, dar şi de la meteoriţii şi asteroizii ce apar peste noapte, fac deja o selecţie a conştiinţelor. Cei ce şi-au epuizat resursele, deşi sunt rezonanţi cu energiile noi, mor sau sunt omorâţi de cei care nu pot accepta o infuzie atât de mare de energie superioară ca vibraţie lor. Cei care sunt omorâţi acum, cei care sunt persecutaţi, umiliţi, batjocoriţi acum sunt cei care vor fi şi mâine.
Energiile superioare îi fac pe lucrătorii din întuneric să trepideze, să se arunce în lupte absurde, încearcă să-i anihileze pe cei care sunt lucrători în lumină sau chiar pe cei nevinovaţi. Ei vor începe să dispară. Apoi în acel moment, vor dispărea cei care, până la acel moment nu se vor delimita de marile păcate; minciuna, trădarea, nedreptăţirea. Tot dintre ei vor fi cei care nu vor depăşi pragul nebuniei, cei care nu vor putea să fie rezonanţi cu noul nivel de pe Pământ. Vor trăi pâna prin 2035 pentru a se răscumpăra pe sine, vor fi exemplarele de muzeu ale vechiului Pământ. Ei vor fi morţi doar în sensul psihic, comportamental. Asemenea animalelor de companie, de acum.
Şi acum, cei ce lucrează pe întuneric, cei care au îmbrăţişat rezultatele muncii acestora, cei afectaţi de aceştia, pot fi văzuţi sărind ca arşi la atingerea de către cei care trăiesc şi lucrează în lumină, sau findu-le foarte cald. Acesta este semnul de care se vorbeşte. Nu trebuie aşteptată însemnarea în mod real, nimeni nu va pune 666 pe fruntea lor.]

Timpul final al schimbarii axelor şi al interfeţei dimensionale [în acea zi]
Cam cu 5-6 ore înainte ca schimbarea dimensională să aibă loc, în conştiinţă, procesul (care, de obicei, e legat de o schimbare a axei) începe. Schimbările axei Pământului şi schimbările în conştiinţă sunt, de obicei, legate unul de celălalt. În acest caz, conştiinţa se poate schimba înainte sau după schimbarea axei Pământului. Dar, de obicei, schimbările se întâmplă simultan. Atunci când cea de a 3-a şi cea de a 4-a dimensiune încep să se separe, atunci conştiinţa va începe să se mute în cea de-a 4-a dimensiune, depărtându-se de cea de-a 3-a dimensiune.

Obiectele vor începe să dispară [cu puţin înainte de acea zi, în acea zi şi, pregnant, în următoarele zile]
Obiectele fabricate de catre om, realizate din materiale ce nu se găsesc în mod natural pe Pământ, vor începe să dispară. Însă ele nu vor dispărea toate deodată. Atunci când conştiinţa celei de a 3-a dimensiuni începe să se îndepărteze, împreună cu prabusirea câmpului magnetic, aceste obiecte fabricate de oameni încep să dispară între 5 şi 6 ore. Aceste schimbări ale axei Pământului s-au petrecut de mii de ori pe parcursul civilizaţiei umane, şi astfel se explică de ce au rămas atât de puţine obiecte fabricate de oameni din civilizaţiile trecute.
Faptul că obiectele încep să dispară, îi va face pe oameni să nu înţeleagă ce se întâmplă şi să înnebunească. Dispariţia bogăţiilor materiale, din ideea posesiei acestora, va fi factor dominant. Dar acest lucru e un proces natural şi, de aceea e bine ca în acea perioadă oamenii să se afle într-un loc natural, şi nu într-o structură artificială. Acesta e motivul pentru care civilizaţiile avansate au înălţat construcţii realizate din materiale naturale, ca de exemplu piatră. Aceste construcţii vor rezista schimbărilor dimensionale şi vor rămâne acolo.

[Casele vor fi morminte pentru cei mai mulţi. Structura caselor din oraşe este, în mare parte, artificială. Cărămida, deşi pare naturală, nu este, pentru că ea se obţine prin ardere, deci înglobând o altă energie care este o energie liberă. Atunci va fi momentul când se va elibera această energie. Cimentul, rigipsul sunt şi ele pline de energia focului. Singurele materiale de construcţie, naturale, în România, sunt chirpiciul, lemnul şi piatra.]

Se pot vedea obiecte din dimensiunea a 4-a
Va mai exista un alt fenomen care probabil va avea loc repede, chiar are loc şi acum, e adevărat, rar. Din momentul în care noua interfaţă dimensională există, obiectele din dimensiunea a 4-a s-ar putea să se ivească şi în dimensiunea a 3-a. Vor fi obiecte ce vor părea că nu se potrivesc cu nici un loc, iar mintea nu le va putea înţelege. De aceea nu ar trebui să fie atinse aceste obiecte sau să fie privite prea mult. Ele pot fermeca, si privind prea mult la ele, cel în cauză va fi împins brusc în dimensiunea a 4-a.
De îndată ce câmpul magnetic al Pământului se va prăbuşi, campul de vizualizare actual va dispărea, şi oamenii se vor găsi ca într-un vid negru. Pământul tridimensional va dispărea pentru oameni. În acel moment, marea majoritate a oamenilor vor adormi şi vor începe să viseze în toată această perioada, ce va dura între 3 şi 4 zile. Cine va reuşi să ramână treaz, îşi va da seama că va trece printr-un proces de naştere în cea de a 4-a dimensiune şi nu va trebui să se ingrijoreze. Procesul este unul perfect şi foarte natural.
[Într-o discuţie spuneam că ne vom pune într-o seară să dormim, în cea de-a treia dimensiune şi ne vom trezi dimineaţa într-o altă dimensiune. O noapte a fiecăruia, mai mare sau mai mică, după cam va fi şi timpul fiecăruia.
Chiar acum oamenii resimt diferenţa de timp. Timpul fizic, timpul biologic, timpul mental, timpul noesic, nu mai sunt suprapuse. Au apărut desincronizări şi au apărut traume, conştintizări şi inconştientizări. Furtuna solară, activitatea cosmică intensă, prin materie şi radiaţie, modifică permitivitatea dielectricului atmosferă iar capacitatea rezonantă Pământ-ionosferă se modifică, modificând astfel frecvenţa de rezonanţă, cunoscută sub numele Schumann. Astfel timpul are fluctuaţii dar, în general converge spre contracţie, contracţie ce influenţează dimensiuni fizice dar şi unul sau mai multe dintre timpurile amintite. Timpul noesic, timpul sufletului este însă independent de ceea ce se petrece pe Pământ, tocmai de aceea poate fi luat singurul ca referinţă personală şi care influenţează pe celelalte (expresia “Nu mă simt bătrân”). El va fi cel conservat în “noaptea de somn!
Cei care nu vor dormi sunt călăuzele, de care vorbeam în Luminile călăuzelor.]

Cum va arata lumea din dimensiunea a 4-a?
Cei ce vor ajunge în dimensiunea a 4-a, se vor găsi în faţa unei lumi ce n-au mai văzut-o niciodată. Toate culorile şi toate formele de aici vor părea a fi noi. În această lume, vor fi văzute multe lucruri similare din lumea actuală, dar acestea vor părea a fi complet diferite. De exemplu, vor fi văzuţi doi părinţi (mamă şi tată); însă aceştia vor părea foarte înalţi (între 3 şi 5 metri). Aceste fiinţe vor crea o legătura cu omul, copilul lor (cel ascensionat, cel care îi vede) şi-l vor ghida şi proteja în această nouă lume. Ei nu au nici un ataşament faţă de parinţii naturali de pe Pământ; de la bun început ei vor şti că cel ascensionat este parte din această Creaţie şi vor recunoaşte natura divină.
[Noul cer, noul Pământ, noii oameni. O nouă societate care va avea cu totul alte principii. Cele ce astăzi ar fi văzute ca absurde, iraţionale, în afara firii, judecând după principii materialiste, se vor topi, asemenea a tot ceea ce este material, sintetic. De la importanţa acumulării materiale se va trece la importanţa acumulării spirituale, de la proprietatea individuală la utilizarea în comun. Copiii vor fi consideraţi ai tuturor, ideea de “copilul meu” va fi reală doar la considerentul de descendenţă, nicidecum de proprietate. Apartenenţa la neam nu se va mai greva pe ataşamente, ci doar pe umările vieţilor anterioare, pe karma de neam. Nu se vor schimba legile divine, se vor schimba legile pământene. Legea lui doi (Acolo sus mergem în doi) se va împământeni cu adevărat, fiind legea reală, singura normală a Pământului, după trecerea unei perioade tranzitorii, necesară echilibrării populaţionale. În Scări, dar şi în alte scrieri de pe blogul Altel, sau Actualitatea lumii, sunt reliefate multe din cele ce vor fi. Şi Drunvalo Melchizedek vorbea despre dezechilibrul populaţional al ascensiunii, femeile şi copii fiind cu mult mai mulţi bărbaţilor.]

Cum va arăta trupul uman în dimensiunea a 4-a?
La intrarea în dimensiunea a 4-a oamenii vor fi goi, întrucât hainele sintetice vor dispărea cu totul. Deşi se va păstra aceeaşi formă a trupului, structura atomică din corp se va schimba dramatic. O mare parte din structura densă a corpul fizic va fi convertită în energie, astfel că trupul va fi mai mult energie, dar nimeni nu va conştientiza diferenţa. Noaptea de somn, noaptea renaşterii, va şterge amintirea fizicului şi mentalităţii vechiului om. Auto-modificarea structurii corpului apare în mod natural în cea de a 4-a dimensiune, fiind o expresie creativă.
Pe Pământ, in cea de-a 3-a dimensiune, sunt necesari aproximativ 18-21 de ani, pentru ca un bebeluş să crească şi să poată avea grijă de el însuşi. În a 4-a dimensiune, sunt necesari doar 2 ani pentru ca un bebelus să devina adult. Viaţa nu va fi de 9-10 ori mai scurtă ci se va mări, dacă e să se discute în termeni de timp actuali.

Sursa: 3d-realireal.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu