sâmbătă, 10 noiembrie 2012

ZIUA PORTALULUI – 11.11


A trecut ceva timp de cand am gazduit Ziua Portalului Mondial, iar in acest weekend de 11.11, ce alt moment decat ACUM ar fi mai potrivit?

Am rugamintea ca duminica, 11.11, sa participati alaturi de noi, ca vindecatori si Lucratori intru Lumina care deschid portaluri, cu intentia de a invita IUBIREA pura si neconditionata sa ne scalde planeta in VINDECARE, IERTARE si BUCURIE.
Indiferent incotro mergeti si unde va aflati, deschideti-va bratele si Inimile, intoarceti-va palmele in sus, spre Univers si cereti sa fiti folositi, pentru ca deasupra zonei voastre sa apara un Portal al Iubirii.
Am rugamintea sa raspanditi vestea, astfel incat fiecare vindecator (si TOTI suntem vindecatori) sa-si transmita intentia si energia, pe tot cuprinsul Caminului nostru.
In aceste ultime saptamani din 2012, haideti sa o acoperim pe Mama noastra cu o energie luminoasa de neclintit, spre folosul Tuturor!
Va iubesc si va onorez pe fiecare dintre voi, fratii si surorile mele cu doua picioare, patru sau mai multe picioare si pe cei care au radacini.
♥ Lloyd Matthew Thompson, galaxy.energy
Sursa: editura foryou
Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu